Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.C.G.
üzenetére
Igazán nincs mit! 😉 Sajnos az elején van ilyen, én legalábbis sokszor belefutottam.
Gondoltam rá, leírom, hogy talán egyszerűbb újra telepíteni, de nem akartalak befolyásolni, úgyis csak akkor kínlódik az ember, ha van rá energiája, később meg ebből profitálhat is. Én az ilyen szívásokból tanultam sokat....🙂Valamelyik régebbi hsz-ben írtad ezt a külső hangkártyát, ezek szerint azt már kidobtad!
Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel
Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kaveri HDMI/DP Audio Controller driver: snd_hda_intel
Card-3 C-Media driver: USB Audio [link]Azért ezeket a dolgokat raktározd el a hanggal kapcsolatban, mert valami miatt a hardvered hajlamos ezzel problémázni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automobilista 2
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon