- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo #1989 üzenetére
Attól lett jobb, hogy kicseréltem a monitort. Így már nincs benne plussz egy üveglap, amin volt egy UV szűrő fólia, mert az elején még nem tudtam, hogy kell-e, vagy nem, és úgy gondoltam, jobb ha van UV szűrés. Na, szóval ez sincs. És az LCD-ről most már nem téptem le a polár fóliát, és nem kellett hozzábarkácsolnom, ami lássuk be, nem volt az igazi. Jó volt, jó volt, de így jobb lett. Nem bántam meg, hogy vettem egy új monitort. Jah...és a dobozt is átépítettem, most már alig jön ki fény belőle. És még valami...
a szobát is átfestettem, sokkal sötétebb lett a fal is. Így nem verődik vissza annyi fény róla. Sajnos a mennyezetet az asszony nem engedte lefesteni, de így már elleszek.
Szóval kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged