Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Rowon #100653 üzenetére

Én inkább arra kérnélek, hogy ne reklámozd azt, hogy ne használják. Nagyon jó kis program mind a kettő, a Bleachbit esetében valóban oda kell figyelni a beállításaira. A Stacer esetében a török srác rendesen megcsinálta, kényelmes, gyors, és alapos.

Én inkább azt vélem itt felfedezni, hogyha linux, akkor feltétlenül manuálisan kell szenvedni. Ez nem így van. Egy kezdő, Windowsról áttérő is szívesen fogja használni őket, ebben biztos vagyok.

A Te ellenszenved a programok iránt nem feltétlenül tükrözi a többség hozzáállását. Én annak a híve vagyok, ha valamit egyszerűen meg lehet csinálni, miért szívnék vele? A nem használt program lokalizációkat pl. hogyan távolítod el? Azokat is egyenként? Az szép munka. Írtam már korábban, hogy biztonsági mentés előtt, teljesen kipucolom a rendszert, az APT-ig bezárólag. Ez kézzel legyen 10 perc(nekem), a progikkal fél perc.

Az nem baj, ha nem értünk egyet, sőt. Ez viszi előre a dolgokat. Egyébként konkrét hibát tudsz írni, amit nálad okozott a két program valamelyike?

Új hozzászólás Aktív témák