Hirdetés
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
én kb 5 éve használom ezen a gépen az XFCE-t, és még soha nem történt ilyen. Az otthoni egyik gépen meg már lejárt 17-es cinnamon van, ott is ok minden. Kéne frissíteni, csak nem jutok oda, a bnőm is inkább a telefonját pöttyögteti egész este, ahelyett hogy leszedné az adatait róla. Na az tele van rakva, de pl az ÁNYK azon megy csak, az új java büdös neki, meg a minecraftnak is ugyanez az új java undora van.
Nem témáztam a cégest, nekem jó az alap XFCE munkára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon