Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeli
aktív tag
Zed mid az teljesen jó, nem értem a problémát.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
BoneDragon
veterán
Én meg azt nem értem, hogy pár héttel ezelőtt még full kezdő volt, most meg ő mondja mi a frankó...
-
kexksz
addikt
válasz trassher #15147 üzenetére
"Hiába mondom Zednek lobbyban hogy Lux meg fogja rape-elni nem érdekli mert ő elteleportál."
Ebből három dolgot tudok kivenni:
1. Általánosságban a karakterről beszélsz (úgy gondoltam, ennek van nagyobb valószínűsége)
2. A 5234759 millió bronz játékos közül pont egy olyat kaptál, akivel már játszottál jó párszor, esetleg ismered, ezért tudod, hogy ő nem tud játszani Zeddel, de más karakterekkel igen, ezért kéred arra, hogy ne azt pickeljeA teleportos részt mondjuk nem értem, meg azt sem.
"Legyen neked/nektek igazatok, akkor se vinnék Zed-et Lux ellen"
Most akkor mi van? A hsz-ed elején még épp ezt tagadtad, hogy nem a matchupról beszélsz, hanem... Nem, fogalmam sincs miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz trassher #15150 üzenetére
Zed kitből kicountereli Luxot. Rámdobod a bindingot? Jó, akkor ha van igniteom, átultizok / klónozok rajta, és leburst-öllek full hp-ról hatos szinttől. Az, hogy a ti Zedetek teljesen inkompetens volt, az nem karakterfüggő sőt... alapjáraton jó kellett volna legyen. Értem, hogy bronzban szar a Zed, de elméletileg a Lux is (nem könnyű champ azért ő sem) hasonló szinten kéne legyen, akkor pedig jobb lenne Zed.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
LLaci89
tag
Most őszintén mi ez a match making system csapatoknál? Berakott minket 4 győzelemmel egy vereséggel silver4be. Elmentünk promotionig, és azóta minden második meccsen kapunk egy full diamond1 játékosokból álló csapatot, akik most kezdték. Alsóbb dives platinások és goldosok vannak a csapatban, kb 0 esély egy ilyen meccs. Például semmi esélyünk egy olyan zed ellen aki 18 perc alatt 180 miniont farmol úgy hogy szét roamingolja az agyát . Valahogy az ilyen teljesen elveszi az ember kedvét
Szerk: Had sírjak már egy kicsit én is itt
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
TSM, CLG, SK. Ugyan az a helyzet: rossz ember van a csapat élén, és azt csinálhat amit akar.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Mottie
őstag
Szvsz egyébként Bronze-ban nem létezik olyan, hogy counter. Ha megtanulsz egy championt IGAZÁN jól játszani, bármi jöhet veled szembe, meg fogod verni.
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #15165 üzenetére
Szerintem csak a TSM-nél volt (Chaox lett volna a megfelelő ember) ilyen probléma.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mottie
őstag
válasz Kanczy #15167 üzenetére
SK-nál ocelote most hétvégén nyilatkozta, hogy náluk hogy működik a play calling. Nyilván ő a csapat 'arca', de attól még a belső működésről kevesebbet tudunk. CLG-ről nem tudok, ők nem túl szimpik nekem
TSM.. Az a véleményem, hogy ők valamiért el voltak szállva maguktól és semmi újat nem hoztak, mindig ugyan az, ami egy idő után nem működött. Reginald már rég nem No. 1 mid, stb.
Be Victorious!
-
CLAWz
tag
Van olyan is hogy az ellenfél csapatában lép ki valaki, vagy rohan 21x meghalni egyedül?
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
marked one94
őstag
Én ma megkapom az összes idiótát, 5x se sikerült feljutnom silver4ben Aki vicces meccseket akar látni az szóljon beviszem olyanokba hogy csak less Ja és lassan több loss lesz mint win...
You'll Never Walk Alone
-
ClydeBeka2
őstag
-
hugi0
őstag
Mit tudunk a RUNA page vasarlas learazasarol ?
- most lesz nemsokara ?
- akkor bele kell huzzak, hogy tudjak meg venni.Jo ez a TT (3v3) 6:38 perc 75 XP
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
Ez bejön
Turrets
In Season 3, we made a few changes that made turrets feel less like a safe haven for defenders – especially in the early parts of the game. Specifically, with turrets attacking minions in a set order and some champions itemizing for health earlier on, it’s become easier for teams to push aggressively and even dive turrets with low risk. These changes should give defending players more of a fighting chance when under their own turret.
Turrets now deal 105% damage to champions for the first attack, increased from 94.5%
Turrets now deal 25% additional damage for consecutive attacks on the same champion (max 225%), increased from 20% (max 210%)Siege Minions
Siege Minions now take 70% damage from Turrets, increased from 50% damage
Siege Minions now deal 150% damage to Turrets, reduced from 200% damageSuper Minions
Super Minions now take 70% damage from Turrets, increased from 50% damage
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz ChromeX #15183 üzenetére
Szerintem szörnyű, most még kevesebb kill lesz, mindenki csak farmolgatni fog és senki nem mer majd torony alá bemenni... Ennek szerintem az lesz a vége, hogy mindenki tornyokat fog döntögetni, bár már most is igy szokták
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
CLAWz
tag
Ma megkaptam, hogy uninstalláljam a LoL-t és pac-man-ezzek. Le a kalappal, nem anyázott.
Bár nem tudom mit várt, bot-on kellett játsszak Cho-val Kha és Jarvan ellen. Velem meg volt egy Ezrael. Nem sok esélyem volt. :-/
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
Vitocska
tag
valaki duo ? west ?:
D3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
reflxx
aktív tag
LvL1 acc, újonc = 2k viewer [link]
Szerintem mindegyikőnk venne tőle leckét -
BoneDragon
veterán
-
CLAWz
tag
-
mandin
senior tag
válasz BoneDragon #15195 üzenetére
Valakinek ez a legnagyobb élvezet
-
Kanczy
Topikgazda
8. loss egyhuzamban, pedig minden egyes alkalommal megnyertünk legalább 2 lanet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest