Új hozzászólás Aktív témák

• scabiosa82

tag

válasz ubyegon2 #10300 üzenetére

:D snobphone formátum :C ahogy tetszik, ebben a formában nem hallottam még. Nos nyugodtan lehet az IOS-t használókat sznoboknak meg egyebeknek nevezni, de szerintem akkor ilyen alapon a linuxot használókat is. UGYE MILYEN HÜLYESÉG? Attól, hogy mást használ valaki, mint a többség, inkább csak különc, másak az igényei, de nem feltétlen sznob. Van olyan is! De ahogy nyargalnak a droidos árak is a csillagos égig ... 2 éve tettem le a droidot, mivel mindegy milyen kategóriájú, közép vagy felső, 1,5-2 év a rendszer támogatottsága, utána csak google biztonság update. Na azt meg a hajra lehet kenni. Illetve ... elszaródik na! Nekem ebből lett elegem, amig játék rendszer kellett, addig jó volt, de ma már olyan kell, ami mindig rendelkezésemre áll. Nekem nem kell több, úgy, mint a laptopra is, ami remélem a linux valamelyik disztrója lesz. Egyébként a Blackberry rendszerét imádtam, csak hát hiába a pöpec rendszer, ha az applikációk elmaradtak.
    A képformátuma meg jobb. Tessék szépen kipróbálni, utána véleményezni. De ahogy olvastam, leáldozóban van már a jpegnek is, lesz valami más helyette (nem jut sajna eszembe).
    Azt nem vágom, miért foglalkozzanak a fejlesztők inkább a droidos rendszerekkel, ez is egy vélemény, nincs is vele részemről semmi baj. Nem kerestem statisztikát, de saccra olyan 30/70 % lehet az ios vs droid arány, ami azért nem csekély. Ne csak a kis hazánkat nézzük, van élet a határainkon túl is.
    Köszi a linket !!! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés