- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I02S3F #105747 üzenetére
Jóisten és Ördi törpenyuszi nem akarta a Dell Latitude 5520-at, így az hamar bevégezte, az egy tévedés volt, régebben is Zbookot szerettem volna az Elitebookok után, mert azokkal jó tapasztalatok voltak. Egy fontos szempont volt, hogy 2020 előtti modell legyen, mert utána a HP üzleti vonal is elkurvult, de a G5 még a régi minőség.
Sokkal több hsz van, mert válaszokat is kaptam, ami lényeg, az Optimus és társai nem nagyon működnek valamelyik nVidia gyári driver kiadás óta, így arról lemondtam egyelőre, a Rendszerbeállításokban lévő Illesztőprogram kezelőben tudom állítani, amit szükséges. Viszont a Nouveau nyílt driver már jó ideje teljesen jó, így nem is veszek észre különbséget a kettő között, mondjuk nem játszom és grafikázom a gépen. Elég sok biztonsági védelem van a hardveren, az kicsit idegesítő volt, de ezeket ki lehetne kapcsolni, ja és rengeteg hibakiírás is van, de rájöttem, hogy ezeknek semmilyen szerepe nincs a disztrók futtatásában, így nem foglalkozom velük. Amit eddig felraktam, simán települtek és azóta is minden működik gördülékenyen. Hardveresen hibátlan a Zbook, amit írtak notebookos topikban, hogy ha nincs fékezve a CPU ereje, hajlamos felmenni 98celsiusra, ha nagyon dolgozik, viszont a hűtés jól követi és pillanatok alatt vissza is hűti a procit, ha végzett a feladattal. De ez ilyen, van ereje és azt ki is használja, ha szükséges. Nagyon szeretem, mióta megvan, lassan 4 hónapja nyúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Villanyszerelés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Microsoft Outlook topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest