Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Tessék. Emellé még masteryből is ki tudsz szedni 1% lifestealt és spellvampet, illetve ha nem rakod végig az offense tree-t akkor többet is.
Most jól értem, hogy az a bajod, hogy ha van lifestealed akkor nem veszel még lifestealt, mert már van?
Lifestealt tudsz venni rúnából, infedge-et hamarabb nem.[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
-
Dinter
addikt
Szóval mivel kezdjek, ha nincs rúnám? Melyik cuccra gyúrjak először?
-
Mottie
őstag
válasz Dinter #15860 üzenetére
Boots + 3 pots
Vamp Scept (vagy BF sword, ha öszejön rá a pénz mire először visszamész)
BF Sword/Vamp Scept
Bloodthirster
(Berserkers Greaves)
Zeal
Phantom Dancer vagy Statik Shiv
Infinity Edge (esetleg Last Whisper, ha sok armort épít az ellenfélKb ez a sorrend általában. Édemes beruházni egy kis védelembe ezután
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz kexksz #15861 üzenetére
Szerinted mi az érdemesebb:
-> vegyek olyan championt aki beleillik az elképzelésembe (Pl Kassadin, Lux, Syndra)
-> bővítsem más lanekre a kínálatot, hogy tudjak swapolni könnyebben (Itt most MF vagy Cait jönne akkor)Jelenleg ezeket játszom:
Top: - (de meg van véve Jax, Garen, Lee Sin, Malphite akivel lehetne)
Jgl: Diana, Cho'Gath, Evelynn, Lee Sin (illetve van a puttonyban Amumu és Shaco pl., de nem játszottam még velük)
Mid: Diana, Zyra, Cho'Gath, Orianna, Evelynn, Katarina (asszem ennyi akikkel gyakran játszom, de van még sok unlockolva )
ADC: Ashe, Thresh (Tristanával még nem játszottam)
Supp: Thresh, Taric, Zyra (Van még Nunu és Alistar is)Nem tudom mihez kezdjek, mert szívesen próbálnék ki további mid championokat, de így ha rákényszerülök, hogy ADC-zzek akkor elég szűkösek a ehetőségek, illetve swap is nehézkes.
Top-ra soha nem megyekBe Victorious!
-
CLAWz
tag
válasz 1NST1G8R #15858 üzenetére
Kösz, egy kis sót nyalhatnál...
Csak annyiról van szó, hogy nálam még az is nagy cucc, hogy megveszem az alap rúnákat a két három csempához, nem hogy vegyítgessem, finomhangoljam is őket. Megvettem az akciós extra runapage-eket, de üresek, nincs mit belerakjak.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
RG4L
őstag
válasz Mottie #15863 üzenetére
Hogy melyik az érdemesebb? Ha más laneken is tudsz játszani, akkor nagy előnyben vagy, hiszen nem lesz úgymond gyenge pontod. Én speciel nem igazán tudok supporttal játszani, egyszerűen utálom.
" vegyek olyan championt aki beleillik az elképzelésembe (Pl Kassadin, Lux, Syndra)"
Syndrát ajánlom neked, csupán 2% körül pickelik meccsekre, magyarán nem sokat találkoznak vele mások, így lehet vele meglepetéseket okozni. Sokan azt mondják, hogy underpowered, de nem, hanem csak underplayed. Illetve ő az egyetlen hős, aki tud mozgás közben castolni (Q-ja és W-je ilyen).ADC-nek én ajánlom Dravent, rettentő erős, ám sok gyakorlást igényel. Másik nagy kedvencem még Varus, őt is ajánlom, legalább egy próba erejére.
[ Szerkesztve ]
War Thunder: Gelesztaa
-
kexksz
addikt
válasz Mottie #15863 üzenetére
Vegyél amivel játszani szeretnél szerintem, de igazából ez szubjektív. Max vedd meg mondjuk Caitlyn-t botra, szerintem az a legegyszerűbb és az egyik legjobb adc jelen pillanatban. Erős lanephase és könnyű vele helyezkedni, mivel nagy a range-e és van egy escape spellje. Ha elot akarsz szerezni akkor játssz maximum (!) 2-3 champpel folyamatosan. Előny az, ha az a champ több posztra is tud menni, mint pl, Cho, aki jó topra, midre, junglebe de akár supportnak is néhanapján.
@RG4L: "Illetve ő az egyetlen hős, aki tud mozgás közben castolni (Q-ja és W-je ilyen)." Az egyetlen hős? Nagyon sok champ van, ami tud mozgás közben megállás nélkül kasztolni.
-
CLAWz
tag
Vajon melegek áldoznának erre? Mer' hogy extreme skilled és jó csaj sem vagyok, csak simán jóképű faszi.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz kexksz #15869 üzenetére
Hm. Igazad van. De ne vegyük ide az olyan spelleket, mint a Wukong Q amit csak aktivizálsz, Wukong E ami gap closer, stb. A legtöbb hősnek meg kell állnia ahhoz, hogy castoljon valamit, illetve menekülés közben az üldöződdel szembe kell fordulnod, hogy stunnold/slowold.
-
mandin
senior tag
Gambit ennyire gyenge? EG szétalázta konkrétan.
-
CLAWz
tag
Nem ismerem az LoL versenyek párosítási metodikáját, de általában mindenhol az a cél, hogy a legerősebbek kerüljenek a döntőkbe. Így a gyengébbek kapják az erősebbeket és fordítva. Szal ha "direkt" vesztenek akkor az emberi számítás szerint erősebb ellenfelet eredményez.
Vagy itt másképp mennek a dolgok?
-
-
CLAWz
tag
Gyereket fürdettem, hogy tudott így feljönni a CW a végén? Sokáig hátrányban játszottak aranyból és toronyból.
-
Dinter
addikt
Valaki(k)nek nem lenne kedve játszani? Kicsit bénácska vagyok, de majd beletanulok
-
RG4L
őstag
DinterTMP-nek küldtem egy felkérést
-
Dinter
addikt
West szerveren kisebb lenne a pingem? Mert akkor átregelek oda
-
sagem
addikt
válasz Mottie #15894 üzenetére
Aztán nem tudsz visszajönni (csak pénzért) és ott ragadsz az oroszok között..nem hiszem, hogy jó üzlet lenne (a jutalom meg karakterhez kötött, szóval csak a ruszkiknál élveznéd a hasznot)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mottie
őstag
LOL.
1st pick Cait
2nd pick Xerath
3rd pick LeBlanc (mindenki anyáz, h troll meg minden)
4th pick Thresh (jómagam)
5th pick JayceÚgy volt h az utolsó jglert pickel, de nem.
Ellenfél: LeeSin top, Diana mid, MF adc, Morg supp, Voli jgl
Játék elején beírtam, hogy próbálják meg nem anyázni egymást, hanem Xerathnak leütjük az első kéket, LB meg megy szépen topra "supportolni".
LB first blood kb 2:30-nál, 2v1 topon (volibearnak nem volt annyi agya, h beálljon toplanebe) amit további jó adag kill követett.
Lee végig írogatja, hogy "no jungler noob team" Simán nyertünk (20 percnél kb 25-6 állásnál fel is adták, de már inhibitornál voltunk)
Játék után beírja, hogy noobok vagyunk, a tournamenteken mindig van jungler... SoloQ-ban azért lehet ilyeneket húzni, itt nincs olyan kommunikáció a csapaton belül mint egy "csapatban". Persze alakulhatott volna másképp, ha Volibear szétgankeli a többi lane-t, de nem is tudom igazából mit csinált... 2-szer láttam boton, de Thresh + Caitnek elég jó escapeje van, úgyhogy sok vizet nem zavart.
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok