- Fórumok
- PC játékok
- League of Legends
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-06-05 19:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
-
WinnerB0Y
senior tag
-
Kanczy
veterán
-
sasa311
veterán
-
kexksz
addikt
-
kexksz
addikt
Nem tudom honnan az istenből van mindenkinek ez a "low elon nem lehet carryzni és diamondon sokkal könnyebb játszani" hozzáállás, de nevetséges. Minél lentebb vagy, annál könnyebb nyerni, akármilyen hihetetlen, de tényleg minél rosszabbakkal játszol, annál könnyebben nyersz, mert könnyebb, mint jobbak ellen.

Inkább azok a meccsek carryzhetetlenek, ahol kapsz egy olyat a teamedbe, aki Bronzból félszázezer forintért felhúzatta magát Diamond 1-be és semmit nem tud hozzátenni a játékhoz.
-
sasa311
veterán
Bronz 5-be ügyetlenebbek vannak, mint az intermediate botok! Tudom, mert a teniszpályán ahova járok a Vér István versenyző gyerekek szokták ott edzés előtt tolni a LOL-t rendszeresen

Lehoztam a gyereknek a meccset csak úgy, hogy mondtam neki mit csináljon és mit vegyen

Ha nem tudsz kijönni bronze V-ből egyedül akkor tök mindegy, hogy van egy GOLD plecsni a neved mellett, 20-30 meccs múlva silver IV, megint 20-30 meccs múlva pedig bronze III csapattársakkal fog összedobni a meccsméking. Akkor meg sok értelme volt.

-
had423
aktív tag
-
m4rk_
aktív tag
"Nincs időm se energiám hogy mások miatt ne élvezem a játékot goldban.."
Akkor ne rankedezz. Szerintem senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy rankedezned kell!!!
"...azért vannak élvezetes matchek. és skill problémák nincsenek "
Na ezt most nem értem. Ha valóban gold szintű játékos lennél, probléma nélkül fel lehetne jutnod. Trollok ide vagy oda. De komolyan. Én sem vagyok gold szintű játékos, tudom magamról, elismerem és ezért inkább próbálok fejlődni, nem pedig folyamatosan próbálkozni, amivel esetleg még lejjebb kerülök.
-
LLaci89
tag
-
Mottie
őstag
-
Kanczy
veterán
-
Malanrion
tag
-
Kanczy
veterán
-
neato3loco
senior tag
-
neato3loco
senior tag
-
n a x v i L
aktív tag
-
ko9
addikt
-
kenwood
veterán
gyakorolj be 1-2 host normalon,aztan nyomj le veluk 10-20 meccset,zsinorban,ha mar nagyon megy.
nekem ez pl bejott a teemo olaf parossal (szerencere mindketto tobb lanen is bevetheto)
teemoval igy 12bol megnyertem 9 meccset,soxor ilyen 20-25 killek,az oracle-os tankok/supportok 800 ap-nal par sec alatt elolvadnak
nyilvan ha nem illik bele a csapatba,mast kell pickelni,de azert 800 elon meg nem megy az a durva counterpickeles.
-
skitzoo
senior tag
-
Vitocska
tag
-
superecneB
őstag
Játssz több meccset, gyakorolj. Ha te magad jobb leszel, mész feljebb szépen. Ismerd be a saját hibáid, lásd a saját korlátaid, és aszerint cselekedj. Ha alázod a lane-d viszonylag kicsi az esély rá hogy bukd a meccset, tehát tessék csak az individual skillt fejleszteni, aztán lehet szidni a társakat, ha te hibátlan vagy. Ha jobb vagy mint az ELO-d akkor feljebb fogsz kerülni, de nem kell kétségbe esni, hogy úristen megint kikaptam megint -30 elo ha meg nyerek csak +17... Ki van ez a rendszer jól találva, előbb utóbb mindenki oda kerül ahova való. Nem kell kiégni a társaktól. Gondolj bele mikor neked is szarul megy/elbaszol 1-2 skillshotot és beszopatnak, rosszabb esetben még magadra rántod az 5 ellenfelet úgy, hogy miattad szétkapják a bázist.
Én pl. pont most basztam el egy meccset, lategameben elkaptak, nélkülem meg semmi dmg nem volt, így szépen be is írtam, hogy gg, sorry. Rajtam ment el. Nem dőlt össze a világ, senkit nem érdekel, ez egy játék.
/Ez így nem feltétlen csak neked szól, mindenkinek folyamatosan erről megy a hiszti, meg jönnek a screenshotok... Senkit nem érdekel, tekintve, hogy mindenki ugyan abban a cipőben jár/járt. Mindenki találkozott balfaszokkal, és mindenkivel baszott már ki a matchmaking, mindenkivel. Azzal is aki 2300 ELO-n van, nem kell folyton hisztizni, hogy jaj anyu megint egy leaver/feeder.../ - Elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam, de ez most már kijött belőlem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLaci89
tag
-
joey0235
aktív tag
-
LLaci89
tag
-
LLaci89
tag
-
FuRiONight
addikt
-
ko9
addikt
-
skitzoo
senior tag
-
Pedro78
senior tag
-
zone
őstag
-
n a x v i L
aktív tag
-
skitzoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- League of Legends
- (kiemelt téma)
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán ha ezt megtanulod segít, hogy ne csússz vissza majd 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)