Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imi1981

veterán

válasz cigam #104165 üzenetére

Őszintén nehezen tanulok de igazad van . Csak ezeket a parancsokat valahonnan ki kell másoljam mert magamtól nem tudom mit és hogyan pötyögjek be a terminálba . Ezért bonyolult nekem mert ha valamit ott akarok csinálni az állandó utanajárást /keresést igényel és persze ha megint kellene 2 hónap múlva akkor megint keressem meg mert már tutira nem emlékszem rá hogy volt . Windowst nulláról pár nap alatt már tök jól tudtam kezelni emlékszem rá ! Azért azt jóval egyszerűbb megtanulni. Persze ott sem tudok mindent de amit kell azt igen .

Viszont érdekel a linux és idővel kubuntun vagy ubuntun akarom futtatni a qbittorrentet , emby szervert és plex szervert ami 0-24-ben futna . Ilyen letöltő és médiaszerver gép lenne . Most ez jelenleg win11-en megy de jobb lenne egy olyan oprendszer ami sokkal kevesebb eséllyel kap vírust . Nem sietem el a költözést , akár 1-1.5 évig is ismerkedek a linuxal mielőtt döntök .

Bocs a sok rizsáért . Formáztam ext4-re de a lemezek alkalmazásban nem látom hol tudnám beállítasni honnan csatolja fel ! Lehet itt [kép] azt állítani ? Közben ránézek az oldalra amit linkeltél utoljára .

Megtaláltam! Itt [kép] kell ezt beállítani gondolom . Mit írjak be elérési útnak ?

Új hozzászólás Aktív témák