Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Valóban ez a normálisabb út, hogy ott van, elérhető akár a grafikus Szoftverközpontból is a dolog, ha valakinek ez az egységes dolog kéne, a Mint ezt szerintem jól csinálta. Engem ez a Snap nagyon zavart, mikor felraktam valamelyik Ubuntut, már az elején bootkor elkezdett a háttérben ügyködni.....
A Manjaro.....na igen, nagyon népszerű lett, sokan használják, de akik csinálják, kicsit belefulladtak az elvárásokba. Wifit nem ismeri fel már több esetben is, akkor ott egy régebbi bug, amivel 2 napja is összefutottam, a Mint kernelt frissített és utána a Manjaro kernel hibával nem indult. Eddig azt hittem, ha utoljára telepítem a Manjaro-t, akkor egy apt rendszerű GRUB nem rontja el a Manjaro GRUB-ot, de elrontotta. Egy kezdő ezzel mit fog kezdeni?

Írtam egy blogot(végül nem fejeztem be), aminek ugyan nem ez volt a témája, de a bevezetőben feltettem egy-egy kezdőképet a Manjaro KDE-ről és a Mint Cinnamonról.....10-ből 8-an a képek alapján a Manjaro-t akarnák.
Ja, madarakról esik szó, mert a cím :

Ja a Manjaro-t követő képek.....
Szóval ebből flame lett volna, így ment a többi okos blogom mellé.........
Amúgy a Snap is hasznos lesz, csak ki kellene találniuk a végső használati módját, mert így nem az igazi.....de az irány ez, nem véletlen vannak már hárman is az Appimage-val együtt meg az említett Flatpack-kal.
Nekem akkor se rakjon fel majd egy gigányi adatot egy kis program miatt, még ha ezt később már nem is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon