Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo #1989 üzenetére
Attól lett jobb, hogy kicseréltem a monitort. Így már nincs benne plussz egy üveglap, amin volt egy UV szűrő fólia, mert az elején még nem tudtam, hogy kell-e, vagy nem, és úgy gondoltam, jobb ha van UV szűrés. Na, szóval ez sincs. És az LCD-ről most már nem téptem le a polár fóliát, és nem kellett hozzábarkácsolnom, ami lássuk be, nem volt az igazi. Jó volt, jó volt, de így jobb lett. Nem bántam meg, hogy vettem egy új monitort. Jah...és a dobozt is átépítettem, most már alig jön ki fény belőle. És még valami...
a szobát is átfestettem, sokkal sötétebb lett a fal is. Így nem verődik vissza annyi fény róla. Sajnos a mennyezetet az asszony nem engedte lefesteni, de így már elleszek.
Szóval kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest