Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez jó hír!
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)Megint csak igaza lett annak, aki azt mondja, hogy nincs olyan probléma Linuxon, amit ne lehetne megoldani, csak megfelelő kitartás kell esetenként. Régi Toshiba laptopon én is legalább egy hónapig szenvedtem, mire a rendszer használni szíveskedett mindkét processzor magot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)
Rowon