- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
matocohaj
csendes tag
Szépjónapot Projektorépítők!
Nézegettem ma a lumenlab fórumát és találtam valamit azoknak, akiknek problémája van még a kijelzőn megjelenített egész kép összébbhúzásával. Ha még nem olvastátok ott, van egy olyan nevű program, hogy PowerStrip (letölthető innen: [link]).
Kipróbáltam és működött a CRT monitoron amit használok, és ami elég jó, hogy tetszőleges méretben jeleníthettem meg, és nem úgy hogy beállítom, hogy 800x600, és akkora a kép amekkora a monitoron 800x600 pixel. Ennek tetejébe még tetszőlegesen pozícionálható a kép. Mindezt persze úgy hogy profilokat lehet létrehozni, így nem kell mindig akkorának lenni a képnek amekkora be lett állítva.Használata egyszerű:
1.telepítés, indítás
2.jobb klikk tálcaikonra
3.ott képernyőprofilok-> konfigurálás...
4.a megnyíló ablakban érdemes bepipálni a " A monitor által nem támogatott módok rejtése" -t
5.Speciális időzítési beálítások...
6.a nyíló ablakban be kell pipálni az "Összes geometria lezárása"-t, és onnantól lehet szórakozni az ott lévő pozíció és méret gombokkalÉrdemes kipróbálni, asszem nem nagy gépigényű (mondjuk annyit nem játszottam vele, hogy kiderüljön)
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged