Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Szerintem elengedem ezt a dolgot. Nem a nehézsége miatt, hanem mert pl. ha a Krusander.ből rámegyek az adott partíciókra, akkor úgy is csatolódik. Nem emlékszem már melyikkel barátkoztam először (commanderrel), de az nem látta a wines partíciókat, csak ha a Nemo-ból csatoltam, megnyitottam.
    Illetve ez az fstab érzékenység nem jön be. Ok, ez nem windows, de ott legalább egy karakter elütés nem vágta haza a rendszert, egyszerűen kiírja, hogy nem tudja értelmezni, átugorja és csá. Na mindegy, majd igyekszem pontosabb lenni :). Igyekszem vagyis törekszem arra, hogy a család többi tagja hasonlónak érezze a winhez.

Illetve ez az fstab érzékenység nem jön be.

Ez nem érzékenység, egyszerűen a rendszert működtető fájlokat célszerű pontosan módosítani, ha több particiót is ugyanazon névvel látsz el vagy a fájlrendszert átbecézed.....ez egyébként Winen is gondot okozna, ha nem GUI-ból csinálnád. Neked igen erősen ragaszkodnod kéne Linux alatt is a GUI-s megoldásokhoz, ráadásul a rendszer épp aktuális asztali kezelőfelületének saját GUI-s megoldásaihoz. Ahogy látom már telepakolod a Cinnamonos disztródat KDE-s programokkal, nem is értem miért nem jó ennek a saját kétpaneles fájlkezelője (Nemo) és szövegszerkesztője (Xed). :N

Ha így kutyulsz mindent, te magad sem fogod kiismerni mit hogyan, nemhogy a családdal megkedveltetni!

Új hozzászólás Aktív témák