Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz I02S3F #105747 üzenetére

Jóisten és Ördi törpenyuszi nem akarta a Dell Latitude 5520-at, így az hamar bevégezte, az egy tévedés volt, régebben is Zbookot szerettem volna az Elitebookok után, mert azokkal jó tapasztalatok voltak. Egy fontos szempont volt, hogy 2020 előtti modell legyen, mert utána a HP üzleti vonal is elkurvult, de a G5 még a régi minőség.

Sokkal több hsz van, mert válaszokat is kaptam, ami lényeg, az Optimus és társai nem nagyon működnek valamelyik nVidia gyári driver kiadás óta, így arról lemondtam egyelőre, a Rendszerbeállításokban lévő Illesztőprogram kezelőben tudom állítani, amit szükséges. Viszont a Nouveau nyílt driver már jó ideje teljesen jó, így nem is veszek észre különbséget a kettő között, mondjuk nem játszom és grafikázom a gépen. Elég sok biztonsági védelem van a hardveren, az kicsit idegesítő volt, de ezeket ki lehetne kapcsolni, ja és rengeteg hibakiírás is van, de rájöttem, hogy ezeknek semmilyen szerepe nincs a disztrók futtatásában, így nem foglalkozom velük. Amit eddig felraktam, simán települtek és azóta is minden működik gördülékenyen. Hardveresen hibátlan a Zbook, amit írtak notebookos topikban, hogy ha nincs fékezve a CPU ereje, hajlamos felmenni 98celsiusra, ha nagyon dolgozik, viszont a hűtés jól követi és pillanatok alatt vissza is hűti a procit, ha végzett a feladattal. De ez ilyen, van ereje és azt ki is használja, ha szükséges. Nagyon szeretem, mióta megvan, lassan 4 hónapja nyúzom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés