Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#4254) KIZS válasza DonCosta (#4249) üzenetére


KIZS
aktív tag

Azért nem egy külső letöltővel töltettem le a filmeket és játszom le onnan, mert én úgy töltöm le (pontosabban úgy próbálom meg letölteni), hogy a film elejétől a végéig töltődjön. Tehát nem véletlen sorrendben tölti a fájl szeletkéket mint a torrentek általában. Ez a feltétele annak, hogy már letöltés közben is lehessen nézni a filmet. Kevés kivétellel a torrent kliensek erre alkalmatlanok. Mellékszálként született az a megoldás, hogy közben átadhatjuk egy letöltő programnak is a fájlt, hogy az elintézze a visszaosztást.

szerk:
Egyébként lehet megoldom ezt a külső letöltőnek adást és onnan lejátszást, de elég véges számú letöltőt fog támogatni. Mondjuk Transmission-t biztos, mert nekem az van :)

más

Közben született egy olyan módosítás, hogy a film nézése közben is megnézhessük hogy áll a letöltés.
Illetve meg fogom oldani azt is, hogy az ideiglenes letöltött fájlok ne törlődjenek azonnal, hanem valami beállítható ideig maradjanak meg. Ez akkor lehet izgalmas, ha egy filmet esetleg félbehagyunk, de később folytatnánk. Ekkor a beépített letöltő már nem fogja újból leszedni az előzőleg már letöltött részt.

Szóval a tervek szerint lassan jön az új verzió.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.