Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Engem is utolért az XP-s dilemma... Linux mint mellett döntöttem. LiLi-vel csináltam is egy USB-s sticket mielőtt 100%-osan átállok a Linuxra szeretném használni előtte kicsit barátkozni, ezt azt telepíteni rájönni erre arra. A LiLi-s stick ugye egy live linux lett. Olyan kérdésem lenne , van e lehetőség linux alatt olyanra , hogy élő rendszert telepítek a stickre ? Nem csak egy live-ot . hogy tenyleg 100%-ban enyém legyen a rendszer minden funkciójával és tudjak rajta garázdálkodni
a végleges átállás előtt lenne rá igényem!Gurukhoz lenne a kérdésem , megoldható a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Foxpost
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a végleges átállás előtt lenne rá igényem!
Rowon