Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz archie17 #15600 üzenetére
Okes nyugodtan, szoktam nappal is lenni neha ha ugy osztanak be meloban. Hetvegen vagyok napkozben is, meg hetfon is leszek mar 5-tol.
Szerk.: az meg hogy valaki rankedezik meg nem jelenti azt hogy komolyabb szinten jatszik, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
kexksz
addikt
Ez is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
-
glacious
addikt
Az utolsó öt ranked team 3v3-at buktuk. Ebből 3-szor elmentünk 10+ killel, már inhibitorig bemegyünk, aztán hirtelen bukjuk az utolsó teamfightot, és az egyetlen élve maradt ellenfél 10HP-vel besétál és szétver mindent mire élednénk.
Én egy teljesen átlagos játékosnak tartom magam (silver 5), de amikor olyan szinten megaláz egy magyar csapat(azok a magyarok mindig jók, akik ellenünk vannak ), akinek a legalacsonyabban seedelt tagja silver 3-as, amikor azért küzdünk, hogy ne essünk lejjebb, röhejes.
Itt nekem nem a az problémán, hogy kikapunk a jobbtól, hanem ha már bronz 2-ben van a csapat, ne adjon már "high ELO-s" unseededet ellenfélül, inkább keressen 10 percig
kexksz #15518: Szerintem Ő nem egyedül viszi az accot, anno amikor plat 2-es volt elvertem miden
[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
válasz glacious #15610 üzenetére
igen 3v3-ba sokszor van ilyen 50 sec alatt egy adc vagy bárki akinek 200körül van a basic attackje,de akár egy lichbanes mágus is benyom 2 tornyot meg egy nexust...sztem 18-as szinten max 30sec kéne legyen...
silver 2-be vagyunk csapat szinten,de sokszor a szerencsén múlik... -
neato3loco
senior tag
válasz n a x v i L #15576 üzenetére
Nem azért raktam ki, hanem hogy sok skin ára lemegy és Pisti szereti a skineket venni halomra.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
sagem
addikt
válasz kexksz #15614 üzenetére
Soha nem lehet azt tudni, a gyémánt/plat stb csatornák eléggé népszerűek szoktak lenni a Twitchen. No meg az az előnye is megvan, hogy kvázi felveszed vele a játékot, megmarad a Twitchen, így visszanézhető, kivágható belőle érdekes jelenet stb, úgy, hogy nem a te géped tárhelyét zabálja mindez, szóval ha épp nem is néz senki, rögzítésére is jó. Én most egy ismerősöm révén szedtem le / állítottam be az Open Broadcastert, kellemes kis program, nem zabál sok erőforrást sem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz kexksz #15617 üzenetére
Te tod Én most próbálgatom, persze néző nemigen van, de nem is amiatt csinálom, nekem jó visszanézni, hogy miket hibázok, és gyakorlatilag csak egy gombnyomás, szal nem zavar
A pénzkeresés részéhez: ha nem rendelkezel csini pofial, és megfelelő méretű mellekkel VAGY nem vagy hatalmas showman akkor a pénzkeresés része nehéz dió lenne
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
kexksz
addikt
-
CLAWz
tag
Befogom a szám, megvolt az első meccsem, ahol az ellenfél feedelt és trollkodott.
[ Szerkesztve ]
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
kexksz
addikt
-
batai15
félisten
sziasztok! elkezdtem a játékok, ehez kérnék tippeket.
Mostani hősök közül kivel menjek? igazából régebben elvittem lvl 19ig a játékot, addig egész jól ment, de utána valamiért pl dianával az addigi buildom használhatatlan lett. -
batai15
félisten
válasz Mottie #15630 üzenetére
[link]
valami ilyesmi volt, de nem teljesen, van amiből a jobb cides cuccot, meg több hpt adót vettem .de a hasonló buildemmel sorba estek az emberek,
nem volt ritka a 30/3-4 es stat se .
Hogy utána mi lett nem tudom, de akkor hagytam abba a játékot.
wukongot is meg vettem, de mivel már nem tudom mi volt az accom így full újra kezdtem,
amúgy még toltam tyndrával is.[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Kibannoltak 3 napra mert 2 1 órás játékban szarkazmusból beírtam, hogy easy. Hát jó.
-
Antraxon
csendes tag
Hello!
Sok embertől hallom, hogy egy full builed adc- nél nincs erősebb.
Más azt mondja hogy egy ad lazán lever egy ap karaktert 30 min. után.
Mit gondoltok ezekről? Miért nem mondja senki hogy az ap is erős, vagy tényleg csak az ad és adc motivál a játék végefelé? -
sagem
addikt
válasz neato3loco #15637 üzenetére
"z adchez jobb klikk kell, az apc-hez meg skill" hát ez szerintem hülyeség..miért kéne hozzá több skill..meg egyáltalán, nem lehet ezt így rangsorolni, mert hőse is válogatja..szerintem.
-
Antraxon
csendes tag
full-builed mit gondolsz? ap-ad?
-
kexksz
addikt
Ne haragudj, de addig oké, hogy hülyeségeket állítasz, de ne egy kezdőnek magyarázd, mert ő el is fogja hinni.
-
archie17
tag
válasz Antraxon #15639 üzenetére
Ha 1v1ben vagy, nem vagy full lökött és veszel a kész felszerelésbe egy nagy adag magic resistet az APC ellen, akkor én ADC-re szavazok.
Kombójával elsőre kipukkantani nem tud a koncentrált magic res miatt, cserébe neki van cooldownja és addig nálad a helyzeti előny az autoattackkal.
Plusz manapság csomó ADC is el van látva cc-vel, no meg vannak menekülős skillek is jópáron, ez nem a mágus sajátja.
Hamarabb tudsz jobban farmolni, kisebb manahiány, gyorsabb buff mob leszedés - megint ADC.Persze az AP kari is vehet egy Thornmailt, de ő az AP veszteséget jobban megérzi, míg te operálhatsz critekkel, különböző %HP-s dolgokkal, attack speeddel.
SZVSZ azonos képességű két játékos AP és AD carry karival - én az ADre tenném a pénzem.
-
mohotol
aktív tag
válasz neato3loco #15642 üzenetére
ha nem írsz hülyeséget, nem fog beszólni
-
Kanczy
Topikgazda
válasz neato3loco #15642 üzenetére
Hát ez mondjuk tényleg akkora ostobaság volt, hogy
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
trassher
addikt
Esküszöm délután 5 előtt többé sosem lépek be játszani.
Redmi Note 7
-
Mottie
őstag
válasz batai15 #15631 üzenetére
Mostanában sokat játszom Dianával, nagyon nem így építem
Miden:
Sustain start (2 manapot, 7 hp pot, 2 ward)
1-2 doran
AD ellen: Seeker's -> Zhonyas -> Cap -> Liandry (valahol közben Sorc's boots)
AP ellen: Abyssal -> Zhonyas -> Cap (innentől pedig ha jól játszottál kvázi lényegtelen mit veszel, egyedül széttépsz mindenkit )AP vs AD -> Attól függ ki mennyire van jól ellátva. Full builddel már az ADC-k elég erősek, viszont nem nagyon van hely MR-t építeni. 1v1 -ben általában azért tudja burstölni az APC. Nyilván több mindentől függ a dolog, pl cd-től, skilltől. (Mennyire találnak be a skilshotok)
Be Victorious!
-
kexksz
addikt
Ha valakit érdekel followoljon twitchen, néha lehet fogok streamelni, úgyse fog semmit a gépen, viszont beírni nem fogom minden alkalommal, akit érdekel az jöhet nyugodtan. Máshol nagyon nem is hirdetem, csak itt kérték páran.
Most 3v3 rankedezek ismerőseimmel, mert main accountomat kibannolták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest