Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz scabiosa82 #10302 üzenetére

de szerintem akkor ilyen alapon a linuxot használókat is.

Teljesen igaz, ha snobphone-t használnak! Sok mindennek lehet nevezni a Linuxot használóknak, de snobnak nehéz lenne, talán a MAC használókra igaz lehet ez. Az egyik rendszer nulla forint, ez ugye kizárja, hogy snobnak nevezzük a felhasználóit. ;]

Nekem a szifon-ról olvasva ez a kifejezés ugrik be, persze nem igaz ez sem, mert a Tkom topik is tele van olyan hsz-ekkel, hogy veszik részletre az új XR vagy mifene telókat! Magánügy, de az nekem érdekes, hogy sokszázezres telókat vesz, akinek nincs rá pénze, így akkor én csóróphone-t használok, mert még 40 rugó sem volt a Xiaomi 4X. ;)

ha már....
    ahogy nyargalnak a droidos árak is a csillagos égig

Egy éve használom, nekem tökéletes, amire kell, de nem is ezen töltöm az egész napomat, ezt tegyük hozzá. Most pont 1 éves és még jön hozzá egy rendszerfrissítés, aztán kifújt. Most majd talán veszek egy A2 Lite-ot, így 5-6 évig mindig a legújabb alsóközép kategóriás mobilom lesz, ugyanennyi pénzből kijön egy szifon. De nem a felhasználókat minősítem, ezért is írtam, hogy az én céljaimra megfelelő ez a 4X, szerencsére már nem kell strapamobilokkal güzülnöm.

A képformátuma meg jobb. Tessék szépen kipróbálni, utána véleményezni.

Ezt én nem is nagyon vitattam, de nem kellett volna a Linux szemére hánynod, hogy le van ebben maradva. Nincs, egyáltalán az, hogy valami kezeli Linux alatt, már jó.
    Kipróbálnám én amúgy, mert amit a múltkor írtam, azt le kéne tesztelnem, mert a dolog logikája nyeklett meg, ha egy kifejezetten kétirányú megoldás csak egyik irányba működik, a DropBox-ra gondolok itt.

Mondj egy jó képlelőhelyet ehhez a kétnevű fájlkiterjesztéshez és kipróbálom.
    A jpeg-ről én is olvastam, hogy le lesz cserélve, de nem ugrik be pontosan hol....

Azt nem vágom, miért foglalkozzanak a fejlesztők inkább a droidos rendszerekkel, ez is egy vélemény, nincs is vele részemről semmi baj.

Gondolom a nyílt forrású rendszerek okán írtam ezt. Valamiért csak nyögvelelős ez a hiec vagy mi.

de saccra olyan 30/70 % lehet az ios vs droid arány, ami azért nem csekély.

Értem, de ehhez amúgy mi köze van a Linuxhoz, mint említettem, nincsenek egy platformon az IOS-szel. Nem rosszindulatból írtam én ezt sem, egyszerűen logikalag így jön ki, ahogy említettem. Nem tudom a MAC-esek mennyit segítenek a Linuxos fejlesztőknek, hogy a képformátumukat lehessen a rendszerük alatt használni.....tippelnél erre? ;]

Örülök, ha segített a prezis link, anno találtam jó prezis dolgokat Linuxról, már amit így lehet prezentálni egyáltalán.

Ja és tuti, hogy fogsz találni olyan disztrót a laptopodra, ami teljesen elnyeri a tetszésedet! Ez 1000%, mert mire mindet kipróbálod, kijön 100 új disztró......igaz a laptopod leamortizálódik addigra! :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés