- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remex
tag
válasz
tsilver #3247 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a hiba, mert nálam mind az MS Kedvencekben, mind a Kodi Kedvencekben ha ráállok egy tételre, és megnyomom a helyi menü gombot, vagy a C gombot, vagy hosszan lenyomva tartom a feliratot (rendszertől függően) feljön egy menü, amiben van törlési lehetőség is...
-
noni76
csendes újonc
Sziasztok kéne egy kis gyors segítség egyik haveromnak kéne a Kodi installer samsung smart tv-re lehetséges -e hogy létezik ilyen? S ha igen akkor mi az instalálás menete? Előre is köszi a válaszokat
-
tsilver
aktív tag
MS-ből beraktam pár sorozatot a kedvencek közé. Most hogy megnéztem őket szeretném kivenni belőle, de legnagyobb meglepetésre úgy néz ki mintha nem rakta volna oda őket, mert csak a hozzáadás kedvencek menüpont jön elő és nem az eltávolítás
Lehet valahogy kézi módszerrel eltüntetni ezeket a hivatkozásokat? -
roenick
csendes tag
Üdv.
A MovieShark-ban beállítási probléma lehet ,h nem tudja a félben hagyott filmeket folytatni?
Hiába mentem könyvjelzőbe..kilépés után ha újra nézem a könyvjelző eltűnt.. elejéről folytatja a filmet. -
Noxy
veterán
Bocsi hamár torrent, én ezt használom a RPI 1-n. https://seo-michael.co.uk/how-to-install-torrenter-v2-for-xbmc/
-
Nono0000
tag
Szia KIZS!
Winfos alatt ez a napló tartalma:
09:25:23 T:3628 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
Error Contents: No module named libtorrent
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\BN\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.huncoretv\default.py", line 6, in <module>
from libtorrent import bencode, bdecode
ImportError: No module named libtorrent
-->End of Python script error report<--
09:25:23 T:5896 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.huncoretv/
09:25:23 T:5896 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.huncoretv/) failed -
turulbird
tag
válasz
huliganboy #3226 üzenetére
Üdv!
Online a repoban csak az indavideo és az MS látszik, LMDE2 Kodi 14.2-n.
Köszi
A két új sk feltelepült, de jelszót kér és nem lehet kilépni a beállításokból...
-
pakpak
csendes tag
Kérésre bekerült pár cseh csatorna, megbízható már 1 éve jól működő linkek kerültek be, ám ma valamiért elkezdett szaggatni, ha továbbra is fennáll, kitörlésre kerül, kérem jelezzétek ha szaggat vagy kidob, köszönöm
-
KIZS
aktív tag
válasz
huliganboy #3228 üzenetére
A libtorrentet én oprendszer szintjén tettem fel és nem a kodi-ban.
Linux (és Raspbian) alatt: sudo apt-get install python-libtorrent
Android-ra nem láttam megvalósítást
Windows-ra pedig letölthető innen (nem próbáltam): https://sourceforge.net/projects/libtorrent/files/py-libtorrent/ -
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #3228 üzenetére
Nem megy nálam sem sajnos.. De innen szép nyerni,nem adjuk fel
A libtorrent-nél kéne valami extra beállítás?
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #3226 üzenetére
Köszönjük
. A kókusz szigetekit próbálom. Libtorrent amúgy fent van a
.superrepoban -
huliganboy
addikt
KIZS fórumtárs által fejlesztett két kiegészítő telepíthető online!
(MS REPO)
-
Geripapa
aktív tag
Az rtl most javaslatokat is az excelbe kell beírni?
-
mjoy
csendes tag
Sziasztok! 1.7.8 MovieShark fut nálam.A filmek lejátszása alig indul el mostmár.Ez írja ki:"Egy vagy több elem lejátszása sikertelen volt.További információk erről az üzenetről a hibanaplóban." Ilyenkor egy másik linket nyitok,3.-4.-indul csak el. Mi lehet la gond? Hol van a hibanaplò? Köszönöm.
-
dugesz77
őstag
Lehet csak nálam van a hiba de egy friss telepítésnél az ms repository videók kiegészítőknél csak az indavideo és az movieshark addon telepíthető. Ha volt már róla szó elnézést.Megoldódott, csak egy kényszerített frissítés kellett neki -
pakpak
csendes tag
A szaggató és pár mp-ig működő csatornák lekerültek a listáról, így olyan tv csatik maradtak amik hosszú ideig működnek és stabilak. Amennyiben megszűnik a link, igyekszem keresni hozzá jól működő linket, s remélem a többiek is így tesznek, szóljatok nekünk ha valamelyik csatorna haldoklik/vagy nem megy. Az időszakos csatornáknál, már más a helyzet azt figyeljük legalábbis én, mai is működöt kb: 10 perce ránéztem
Jó Tévézést!
-
petei
csendes tag
válasz
huliganboy #3212 üzenetére
Igen ez mind megvolt.El tudnád küldeni ujra a csat, listát?
-
pakpak
csendes tag
válasz
lord.lakli #3206 üzenetére
nézd vissza 3176, szerintem jó ha marad, ha valaki mobilon nézi, de döntsön a többség
-
törölt tag
válasz
huliganboy #3208 üzenetére
Így már érthető a dolog .
-
dugesz77
őstag
Betölti a csatorna listát? Leszedi az EPG-t?
Ha igen akkor általában skinnel szokott gond lenni. Vagy nem az alapértelmezett confluence van beállítva vagy le van tiltva a megjelenítése.
Ha be sem tölti a listát akkor nagy valószínűséggel nem követted az összes pontot a z iptv beállításoknál vagy elírtál valamit. -
petei
csendes tag
Ios- Kodi 15.2 alatt nem tudom elővarázsolni a Tv menüt.Simple Iptv cliens bekapcsolva csatornalista betöltve,de semmi a menüben .tudna segiteni valaki?
-
Keef_Lee
senior tag
Tud valaki olyan ip addonról, ami a pvr simple clienshez hasonló, de tud felvételt is készíteni? Gondolom nem lehet olyan nagy dolog, mert a vlc is tud felvenni a nézett linkről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest