Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitocska
tag
http://hu.twitch.tv/prd_tv egy kis közvetítés nem rég kezdtem szóval ne cikizetek
D3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
Vitocska
tag
esetleg valaki duo ?
800-900 elon ?
-
Vitocska
tag
-
Vitocska
tag
skitzo + én dou LIVE STREAM http://www.twitch.tv/prd_tv és linkeld másoknak is köszi
-
Vitocska
tag
megint egy kis live http://www.twitch.tv/prd_tv
-
Vitocska
tag
a net nem bírja sokaknak az a baj
delayt amit meg te mondasz hogy lehessen álitgatni hogy 320 720 720+ meg ilyenek ahhoz nagyon sok nézettség kell csak akkor kapod meg a twitchtől
[ Szerkesztve ]
-
Vitocska
tag
http://hu.twitch.tv/prd_tv
kicsit megújultam vélemény?
-
Vitocska
tag
megvagyok őrülve 800 feljebb nem tudom az elomat feltornázni és folyamatosan + statokba vagyok és próbálok csapatba játszani valami tip ?
-
Vitocska
tag
válasz superecneB #12753 üzenetére
ez tény hogy sokat kell tanuljak még vannak olyan matcheim ahol még ezen az elon is szará hugyá vernek de legtőbszőr hozom
és én nem hiszek ebbe a elohelben már elég rég ota csak valami tip esetleg hogy mit kéne tegyek skillileg akarok fejlődni
[ Szerkesztve ]
-
Vitocska
tag
keresünk egy pro supportot 5v5 ranked teambe 20+ éves mindenki ts kőtelező !!! vegyen fel eu/west
vitopapa akár már most is mehetne egy proba match
-
Vitocska
tag
estére kéne egy top + adc egy elég fontos matchre eu/west vitopapa
-
Vitocska
tag
kéne egy erős adc ranked duora supportolnék
west name: vitopapa
-
Vitocska
tag
valaki vállal elo bostot bronze 1 bol gold3 ig ha igen pm me csak megbizhato régi phs tag irjon !!!
-
Vitocska
tag
van 1 30 lol accom westes most találtam meg a kodjád van rajta 1 skin is ha valakit érdekel oda adom jelképes rpért
-
Vitocska
tag
válasz neato3loco #13868 üzenetére
winzao comando xinje
+ valami master yi skin is van rajta[ Szerkesztve ]
-
Vitocska
tag
gyerekek egy kérdésem lenne sziasztok !!
ha most léptem meg silver5 őt innen már nem tudok visza esni bronzba ?? mert valaki azt irta hogy 3 lose után ha vesztenék akkor visza dob bronzba ?
-
Vitocska
tag
ma hajnalban elég szépen elpicsázta a dig a crs-et vélemény ? kicsit tőbbre számitotam a crstől
[ Szerkesztve ]
-
Vitocska
tag
keresek egy aktiv duo partnert gold5 ben vagyok jungel/top a mainem napi 3-4 minimum game
pm me vagy vegyen fel vitopapa west
-
Vitocska
tag
na csak hogy tisztázuk a dolgokat http://www.lolking.net/summoner/euw/20345965 ez a smurfom
anno mikor elkezdtem lolozni 30 lvltol elkezdtem rankedezni a mainem elég csunyán elbasztam aztán ujbol elővetem a uj rendszerben és bronz 5 ből felhuztam 1 ig és meguntam egyszerüen megbolondultam ami ott folyik darius support után azt mondtam hogy én ezt nem birom és megkérek valakit aki ráér és megcsinálja nekem goldig. Nincs időm se energiám hogy mások miatt ne élvezem a játékot goldban azért vannak élvezetes matchek. és skill problémák nincsenek ezen a szinten tény hogy mostanában elég csunyákat buktam de szerintem mindenkinek volt már rossz napjaD3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
Vitocska
tag
válasz Kanczy #14773 üzenetére
probáltam nem megy inkább a csapat játék megy nem a caryzés
sokat játszom diamondos emberekkel goldosokal csapatban és nincs velem semmi gond tény hogy nem vagyok 20-2 statban de nem is feedelek persze vannak kivételek amikor bármit csinálok meghalok rosz nap vagy a skillemen kell még javitani de goldban is sokat quadraztam meg ősze jőt 1 penta is.
nem mondom azt hogy huu de jo játékos vagyok eben a pár napban topon vagy miden szará aláztak
de ezelőt 3-4 nappal én tettem ezt másokkal ez van.azért is keresek duo partnert ha kell suportolok vagy bárhol játszom ahol éppen szükség van rám és ha valami hibát látsz a játékomba szivesen veszem és tanulok belőle
-
Vitocska
tag
valaki duo ? west ?:
-
Vitocska
tag
fix 5 embert keresek egy multigamingbe amit nyújtani tudok ts szoba
és idővel ha lesznek eredmények némi pénz segítség a lan lejutására.
ha valakit érdekel pm meD3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
Vitocska
tag
Sziasztok lolt szeretnék kőzvetiteni 1080p ben van egy 3770 procim 8 gb ramal mien vga-t vegyek hogy meglegyen a 100+ fpsem stream kőzben ?
-
Vitocska
tag
ha valaki gondolja vegyen fel eastean játszom Vitopapa jelenleg diamond 2 környéken vagyok
-
Vitocska
tag
Sziasztok van egy d2 accom kb 200 skinel kb menyiért lehet ezt eladni ? eastes acc van valami oldal ahol el lehet ezt adni ? meguntam a játékot elegem van
-
Vitocska
tag
addig keresek easten duo partnert supportolok vagy jungel diamond 2 50 pont kőrnyékén járok minimum d3 embert keresek duora
ingame name :Vitopapa
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest