- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #10556 üzenetére
Valóban ez a normálisabb út, hogy ott van, elérhető akár a grafikus Szoftverközpontból is a dolog, ha valakinek ez az egységes dolog kéne, a Mint ezt szerintem jól csinálta. Engem ez a Snap nagyon zavart, mikor felraktam valamelyik Ubuntut, már az elején bootkor elkezdett a háttérben ügyködni.....
A Manjaro.....na igen, nagyon népszerű lett, sokan használják, de akik csinálják, kicsit belefulladtak az elvárásokba. Wifit nem ismeri fel már több esetben is, akkor ott egy régebbi bug, amivel 2 napja is összefutottam, a Mint kernelt frissített és utána a Manjaro kernel hibával nem indult. Eddig azt hittem, ha utoljára telepítem a Manjaro-t, akkor egy apt rendszerű GRUB nem rontja el a Manjaro GRUB-ot, de elrontotta. Egy kezdő ezzel mit fog kezdeni?
Írtam egy blogot(végül nem fejeztem be), aminek ugyan nem ez volt a témája, de a bevezetőben feltettem egy-egy kezdőképet a Manjaro KDE-ről és a Mint Cinnamonról.....10-ből 8-an a képek alapján a Manjaro-t akarnák.
Ja, madarakról esik szó, mert a cím :
Ja a Manjaro-t követő képek.....
Szóval ebből flame lett volna, így ment a többi okos blogom mellé.........
Amúgy a Snap is hasznos lesz, csak ki kellene találniuk a végső használati módját, mert így nem az igazi.....de az irány ez, nem véletlen vannak már hárman is az Appimage-val együtt meg az említett Flatpack-kal.
Nekem akkor se rakjon fel majd egy gigányi adatot egy kis program miatt, még ha ezt később már nem is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest