Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem egyszerűbb mindenféle rossz rongyot, törölközőt, stb. bedobálni neki, meg a mostani házat körbeszigetelni valamivel. Mi minden évben így csináljuk, igaz ketten vannak és összebújva alszanak ilyenkor, úgyhogy könnyebben átmelegszik meg egymást is melegítik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
Valóban drágának tűnik, viszont nem tudom, hogy ha magadnak építenéd meg mindenhonnan összevásárolt anyagból olcsóbban kijönnél-e.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
Jobban, mint gondoltam, bár szerintem az is közrejátszott, hogy tegnap végül az eddiginél kevesebbet durrogtattak szerencsére. Bubunak már semmi baja, vidám, Bogival ökörködnek az udvaron. Bogit például nem zavarja, jóformán hidegen hagyja, csak kapja meg este a vacsoráját.
A szomszédodat meg a kutya helyére zárnám be, amíg csontsovány nem lesz.
-
ro_bert17
őstag
Idétlenül fellengzősen mondhatnám hogy nem sokáig, meg hogy "utolsó vacsora", de az az igazság hogy nem egy robbanékony alkat (magyarán a macska hátrafelé kocogva is gyorsabb mint ő), és amúgy se tud bántani még egy fűszálat sem.
Amúgy azóta volt már rá példa, hogy macska tényleg evett a táljából, ezért az étezéseket néha "felügyeljük".[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
vigyázzak mert megfázhat a kutya pont attól ha bent van a 20 fokban majd ki megy utána.Reálisnak tartom mondjuk.
az összes városi kutya nonstop beteg lenne.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Kidus
őstag
Probald kizokkenteni a fokuszbol.
Hirtelen iranyvaltas, masik iranyba par lepes. Ha igazodik, jutalom.
Aztan vissza, proba ujra. Ha megint megindul, ujra azonnal fordulas, es jutalom ha rad figyel es igazodik.Arra kell rajonnie hogy ha ignoralja a tobbi kutyat, arra kapja a dicseretet/jutalmat.
Ha tudtok menni kicsit anelkul hogy figyelne rajuk, akkor is mehet jutalom aztan egy ido utan hidegen kene hagyja a tobbi vegig amig haza nem ertek.Szerk:
Nekem ilyen gondom nem volt, viszont kutyaparknal mindig sirosra izgulta magat hogy mehessen, arra az volt a megoldas, hogy mindig porazon kapuig, aztan poraz le, es leultettem amig le nem nyugodott.
Amint nyugi volt es nezegetett, mehetett. Meg mindig nyusszog de mar tudja hogy ulni kell es varni, nem szalad vaktaban, csak ha engedem.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
fattyu
veterán
mértékkel. forestot használunk most. nem kullancsos helyen lakok szóval nem tuok hatásfokról nyilatkozni.
Foresto scalibor mostanság az ajánlottak. Kiltixről én csak roszat tudok mondani. nem vízálló és annyira tartotta vissza a kullancsokat mint engem egy harmincas tábla motoron...
scalibor foresto vízálló és elvileg fél év. scalibor vékonyabb rugalmas: ha játszanak fogyóeszköz. annak meg drága. így lett foresto. Annak a fülei engednek el játéktól de a kábelkötöző megoldja.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
én ha stabilan kirándulnék kullancsos helyre vennék ipari kiszerelés sprét és minden séta előtt megküldeném pluszban. ezt viszont ne kérdezd mit mivel nálunk nem jellemző én csak Foresto
-
monti0222w
addikt
Azért kérdeztem, mert ha ropogtatja a tápot akkor a fog nem lehet, de kitudja?! Majd doki megmondja.
Mi már voltunk a Fressnapf-ban Zéno szeret oda járni, meg sétának sem utolsó, oda-vissza kb. 2km. Az öreg úrnak ennyi már elég.
Sajnálom, nem igy kellene lennie az embere meg nem mondok inkább semmit![ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Nalunk 3 percig. Nem lehet labdat es egyeb jatekot nala hagyni, mert azonnal kivegzi ha egyedul marad
Csak a ragcsai vannak kint neki mindig.
Multkor elfelejtettem a tenisz labdat eltenni, amig atoltoztem a szobamban o szepen megnezte, mi van benne.
Ugy nezett ki mint egy megkinzott kinder tojasAssuming Control
-
TazLeacher
nagyúr
Nekünk Kong Extreme-ből most már van harangunk, labdánk, csontunk, és úton van a frizbee és a karika. Nagyon jól bírják. Sokkal jobban megéri egyszer beruházni ezekre, mint folyamatosan venni a többit.
Amik még elég jól bírják, azok ezek. 1 hónapja megvan, látszik rajta már a használat, de bírja. A szokásos plüss állatok kb. 10 percig bírják, jobb esetben egy estét.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Nálunk a sípolós csirke a kedvenc, igaz volt, ami kb. 1 napig bírta. A jelenlegit a Jézuska hozta, erre nagyon vigyáz, viszi magával mindenhová. Meg is vagyok lepődve, hogy ennyi idő elteltével még mindig egyben van és még sípol is!
Teniszlabdát volt amelyiket kilyukasztott, de volt olyan is, hogy a varrás mentén szépen lehámozta a külsejét.
Nem tudom, ezek a tüskék mennyi pluszt adnak, de betondarabokat, kavicsot is szokott rágni a nekiadott füge és barackfa ágak mellett. -
Tulipanti
tag
Hasonló rózsaszín van nekünk is, nagyon szereti. A másik kedvenc a teniszlabda közepű köteles játék, mi csak dühöngőnek hívjuk. Ha azzal játszik hihetetlen milyen morgást levág. Plüss bocija van még, az megvan az első naptól kezdve.
Túl vagyunk az első ovis napon is, nagyon ügyes volt. Még nem barátkozott de egyszer elment mellőlem körbenézni. Második legkisebbként párszor fellökték a többiek játék közben de ügyesen reagált, büszke vagyok rá.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
monti0222w
addikt
Szia amig suliba jártunk addig igy volt etetve, semmi gond nem volt, másnap éhesebb lett, jobban teljesített a jutifalatért, nagyjából ennyit tudok mondani, és igen a dokink is javasolta nemrég a diéta végett, van a Zénon egy kis felesleg. Amitt pesze nem tartunk be. Szerintem meg kell egy kis tekintély ebben a korban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kidus
őstag
Attol fugg mivel fujod.
Nalam scalibor advantix kombo mukodik nagyon jol, szoktak panaszkodni a kutyasok erre hogy sok a kullancs es mar rajtam is maszott parszor, de a kutyaban meg soha nem volt, pedig o allandoan magas fu, bokrok kozt az erdoben, stb...
Egyszer maszott rajta egy de az is csak a tetejen, lepockoltem es annyi volt a tortenet.
Baratos csaj kutyajaban volt parszor nem is egy, ugyanarra jartunk joreszt, az o kutyajan nem volt nyakorv csak csepp es abbol is masfele.
Szerintem en maradok ennel. Regebben tobbi kutyamon is volt mindketto, de mas fajtak. Akkor meg mukodott a frontline kiltix is, most mar az nem igazan.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Frontline-nal sztem ne fujd rohadt eros es teljesen felesleges is, kullancsra nem a legjobb.
Bolhara nagyon jo ha nem a legjobb, de csak vegszukseg eseten, meg en sem kapok levegot tole fel napig.Inkabb egy jo csepp/nyakorv kombora szavazok.
Meg mindig atnezni seta utan, kikefelni a bundat stb ( elfelejtettem tied milyen fajta ).
Itt most seresto nyakorv megy nagyon, de rohadt dragaAssuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest