Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Hello,
Open media vault ról döntöttem, hogy inkább Mint-et használok.
1-2 apróság azért itt is borsot tört az orrom alá:-Amíg a system hdd ről csináltam samba megosztást, minden ment rendesen, viszont ami a lényeg a másik HDD amit az egész család szeretne elérni (Windows PC-k), az istennek nem engedte megnyitni a megosztást, akármit állítottam. Be kellett állítani magam Force user nak, nem tudom ez mennyire normális.
-Ami most sem megy: RDP, illetve AnyDesk megy, csak valamiért eldobálja a képet...
XRDP-t felraktam, ott üzenetet kapok hogy 127.0.0.1 3350 port nem sikerült, mondjuk nem értem a 3350-et mert Win 3389-et használ, XRDP is a 3389-et adta a tűzfal kivételnek.
Routerben biztos jó, minden, mert OMV-n is volt RDP, az IP-k maradtak.-Remélem itt a Virtual box működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon