- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
zsomi25 #1957 üzenetére
Én továbbra is LG
monitort javaslok. Itt az enyém, ilyet vettem 21-ért: [Monitor] Ami az AG-t illeti, általában csak az egyik felén van, ritkább a 2 oldalas, és ez az egy mindig azon a felén van, amit nézel, ahogy Dr Smoke is írta. Azért van, hogy ne magadat lásd a monitoron, mint egy tükörben. Arra kell figyelni, hogy közvetlenül az AG alatt van a polarizáló fólia, ezt nehogy lehúzd, mert akkor kampec a cuccnak. 5-10x-es nagyítóval (vagy akár az írásvetítő lencséjével) szépen meg lehet nézni, hogy hol kezdődik az AG, és hol a másik, itt alányúlsz áztatás után késsel/szikével, és lehúzod.
Érdekesség, hogy amikor leszedtem az AG-t, sokkal szebb lett az LCD, átlátszóbb, és tisztább, viszont a vetített kép semmivel sem lett fényesebb, csak élesebb egy kicsit. De eddig vagy nem mondta senki, vagy csak nálam fordult elő ilyen. Ja amúgy a kép teljesen szép.
A 850W azért sok, és inkább fűt a lámpa, mint világít, nekem 650W-os volt kezdésnek, téli időszakban elmegy
Szerintem azzal a monitorral, amit találtál a kontraszt lehet a gond, el van tolódva a sötét felé. Így a világos színek világosak, a sötétebbek pedig tök sötétek. Előfordul, de ez a hiba lehet szoftveres is, és függhet a monitor beállításától is. Talán lehet a háttérvilágítás is, nem tudom milyen módon van megoldva, mert az enyémet nem szedtem darabokra (jó lesz akvárium mögé), de ha olyan izzóval ami az élettartama vége felé elkezd sötétedni, akkor még az is lehet a gond, ez megintcsak eltolja a kontrasztot a sötét felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Stellar Blade
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Adobe Photoshop
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest