Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Mahrenburg #9348 üzenetére
bricklink.com , vannak magyar boltok is fent, vagy esetleg irj a lego-nak a supporton keresztül, kiválasztod a készletet, és utána az elemeket, vgy csak simán az elemek között keresel /az oldal legalján a quick links-pick a brick/
-
válasz
Mahrenburg #9348 üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
Már volt erről szó, de hirtelen nem találtam: Honnan lehet külön elemeket rendelni?
-
batmanéhes
tag
válasz
Freddy76 #9339 üzenetére
hát igen. nálunk annyiban más, hogy a kicsi már 3 évesen technicet kapott, azt a 6 éves rakta össze neki, aztán amikor ő lesz 6, akkor leltár alapján megkapja újra. működik, amikor a nagyobbik kicsi volt még összerakni, akkor én raktam össze neki, aztán ő is megkapta később leltár alapján a kupacot... szóval mindenki összerakja végül egyszer ugyanazt, ami szerintem nekik nagyon fontos. nekem már inkább csak melós... meg persze ők srácok.
-
Throme
veterán
-
Grillo
őstag
Na, tegnap ovi/iskola kezdésre kaptak a kölkök lego-t, kicssaj egy [60100-at]
Össze is raktuk mellé a 6362-t, így együtt nem rossz. -
Djuree
félisten
lego 6927 bontatlanul fóliásan mennyit érhet?
-
Throme
veterán
válasz
HummeRC #9329 üzenetére
Igen... megjöttek az ilyen olyan számlák és így kicsit csúsztatom a témát, lesz időm agyalni , de egyelőre a B modell van előrébb. Az A modellel nem kell foglalkoznom, az nem tetszik.
Ebben a szettben a kerekek nagyon tetszenek. A terepjáróhoz nem ez illik, de mégis vagányul fest velük.
Egyik videóban kipróbálták másik szett terepgumis kerekeivel, de azok már nagyok hozzá és a kasztniba is beleér.... -
r.levente75
addikt
Jártam én is így, zöld technik motor, használtan. Tízszer kérdeztem meg az eladót, hogy hiánytalan e, azt mondta igen, már majdnem megsértődött. 43 alkatrész hiányzott, megnéztem mennyi aíneszerzése nekik, két helyről sikerült. Megírtam neki visszautalt annyit pénzt. Szerencsém volt.
-
tvamos
nagyúr
Kerekek. [link]
-
skiny83
aktív tag
Kb két hete fent volt egy 42030-as Volvo (ezt keresem emberi áron) és a 42043-as merci. Darabja 30k, összerakott állapot, költözés miatt eladó. Rögtön írtam is neki, jött is a válasz, hogy utalás után küldi a futárt. Ajánlottam a weboxot illetve a futárnál fizetés lehetőségét, onnantól kezdve nem válaszolt. Két nap múlva eltűntek a hirdetések. Mindkét modellről ugyanazon a komódon készítették a képeket, próbáltam rákeresni de nem dobta fel google. Remélem más sem fürdött be vele..
-
Djuree
félisten
válasz
r.levente75 #9320 üzenetére
én minden nap nézem, ki lehet fogni ott is tényleg jó fogást, én már sokszor vettem onnan, szerencsére még nem volt nagyobb gondom, mivel nagyon körültekintő vagyok, vásárlás előtt próbálom leinformálni az eladót stb., persze kisebb gondok voltak már, de a vatera se jobb az igaz.
-
tvamos
nagyúr
Nekem az a kedvencem, amikor az egyik tengelyt, a masikkal "huzza be" a helyere. Azon mindig jot rohogok, akar hanyzor latom.
(#9320) r.levente75 válasza Djuree (#9309) üzenetére
En ezt tapasztalom a Vateraval is. Aki nem sz@r termeket kuld, vagy nem csap be teljesen, az kulfoldre utazik dolgozni, es 6-8 het mulva adja fel a csomagot. (Amikor megfenyegetted, hogy rakuldod a jardot. F..sz kivan.)Csak itt a PH!-n normalisak az emberek... tisztelet a kivetelenek. Marmint nem azok, akik itt is atvagjak egymast, hanem aki mashol nem.
-
Throme
veterán
válasz
Frenky89 #9317 üzenetére
Hehe, első pár másodpercben, mikor először láttam ilyet, néztem, hogy mi van??!
Természetellenes volt, hogy némely alkatrész a kezébe repült, vagy befordult úgy, hogy könnyen megfogja... Nem számítottam rá, hogy szétszedés megy visszafelé...
A fél méteres mozdulatok is viccesek, mikor nehezebben jön szét két kocka, vagy tengely, csap beszorult és kilendül a keze, persze visszafelé lejátszva.
Nem viszolygok tőle. Nézd úgy, hogy gyorsabb az egész. Nem kell keresgélni, illeszteni, forgatni az alkatrészeketszvsz
(#9318) Pötyi : ok, köszi!
-
Djuree
félisten
ez vmi fertelmes, ennél 1 óra alatt szebbet építek.
Throme: nem rossz, de az A modell jobban tetszik még mindig.
-
Throme
veterán
Csak ilyen piciben tudom, mert képmegosztón néztem, ahonnan értelem szerűen nem lehet leszedni az eredeti képeket. Ki is írom, hogy nem az én képeim, nem én csináltam a járgányt.
Szal ez a MOC:
Van a készítőnek egy oldala, ott fényképes összerakásit készített hozzá. Nehezebb így, mint egy rendes, lego-s összerakásiból, de érzek magamban annyi spirituszt, hogy ez ne legyen probléma, max tovább tart.
.... közben meg is van az oldal (képeket hagyom, hátha ezt se nyithatod meg...) ...
42039_MOCÉn itthoni használt cikk oldalakról nem rendelek. Ez az egész olyan, mint a zavarosban a halászat... Na meg aztán, ha gond van a magyar yard-ban se bízom, hogy elkapják. Ha meg véletlen elkapják és elköltötte, azzal mit érek?.. lecsukják mondjuk fél évre, vagy 2-re - tökmindegy - és onnan folytatja, ahol abbahagyta...persze ha levágnák a karját, már jobban meggondolná, és le se kéne csukni... ok ez már egy másik történet...
-
Djuree
félisten
nekem az A modell van összerakva, nekem tetszik nagyon, szeretem a le mans prototypeokat.
van youtubeon motorizálós vidi de az alapján nem lehet megcsinálni, leírás meg nincs.
B modell se rossz, de ez jobb. A moc képek melóhelyen nem jönnek be sajna.
ha vki megcsinálja az A modellt motorizáltra arra vevő lennék. -
Djuree
félisten
tegnap volt fent jófogáson egy 6991 monorail szett, 29k-ért. mindenen megvan, hibátlan, stb. mondom ennyiért kell! nagyon tetszik csak drága, 70-80k-ért megy máshol. telszám nem volt, kértem tőle 2x is, mintha meg se hallotta volna, írta h utaljak és küldi futárral. ok! azt írtam neki hogy este elment az utalás (nem utaltam csak azt írtam, volt egy gyanúm), most reggel hirdetés levéve, kamu telszám beírva a felhasználóhoz, hívtam is, vki másé a szám. üzenetet se tudok neki írni. hát a gyanúm bejött. sztem mikor látta az üzit h utaltam, egyből mindent megszakított meg beírta a kamu számot. ekkora férgeket. és tele van velük a jófogás. vigyázzatok mindig, én már sokat tapasztaltam, nem tudnak átverni, de mindig próbálkoznak a tetvek.
-
Throme
veterán
válasz
Sub-ZeRo #9305 üzenetére
Nem tudom minek a rövidítése a PF, de láttam jutubon videót, amiben a csóka tolatóradart épített bele mindstorm-ból.
Az A modell egy alacsony építésű járgány, ennek megfelelő terep kéne alá, ha távirányítóssá alakítanám.Sajnos nekem nem tetszik az A modell. Nagy tepsi
.
(#9306) tvamos : Addig nem is foglalkoztam ezzel a szettel, amíg nem láttam meg a B modellt.
Alapból ilyen jellegű szetteket néztem, pl 8081, de már nem lehet kapni, illetve lehet, csak magas áron, amiből kijön a 42039 és bőven marad is zsé....
Aztán megláttam azt a MOC-ot.... Az is klassz és megépíthető az alapmodell alaktrészeiből, nem kell rendelgetni hozzá semmit...
Neked már megvan és csak átépíted az A modellt, vagy szintén zenész, és kimondottan a B, vagy MOC miatt veszed? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
r.levente75 #9300 üzenetére
Ez csak promó lesz, boltban nem vásárolható majd meg csak a szokásos adventi kalendáriumok lesznek elérhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest