- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLaci89
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Egy nagy probléma van a normal draft kivételével. Mi van ha valaki olyan barátaival akar játszani akik nincsenek egy tier-en belül(például gold és diamond)?
Régen mi a haverjainkkal ranked teamezni szoktunk, azt kivették. Jó akkor áttértünk normálra, már az se lesz. Nem maradt olyan játékmód ahol értelmesen játszhatsz velük.
Ranked team csak időszakosan van(vagy lehet már teljesen kiveszik megint), szóval csak a blind maradna, amiről inkább ne is beszéljünk szerintem
. -
LLaci89
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Ezt az IP cím szűrést felejtsük már el. Az emberek nagy részének nem statikus az IP címe, ergo bármikor megváltozhat. Ember szintű ban-ra egyedül csak olyan rendszerben van lehetőség, mint a koreai, ahol személyi azonosítóval regisztrálsz mindenhova.
Plusz az hogy az automatikus rendszer jól működik, arra nem tennék sok pénzt. Nézzük csak meg, hogy a legegyszerűbb dolgokat is, hogy eltudják bénázni a riotos programozók. Ezek mellett senki se gondolhatja komolyan, hogy hiba mentesen lefejlesztenek egy szövegértelmezőt(mert ugyebár értelmezni kell a chat-et, nem elég szavakat keresni benne). Plusz láttam már én is olyan chat log-ot, amiben semmi se volt, erre a riotos válasz az volt, hogy csak a log rossz(persze ha egy log-ot se tudok megírni, akkor a rendszer biztos jól működik).
Nem lenne semmi baj az automatikus rendszerrel, ha elfogadná a készítő, hogy nincs tökéletes rendszer ilyenben(amire a riot, kb semmiben se képes sajnos).
-
LLaci89
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Minden gamer profi szórakozásként kezdett el játszani, amikor akkor játszik amikor neki kedvem van.
Mikor profi leszel akkor kötelező gyakorlások, azok után solo queue gyakorlás, és ez a hét majdnem minden napján 10+ órában. Így természetesen gyorsan kiég mindenki, elveszti a motivációját. És ki akar napi 10+ órákat ölni olyan dologra ami nem is motiválja már?
Plusz ha profi vagy nem csak olyan championokkal kell játszanod amit szeretsz, hanem azzal ami most OP. Ezek a dolgok egy fiatalabb embernél elég gyors kiégéshez vezetnek szerintem.
Lehet hogy ő folytatná utána is még, de mivel ha nem teszed teljesen oda magad akkor lemaradsz, és már a csapat felől jön majd, hogy gyakorolj még többet.
Koreaiak nagy része is azért megy Kínába, mert tudja, hogy ezt sokáig nem lehet csinálni, így ott jól megszedik magukat, utána pedig majd kezdenek valamit az életükkel.Megnézhetsz sok sportot, hogy amatőr-profi átmenetnél mennyien adják fel, és ott még nincs is ennyi edzés(heti 5/6 nap, napi 2 edzés, közel se napi 10+ óra).
-
LLaci89
tag
Ekkora szerencsém még nem volt soha ebben a játékban, mint a tegnapi hextech crafting-ban.
Nyitottam 1 ládát, volt benne egy Eternum Nocturne skin + egy rare gem is(mivel nem izgat az Annie skin, ezért csináltam belőle ládát, abban meg volt egy Firefighter Tristana).
Nocturne skint lecraftoltam, és mivel legendary skint craftoltam ezért kaptam mistery giftet, amiben Gentleman Cho'Gath volt, és mivel az is legendary ezért adott még egy giftet, ami pedig Pool Party Mundo lett

.
Szóval teljesen ingyen kaptam 2 legendary skint is, plusz a mundo, szerintem ezzel életem összes szerencséjét eljátszottam
. -
LLaci89
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Devourer Kayle midre gondolsz pl? Mert az annyira rossz volt, h kár is felsorolni, ennyiből mindenki játszik mindennel.
Viktorral se játszik túl jól, pont ahogy orival is annyi fail ultija van általában, ami ilyen szinten nem megengedhető(tudom volt a baron steal is, de az egy alkalom.).
És általában jó pár olyan chapionnal nem játszik ami elég top picknek számít(vagy nem elég jól).
Eléggé elfogyott nála a lendület az után, h a kedvenc chapionjai nem lettek igazán jók, vagy eljárt felettük az idő. Amikkel jó azokkal az elején is jó volt, semmi újat nem tanult meg kb. -
LLaci89
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Itt miért isteníti mindenki a season 5 sona supportot? Nem véletlen nem játszotta szinte senki sem. Elég egy pici félrelépés(vagy egy LB ellen mondjuk az se kell) és halott vagy, onnantól meg szinte vége a lane-nek vagy a fightnak.
És ne hasonlítsuk már egy annie-hez, neki nem ulti az aoe stunja..... -
LLaci89
tag
Na akkor azoknak, akik nem tudnák, hogy mi volt a hiba.
A hiba annyiból áll, hogy gragas eldobja a Q-t, és nem tudja soha többé eldobni. Minden újra aktiválós képességnél előfordulhat(pl: lux e). És se nem a halál, se a reconnect nem segít. És nem új hiba, minimum sok hónapja bent van, de lehet hogy már évek óta. Nagyon sokszor volt már fent redditen/hivatalos fórumon/mindenhol, de a riot semmit se csinált vele eddig. -
LLaci89
tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Helló, ha adsz egy summoner nevet és east-en vagy, akkor felveszlek es tudok tanácsot adni.
Ja es bocs az ékezetek hianyaert, telefonról írok.
Szerk.: Hülye telefon miért irja át az angol szót, valami hasonló magyarra,
-
LLaci89
tag
Felesleges neki szerintem bármit is mondani, miden low elo játékos profi lehetne, ha nem kapna mindig szar csapatot
. És a kedvenc részem az, hogy másokat szid, hogy mekkora trollok és tudatlanok, pedig ő a legnagyobb tudatlan paraszt.És én mostantól egyszerűen csak ignorolom miden hozzászólását szerintem.
-
LLaci89
tag
válasz
Kanczy
üzenetére
Rövid távon igaz, hogy kicsi rajta a haszon. De hosszú távon már közel se biztos, ha többi moba továbbra is ennyivel gyorsabban fejlődik, akkor a lol alul maradhat. És ha egyszer elkezdenek elmenni az emberek a bugok és hasonlók miatt, akkor azokat utólag visszacsábítani nagyon nehéz.
-
LLaci89
tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ok, nem az én feladatom logikus gondolkodásra tanítani az embereket, van ennél jobb dolgom is. Most teljesen kiégtem
. -
LLaci89
tag
Komolyan ennyire nehéz sokaknak megérteni?
Sok emberből úgy látom hiányzik a logikus gondolkodás.Ha te nem viszed el, és helyetted elviszi az ellenfél, akkor a 6%-os előny helyett 6% hátrányod lesz.
Ez olyan mintha kaphatnál 1 millió forintot és nem kéred. Akkor nem lett kevesebb pénzed, de ha optimális esethez viszonyítod(amikor tiéd az 1 milló), ahhoz képest hátrányos helyzetben vagy.Itt is ez van ahelyett h neked lenne 6% előnyöd, az az ellenfélnél van....
-
LLaci89
tag
Sona és velkoz megint 2 teljesen más support. Velkoz összes képessége damage, nagy range, kis mana költségek, alacsony cd-k. Sona: 1 igazi damage képesség, és sok utility. Kettejüket így összehasonlítani olyan mintha leonát hasonlítanád Namival, mert mindkettőnek van cc-je
.Ha már Velkozt hasonlítom, akkor inkább Zyra szerű, iszonyat nagy damage, és iszonyat könnyen meghal
. -
LLaci89
tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Már ott kezdődik a baj, hogy miért nem voltatok képesek 5v4ben nyerni, ki kell használni hogy Nasus csak farmol és kevésszer segít a csapatának. Plusz Nasust fightban szétlehet kiteolni, hiába van sok stackje ha nem lesz képes fontos célpontba ütni.
Szerintem Nasus most pont jó, LCS-en persze nem fogod látni, ott nem lehet megcsinálni, hogy a toppos 20-30 percig csak farmolgat. -
LLaci89
tag
AD LeBlanc toppal a csapatodban is lehet nyerni. Platina ranked troll win
. A vicc az h kb megnyerte a lanet Lee ellen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és a top LeBlanc mellé volt egy mid Trynda is.
-
LLaci89
tag
-
LLaci89
tag
Fizz W aktív képessége miatt jó most: ACTIVE: For the next 5 seconds, Fizz's autoattacks will nimbly deal bonus magic damage.
Minden autoattackja hiányzó hp-ra sebez aktív állapotban.
A pontos nem is az h ad fizz, hanem h as fizz. AD-val nem skálázódik, de attack speeddel nagyon is. -
LLaci89
tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Pedig nagyon gyenge már nocturne. Más junglerekhez képest nagyon gyenge. 1 gapclosere van az is a ulti, 1 cc-je van ahhoz is másodpercekig az ellenfél mellett kell lenned. Nagyon elavult kitje van az új dolgokhoz képest.
-
LLaci89
tag
válasz
Mottie
üzenetére
Ha a bugot más dolog értelmetlen leprogramozása okozza, akkor akár egész sok időbe is telhet. Lehet sok dolognál azt se tudják mi okozza. Lásd anno a shen ulti megszakadás bug, évekig bent volt mire rájöttek miért van

Mikor elkezdték írni a játékot nem ilyen nagy méretekben gondolkoztak, és nem könnyű utólag javítani a sok hülyeséget. -
LLaci89
tag
Ezt inkább úgy írnám, h egy olyan tákolmányban mint a lol, bármi előfordulhat.
Ilyenek után mint pl Galio e-je wardokból áll, és lehet rá sweepert használni. És még lehet sorolni, hogy milyen eszementen vannak dolgok leprogramozva. Semmin se lehet meglepődni.
Szerk: Anno mikor volt az a bug, hogy zed ha ultizott olyan emberre aki gapclosert használt akkor random helyre került a mapon. Az is az volt, hogy ha xin mondjuk e-vel ugrott akkor úgy volt megírva h repülés közben a pálya egy random részén volt hogy ne legyen targetelhető, és ha akkor ultizott rá zed, akkor ott jelent meg.
-
LLaci89
tag
-
LLaci89
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Most már tényleg abba lehetne hagyni az állandó sírást, tiszta óvoda.
Yasuo buffra pedig: köcsög riot h buffolni próbál egy olyan championt aki winratioban már-már urgoti magasságokra tört![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLaci89
tag
Abban mi a hobbi, hogy 2 accounttal játszol 1 meccsben, csak h kikapj? Ezért megérdemelnél egy végleges bant. Az neked gondolom nem tűnik fel h mások játékát rontod el. És még dicsekedsz is azzal h mekkora király vagy. A helyedben inkább csendben csinálnám, mert ez már kicsit sok....
-
LLaci89
tag
válasz
bigbadforty
üzenetére
Azért hanyagolták, mert graves nem jó tankosabb ellenfelek ellen és hosszabb harcokban. Elnyomtad a képességeidet és onnantól vége, ha meghalt meghalt, ha nem akkor szívás mert aaban rossz vagy. És ez mellé még jön a nagyon alacsony attack range, azaz könnyebb helyezkedési hibával elbukni egy egész meccset.
-
LLaci89
tag
válasz
maszekember
üzenetére
Kalista annyira tudja felvenni a versenyt másokkal, hogy legrosszabb win ratios champion, pben már a buffján gondolkoznak. Ennyit arról h előre pbe alapján megítélj bármit is.
-
LLaci89
tag
válasz
marked one94
üzenetére
Ha más játéknál is csinálná, akkor azt kérdezném h nem melegedik-e nagyon. De kétlem h a lol terhelné le a legjobban

-
LLaci89
tag
válasz
marked one94
üzenetére
Nekem R7 260X van ami gyakorlatilag egy OC 7790 és semmi baja sincs a lolban.
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy akik annyira odavannak azért hogy egyik-másik szerver mennyivel erősebb. Azok közül hányan vannak a gyengébb szerveren challengerben minimum. Ja hogy senki, de jó erre verni a nyálát sokaknak

Dinter: és akkor neked mennyit ad hozzá a játék élményedhez, hogy profik is játszanak azon a szerveren? És egy leendő bronzosnak mennyit jelentene?

-
LLaci89
tag
válasz
Dinter
üzenetére
Most komolyan egy challenger solo/team játékost hozol fel példának egy átlag játékosnak? Ez a west/east vita egy akkora hülyeség, e-penis növelésnek nagyon jó..... Lehet annak örülni, hogy én ott játszok ahol a profik, csak igazából soha se fogsz velük játszani 1 meccsben sem.
-
LLaci89
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Csak átneveztek egy régi skint, (talán még más a hangja), szóval nem sokat foglalkoztak vele.
Igaz az is csoda h magyar nyelvet csináltak, igazából engem a skin és a nyelv is hidegen hagy

Más: Múlkor belenéztem a magyar riotos verseny hivatalos streamjébe, hát én kikészültem attól h minden itemet meg mindent magyarul mondtak. Nem tudom kinek hogy tetszik, de nekem nagyon nem jött be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Igen azt mondják h most még nagyobb gép kell hozzá, de mire élesre kijön optimalizálnak, h a min gépigény ne legyen nagyobb.
-
LLaci89
tag
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
Mindenkinek előfordul, hogy úgy érzi elege lett a szerencsétlenségből
. De van amikor meg mindig szerencséd van, az nem rázza meg annyira az embert, sztem azt mindenki kb természetesnek veszi
.Már közel vagy hozzá, egyszer csak feljutsz, habár ott se mondanám hogy jobb lesz. Max azért mert mondhatod h diamondban vagy, és innen már nem nagyon van feljebb, kivéve ha a challenger a célod
. -
LLaci89
tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ugye tudod, hogy senkit se érdekel h ki mit ír be, hogy mit akar. Aki előbb pickel az dönt, ennyi! Nincs semmiféle call order meg ilyesmik, max bronze szinten menő ezért sírni. Én is csak gratulálni tudok neked.......
Aki még draftban sem tudja felfogni, hogy az megy oda ahova akar, aki előbb pickel. Akkor az a hülye, nem a többiek szerintem...
-
LLaci89
tag
válasz
Kanczy
üzenetére
Felőlem bug is lehet, attól még érdekes
, Írtam róla ticketet riotnak, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Ja és ellenfél csapat is azt írta, h ők is dcztek, ebben az az érdekes hogy ha mindenki dczik akkor a meccs megszűnik. És amúgy is min sok perccel előbb jöhettek vissza, ha dcztek is. -
LLaci89
tag
Na nekem most volt 1 érdekes esetem normál meccsen, A mi teljes csapatunk dczett, mire visszajött a game, a teljes enemy csapat a bázisunkat verte... Ha csak bug akkor nagyon érdekes bug
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Igazad van. Drop hack annyit jelent, h egy hibát okozol amitől mindenkit kidob a játék. És mivel a játékot akkor menti, ha már vége van, így semmi nyoma nem marad a meccsnek.
Szóval Dinteré biztos nem drop hack, ha tényleg van valami, akkor az valami új. -
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Talán elo boost?

Egyszer mintha pont ő keresett volna boostert(ha tévedek akkor elnézést).
-
LLaci89
tag
válasz
Sagnya
üzenetére
Mert riot álláspontja szerint(amivel én is egyetértek) minden automatikus segítség tiltott. Annyi volt vele a bajuk, hogy teljesen automatán működött a timer, ha neked mondjuk gombot kellett volna nyomnod hozzá hogy elinduljon akkor nem kötöttek volna bele. Te például említetted a telefonos ilyen programot, az nem automatikus, manuálisan indítod a timereket, szóval nincs is tiltva.
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Pedig aatrox az egyik aki ellen tényleg gyenge Ryze, a lifesteal miatt nem tudod lepokeolni, és ha rádugrik komoly burstje is van, Ryze meg tudjuk h nem túl tankos az elején. Annyi benne a rossz h Aatrox és Ryze lateje se összehasonlítható
. De valamit valamiért.Ja meg Soaz soraka toppot mondta

-
-
LLaci89
tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Range indicator a neve, és ahol a gombkiosztást állítod, ott lehet alul bepipálni.
-
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Plat4ben van, szóval én sem értem

-
LLaci89
tag
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
Ez az oldal nem tudja megmondani a pontos MMRed, ha tudnák a képletet akkor se tudnák megmondani, mert nincs meg hozzá minden adat. Az MMR mint az ELO is az összes lejátszott meccsed alapján képződik(ami tudtommal senkinek se áll a rendelkezésére).
Az a linkelt oldal egyszerűen megnézi h kikkel játszol együtt, és az alapján tippel valamit( az is könnyen megeshet hogy ha duozol, akkor rossz eredménye leszel, mert ha magasabban lévővel duozol akkor magasabb MMRrel rendelkező emberekkel játszol mint ahol te normális esetben lennél -> ergo magasabb MMRre tippel téged mint ahol te vagy).
Szerk:
Oda is van írva szépen az oldal tetején, h a meccsedben lévő emberek tier információit használja fel a számolásra, azaz semmi köze a RIOT MMR számításához. -
LLaci89
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Jaja, talán ti is?
-
LLaci89
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Azért maradjunk abban hogy akiket felsoroltál azok kb nem nagyon játszott topposok mostanában. És ezeken túl pedig a többi earlyben általában nem túl kedves matchup.
Nasus pedig hol könnyű ireliaval? Kapsz 1 w-t ha odaugrasz és nem fogod aa-val ütni(slow és as csökkentés eléggé fáj).
Szóval van pár olyan aki ellen jó earlyben is, de hát azok nincsenek túl sokan. És nálam kb ez jelenti az early gyenge hőst.
-
LLaci89
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
De kíváncsiak lehetünk más véleményére is, te írtad h több ellenfelet is megtud verni earlyben. És felkeltetted az érdeklődésemet, hátha én vagyok csak nagyon szar vele earlyben
. -
LLaci89
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Kik azok akiket Irelia megver earlyben? Mert kb nekem is az a véleményem h earlyben csak farmolni tudsz maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.