Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
kbalage2 #25396 üzenetére
Nem, nem kerülte el a figyelmemet, csak azt már nem is írtam le. Amúgy szerintem sem rossz dolog ez az ejtőernyő, a gyerekeknek tuti tetszeni fog, de ezt is egy rendőrségi szettbe pakolni... Ez is mehetne egy repteres vonalra külön kisebb készletként egy kétmotoros szállítógép meg két ejtőernyős kaszkadőr. Melyik ország rendőri alakulatának van saját reptérrel rendelkező ejtőernyős csapata, amelyik sportkocsis bűnözőkre vadászik? A desszantosok jellemzően katonai alakulatok. Talán ezen kívül még tűzoltóknál meg mentőknél hallottam ilyenről. Nem lennék meglepve, ha jövőre jönne ugyanez tűzoltóban.
-
törölt tag
válasz
hulp01 #25394 üzenetére
Nekem az a fura, hogy minden bűnöző csikos ruhában van. Rabol vagy Fázik? Felvesz egy pulcsit. Persze úgy, hogy lehúzva marad a cipzar és kilátszik a rabruha. A simán rosszarc, civil ruha kombó valamiért nem játszik. Tudom, ez a gyerekek játéka, de attól még nem értem.
Egyébként az új maszk miatt felnőttek számára is vétel lesz szvsz. -
kbalage2
aktív tag
válasz
hulp01 #25394 üzenetére
Elkerülte a figyelmedet a legnagyobb fícsör - az ejtőernyő! Itt kéremszépen az ejtőernyős bűnüldöző kapja el röptében a gonosz bankrablót
Egyébként én tökre kíváncsi vagyok mennyire fog szuperálni ez az ernyő és mennyire lesz tartós darab. A gyerekek tuti megvesznek majd érte
-
hulp01
senior tag
Ez most megint mi? Mire gondolt a költő? Simán lehetne egy City repteret kiadni, miért kell mindenbe a rendőrséget belekeverni? Egy reptér önmagában is tök jó téma, ahogy régen is volt egy repülőgéppel meg egy helikopterrel (esetleg egy kis motoros gép meg egy nagyobb utasszállító jet) plusz a kiszolgálójárművek. Ez a sugárhajtású géppel üldözzük a sportkocsis bankrablót eléggé valóságtól elrugaszkodott. A 60209-es szett autója viszont tetszik, az jól néz ki. És a szülők legnagyobb örömére szirénázik is.
-
zbundy
aktív tag
Bricklinkről újoncként érdemes tudni valamit? Rendelnék onnan most valamit amit itthon már nem találok vagy csak 5x olyan drágán. Hogy működik? Mire kell számítani vagy figyelni stb. Köszönöm előre is!
-
törölt tag
-
wrrs
tag
Szerintem egy dolgot kéne a LEGO-nak fejleszteni. Ezek pedig a növények.
Annyira realisztikus MOC-okat látni, megkívánnák a jobb dzsumbujt.
Gondoltam ezt eddig. Aztán megláttam ezt a videót:Látni benne vagy 3 olyan példát, ami szerintem nagyon szuper! Kár, hogy piszok drágák a LEGO növények.
Esetleg tudtok linkelni valami olyan képet, infót, leírást, ami a növényekről és a zöldséges/dzsungeles témákról szól?
-
-
csigay2k
csendes tag
Mit is hittem...
emag: "2018.11.23-án rendelt tőlünk 2db LEGO® Architecture 21042, Szabadság-szobor terméket, amiből sajnos jelenleg nincs raktáron, és nem rendelkezünk pontos információval arra vonatkozóan, hogy mikor várható belőle."
Azon kívül, hogy alig volt valami, amit előre beharangoztak, még amit sikerült megcsípjek, azt se szállítják ki -
táp
csendes tag
Ninjago docks, ajándékkal, pontokkal talán megéri. https://shop.lego.com/en-HU/NINJAGO-City-Docks-70657?icmp=HP-SHT-DPC-NJ-bfcmcy-1311-1
Telefonról linket be lehet szúrni? -
balint82
senior tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
b12gege #25373 üzenetére
+1! Igaz nem minden esetben érdekel, hiszen ha túl olcsó a termék akkor nem izgat, de szerintem nem 1 ember panaszkodhatott már, így nem értem miért nem tudnak dobozba csomagolni.
Hozzáteszem ez teljesen random, lehet kifogytak a dobozból a black friday alatt, mert nagyrészt dobozba szoktak nekem postázni.
-
b12gege
csendes tag
válasz
UberMutant #25372 üzenetére
Nekem számít a doboz. Úgy gondolom, hogy a kockák, az útmutató és a doboz együtt adják a készlet értékét. Ha egy zsír új terméket vásárolok, akkor elvárom, hogy patika állapotú legyen minden kiegészítője.
Mit mond el egy eladóról az, hogy egy szanaszét terrorizált terméket juttat el neked? Biztos nagy becsben tartották és figyelmesen kezelték a cuccot. Lehet, hogy "csak" műanyag van benne, de én magamtól semmit sem vennék, aminek szarrá van nyomódva vagy törve a doboza. Se műanyagot, se háztartási cikket, de még mirelit pizzát sem.
Az már kérdés, hogyha a leírásban már ott van, hogy sérült vagy csomagolás nélküli termék, de ugye azokért meg általában nem teljes árat fizet az ember fia és nem otthon éri a meglepi...
Nem akarok nagyobb mélységekbe belemenni, a lényeg, ha új terméket veszek, akkor elvárom, hogy az legyen is új és hibátlan!
-
Freddy76
addikt
válasz
b12gege #25368 üzenetére
A webáruházaknál ez tudatos tervezés eredménye. Tudják, hogy az "erős" időszakokban, karácsony, black friday, stb. nem tudnak 100 %-osra dolgozni, és azt is tökéletesen tudják, hogy a hibás teljesítések (pl. sérült doboz) hány %-át nyeli le az ügyfél, mennyi küldi vissza, mennyi fog hőbörögni, és mennyi fog annyira hőbörögni, hogy gond legyen belőle (pl. fogyasztóvédelem) - ez utóbbiakkal valahogy megegyeznek. A másik oldalról tudják, hogy a költségük 96 %-os teljesítésnél X, 98 %-nál már 1,5 X, 100 %-nál már 2 X. Mint az autógyártásnál az utolsó kilók lefaragása, vagy szoftvernél a 99,5 %-os rendelkezésre állást követő 0,1 %-ok a legdrágábbak.
A nagyoknál pontosan ki van számolva a ráfordítás úgy, hogy nekik megérje. Aki pedig megszívja, az egy esetben tud a pénzénél lenni, ha kellemetlen, erőszakos ügyfél. Ha nem az, akkor így járt. Szóval legyél kellemetlen, erőszakos ügyfél.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
b12gege #25368 üzenetére
A visszajuttatás a te költséged. Nekem a téli vasútállomás jött úgy mintha a kutya szájából szedték volna ki. Írtam nekik, fotó stb. Jött az üzenet hogy küldjem vissza, és pénzt vissza adják. Mondom csere hibátlanra. És ekkor szállt el az agyam. Nincs raktáron, vagy valamennyit engednek.... Rendelni simán lehetett. Úgyhogy elküldtem őket az anyjukba. Fogy véd stb, szokásos fenyegetőzés. A 2500 Ft visszatérítés rögtön 5000 lett. Úgyhogy 17-ért lett meg, ennyit megért. Doboz meg olyan amilyen.
-
b12gege
csendes tag
A tanulópénz újra megfizetve, pedig egyszer már elhatároztam, hogy ilyen alzákról meg emagokról és hasonszőrű társaikról nem rendelek többet, de most nem tudtam ellenállni a 60200-as csábításának.
Ma megérkezett alzáról a szokásosnak mondható fehér fóliával körbetekerve, amit csomagolásnak csúfolnak. Természetesen szanaszét nyomva a készlet doboza alatta, plusz még 2 raktári matrica is van rajta. Nyilván a matrica a kisebb probléma, a doboz "ráncai" viszont nem simulnak ki...
Küldött már valaki vissza nekik terméket? Csak a termék árát utalják vissza vagy megtérítik a visszaszállíttatás költségeit is?
Rohadt gyorsan el tudják b@szni az ember kedvét...
-
Grillo
őstag
Urak, mi az a deadline, ami után már nem biztos, hogy megérkezik karácsonyig a rendelésem a shop.lego.com-ról?
-
balint82
senior tag
75933 Jurassic szett akció, hátha valaki pont ilyenre vágyik. Elég jó áron van.
-
Djuree
félisten
válasz
unclefucka #25358 üzenetére
ebbol a nexo fosbol ennyi se kellett volna. de csak rajott erre a lego is...vegen mar mindenhol 50% os akcioban dobaltak de igy se vittek, nem is csoda.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Throme #25341 üzenetére
Ami azt illeti, igen.
Én abszolút nem kiállításra tartom a szetteket.
Az utolsó széria Nexo Knights-okat sem csak azért vettem meg, mert nem csinálnak belőlük többet, hanem azért is, mert Jangbricks rámutatott a bennük rejlő játszadozási lehetőségekre, ezért sem maradtak túl sokáig a keretben.
Emellett Axl és a rossz fiúk is kaptak egy-egy új fejszét:Kizárt, hogy valaha is megtagadom a gyermeki énemet.
A Corvette-n még gondolkozom, elvégre van rá bő egy évem.
-
thesound
addikt
Spider-Man Spider Crawler review
Szerintem menő.
-
lm83
őstag
Ha valaki még nem vett, van az árkádban még Falcon, vagyis, 11 előtt voltam, akkor volt
És.kirakva gondoltam, nem a netes listán -
lord.lakli
őstag
4 szettben van ilyen kerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest