- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10510 üzenetére
Laikusnak tartom magam, igy ezzel semmi gond nincs
Pontosan azt kaptam en is ami a piros sorban van, lenyeg az, hogy megtehettem mert sikerult
Szo se nincs arrol hogy nem ertenek egyet "a mindenki által jónak tartott módszerrel", csupan megdobbentett, hogy ez igy van, es mint irtam nehany kattintas tavolsagra van ez....nem, nem tervezek igen gyakran szerkesztgetni /home-on kivuli filekoat, de amig gyakrolok ezen addig siman megeshet, majdcsak figyeld meg milyen kerdesekkel fogok meg jonni es szerintem a valaszok a /home-on kivuli fileok szerkeszteseben lesznek+++
ezzel szerintem nem vagy egyedul, jomagam is eltem abban a vilagban, amikor emberi kapcsolatokkal kommunikaltunk ...persze, hogy off - mint ahogy az emberi kapcsolatok is azok
en sem tanultam infomatikat, hogy is mondjak, autodidakta modon tanultam...akkoriban en ugy mentem a szuvbe dolgozni kozepiskola utan, hogy egyszeruen erdekelt....es felvettek, eloszor operator voltam nagygepeken, majd "fel"kerultem a programozasi osztalyra, miutan tonkravagtam az IMB4361-et azzal, hogy C64 programokat masoltam a szalagokramentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz
Azok utan buntibol el kellett mennem progamozni, majd hagytak tanulni pascalul es clipperula tobbit viszont mar nem irnal le, mert a sok offrom meglehet masokat bosszant
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest