Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
Janaboy #31447 üzenetére
13 szett és egy minifigura sorozat, ha minden igaz.
https://www.stonewars.de/news/lego-super-mario-kommt/A Chrome beépített fordítója szépen lefordítja angolra, ha valaki nem tud németül, mint én.
-
Throme
veterán
Jang videója a fiátról:
A csomagtér tető eleje nekem is fura volt az elejétől.
Szín eltérés érdekes....
Nem is figyeltem ennyire a részletekre. Áttetsző sárga alkatrészek, amin "átüt" a fekete kocka..... -
Janaboy
veterán
Lesz valami Mario-s LEGO?
-
balint82
senior tag
válasz
Napfénysüti #31442 üzenetére
Nálunk 10875 van, alzan futott karácsonyi akcióban 29 ért és adták mellé ajándékba a sorompós kiegészítő szettet, en meg megvettem még nekik a hidasat is.
Úgy már elég komplex rendszereket lehet belőlük építeni.
A 3 és a 4.5 éves is elég sokat eljátszottak vele télvíz idején.Az elemek hamar merülnek sajnos ez tény, és nekem legfrissebb android nehezen találja meg a vonatot, de ezt leszámítva jópofa az app nagyon.
A hídra felmenéssel néha megküzd a telepakolt szerelvény. :)
Meg az egész szett is nagyon ajánlott. -
Napfénysüti
nagyúr
Mondjuk ez egy pozitívum hogy nem csak a sínen megy. A kislányom még nincs 2 éves így nem sürgős de szerintem neki tetszene ez a vonat téma hogy mozog. Meg jópofa az applikáció is amit le leeht hozzá tölteni. Még gondolkodom hogy a 10874 vagy 10875 legyen majd mert árban nagyjából 15 k illetve 31 k körül megy ez a két szett ami azért nem mindegy.
Szabip: köszi a te véleményed is, ez egy picit azért elbizonytalanít. De azért szerintem teszek majd egy próbát valamelyik szettel. Ha a gyerek boldog lesz vele akkor annak már én is örülök, aztán majd meglátjuk meddig bírja.
-
Szabip
csendes tag
válasz
Napfénysüti #31432 üzenetére
Az új vonatok gyengék, emelkedőn 2 kocsit éppen felhúz ha meg van pakolva, a kanyarokban ha kopott az ív van, hogy elkapar és megáll. Funkciói jobbak mint a régieknek ez tény, de az elemeket zabálja a régihez képest (5 kis ceruza kell bele (!)) A régi se volt sokkal jobb, kettő mozdonyunk is volt, mind a kettő tönkrement. El elindulnak de szintén nem bírnak 2 kocsit se vontatni, emelkedőn nem mennek fel. Szét szedni horror, ha sikerül is nem látni semmi hibát, gyanítom megkopott a műanyag fogaskerék ház. A régiek legalább erősek voltak új korukban, de nem lehetett távirányítani, nem mentek csak előre és nem világítottak. Igazából az egész Duplo mozdony konstrukció rossz, gyenge. Újat nem tudsz venni, ha csak mozdony kell a Legotól. vagy BL vagy Jofogás, de ott meg bizonytalan mennyit mentek... Gyerekekkel sokat játszottunk velük, de inkább vagyok csalódott... Ja igen az új mozdonynak van egy vicces hibája a régi vasuti átkelőn ha eléri megáll és tolatni kezd, a fényérzékelője az öntési gödörben fénytörést érzékel és megáll, gyanítom ezért cserélték le a sínek színét...
-
SNor
tag
válasz
Nálunk a síneken nem sokat futott, inkább magában használták. Kb 2 hónap alatt valami fogaskerék annyira megkopott benne, hogy olyan beteg hangja lett, inkább elkoboztam. Ugye ha tolod akkor indul el. De nehezen mondod meg a gyerkőcnek, hogy mekkora erővel tolja.... Bejelentettem a hibát, küldtek másikat, a régit visszaküldtem. Az új jobban bírja, de már nincs annyit használatban. Síneket továbbra se veszik elő, duplóznak a többivel inkább. Toronyépítés nagyon megy, meg állatkert. Szerintem csak akkor vedd meg, ha jó áron hozzájutsz. Tipp: zöld alaplapot érdemes még beszerezni, nem gondoltam volna mennyire hasznos. +infó: 2 évesen kapták!
-
Hobby Land-től rendelt valaki mostanában? Semmi kommunikáció... 6 nap alatt. Jó lenne, ha legalább a postázást egyeztetné, meg küldene egy számlaszámot a végén. Mondjuk van neki negatív értékelése is pár.
BpBrick: vele is vegyesek a tapasztalataim. Ők kommunikálnak, meg rugalmasak, de volt a csomagban olyan alkatrész, ami kuka... Egy Slope 45 2 x 3, nem passzolt a mérete, használhatatlan, meg pár 1x1 henger, kocka fognyomos. Sajnos csak építés közben derült ki, mikor megjött, akkor úgy tűnt minden ok. Ugyanakkor voltak szép újszerű elemek is, pl Anakin figura, meg a droidok.
-
thesound
addikt
válasz
Napfénysüti #31436 üzenetére
kapcs.ford.: Az övé a YT csatorna.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
lord.lakli #31435 üzenetére
Igen, pont azért tettem oda azt a köszönős smiley-t hogy megírta.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Napfénysüti #31434 üzenetére
Pont saját tapasztalatait osztotta meg kbalage2
-
kbalage2
aktív tag
válasz
10875 megvan, készült egy video is róla
Szerintem nagyon megéri a szett, funkcionalitásban veri a City vonatokat és jól játszható az egész. Még az app is jópofa a különböző minijátékokkal, azt is élvezi a gyerek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha valaki tud jó Duplo akciókról ne tartsa magában. Kinéztem a gyereknek a 10874 vagy 10875 vonatokat. Esetleg van akinek megvan valamelyik? Jópofák, megérik az árukat?
-
balint82
senior tag
válasz
andras0x0x0 #31424 üzenetére
Elég sok szett jó áron van az Auchanban.
@Láz : lett vonat?
-
andras0x0x0
csendes tag
helló!
Ha érdekel valakit 42099 , Auchan , 50k
[link] -
Pötyi
őstag
Ha megvan az eredeti doboz+összerakási, az mindig dob az áron.
Nézd meg a BrickLinken az árindexet! "with box" A középár segít belőni.
Én azon kapok agyfaszt, hogy fészbuk csoportban, amikor a piaci árakkal nem tisztában lévő anyuka felteszi szarért-hugyért az ikonikus készletet (hiánytalanul, dobozzal), akkor rendszeresen a nepperek csapnak le rá. Én nem azért venném meg, hogy fél órával utána ötszörös árréssel a vaterán/ebay-en landoljon. Én magam örömére venném meg, vitrinbe, megtartani, nem pedig kufárkodni.
-
LÁZ
Topikgazda
bricklink legolcsóbb
bnib 150k
használt complete 50kszóval vhol a kettő között, legutóbbi eladások átlaga
-
NGA
addikt
válasz
namilegyen #31384 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
vki tudja esetleg, hogy van e még itthon az ajcsi vonatból, westendben nem veszik fel a telefont, feleslegesen nem mennék arra...
-
Throme
veterán
Most érkezett meg a SAH rendelésem.
Párom melóhelye lett megadva, de pont ma dolga van és home office-on van... tehát csak hétfőn kapom meg legkorábban a legóimat
A faxért kellett a postáról futárra váltania a Legonak??!! -
törölt tag
a modularokban a legjobb, hogy azok foglaljak a legkevsebb helyet. egy 32x32-es lap es szepen sorba rakva egy keskeny polcon elfernek.
en most wg-ben lakom, ha minden jol megy szeptemberig. jelen pillanatban 4 modular van megepitve/osszerakva a nagyszobaban, a konyvespolcon. minden mas hatalmas ikeas dobozokban omlesztve, plusz egy halom bontatlan. mindez a szobam sarkaban feltornyozva. tudom az omlesztes barbar dolog, de igy fer el a legjobban.
pont emiatt, ket honapja pedig lego-t se vettem, csak par bricklink rendeles. meg azt a vonatot se, ami most ajandek.
nem tudom vezetsz e listat a "kiszemeltekrol", de ha nagyon nincs helyed erdemes atgondolni, hogy tulajdonkeppen mit is akarsz megvenni es kell e a kiszemelt. szerintem sokszor az emberek csak par aprobb dolog miatt is kepesek a komplett keszletet megvenni, ami ugye adott esetben nem keves plusz hellyel is jar. nem beszelve a "feleslegesen" kidobott penzrol. -
Djuree
félisten
nem tudok pontos összeget, le se merem írni mert tuti a guta üt meg. de amúgy már vagy 20%-al csökkent mert eladtam az összes sw ucs-t meg egyéb kisebb készleteket is. de még faragok belőle.
a nagyobb készleteket eladom nagyrészben, túl sok hely kell neki, inkább arra megyek rá hogy egy témából mind meglegyen és valami dioráma szerűségben kirakni.
meg ugye a másik része a sok custom szett, ezek a drágábbak általában...
de talán kezdek megállni a lejtőn már. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Throme #31402 üzenetére
ááá, csak a szokásos pc-s ce cuccok, még nem legok
, bár van pár futó projekt, amik érdekelnek, store display cuccok, meg aztán pár éve egy bécsi comic+lego kiállításon kacérkodtam egy lifesize batmannal
, kb 250k-ért ajándék lett volna, de akkor még a régi pecó volt, esélytelen lett volna a tárolás
@mindenki:
-
Pötyi
őstag
Jártam már olyan AFOL lakásában (Kőbányán), ahol csak a vitrinben volt több milla. Értelemszerűen ez a gyűjteményének csak töredéke, ami befért oda. A többi bedobozolva, a garázsban, padláson.
Egyszer hallottam egy jó dumát egy kiállításon. A felvigyázó manus mondta talán Dunakeszin: lehet, hogy a legózó felnőtt kissé infantilis, de a barátnők, feleségek jól viselik, mert még mindig jobb, mintha elinnák a pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest