Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#3351) remex válasza justice84 (#3341) üzenetére


remex
tag

...a régi linkeket is átalakította "olvasható" formátumba a Kodi és eltárolta az addon könyvtárában, tehát az ugyanúgy kimásolható volt...
Olyan stream sajna valszeg nincs amit ne lehetne visszafejteni.
A kodilive.eu linkjei egész jól el vannak rejtve, de azt is lehet pl. gyorsítótárazni és máris kinyerhetők a linkek, és ez még csak egy egyszerű megoldás...
Szerintem ha tovább visszük a projektet, ezzel sajnos tisztában kell lenni.
Én új pastebin linket javasolnék, még korlátozottabb link kiadással, ez van lehet szidni, de sajnos el kell kezdeni még jobban szűkíteni a kört, másképp nem lehet megvédeni a saját linkeket.

(#3352) hunaqua válasza remex (#3351) üzenetére


hunaqua
addikt

...és az MS meg legyen fizetős? :Y
Ugye nem!
Oké,és akkor Te nem kéred?

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#3353) snyz


snyz
tag

Sziasztok, sose lesz teljesen biztonságos. Én nem vagyok valami nagy szám programozó, de az ilyesmit pikkpakk vissza lehet fejteni. Egy kicsit biztonságosabbá azzal lehetne tenni, ha a linkek egy központi szerveren lennének tárolva és pl. kiegészítőből autentikálnánk a felhasználót, aki egyedi linket kap minden egyes csatornára kattintáskor. Ez a link csak az adott bejelentkezett felhasználónak működne és mondjuk 5 másodpercig ezzel a linkkel le lehetne kérni a direkt urlt, amit a kodi lejátszik. Ezzel kicsit biztonságosabb lenne, de például az internetforgalmad monitorozásával akkor is ki lehet nyerni a direkt url-t, szóval szélmalomharc ez. :)

(#3354) hunaqua válasza snyz (#3353) üzenetére


hunaqua
addikt

Szerintem is.Ez teljesen közösségi alapú,és általában mindig lesz "kakukktojás". Sajnos!

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#3355) Nono0000


Nono0000
tag

Tudjátok mit nem értek....., pontosabban tudom.
Minden másik országban, ha csak a googliba beírod millió egy találatot hoz iptv linkekre. És nincs ez a fene nagy titkolódzás, meg letiltás, meg kódolás ha már egyszer működik valami.
Itt ahol lassan már a levegőért is fizetni kell, itt ebben az országban van ez csak így, hogy a "kedves" szolgáltatók foggal körömmel védik az előfizetéseiket és a szolgáltatásukat, ami nemegy esetben semmire sem jó.
Hát ezért kell nekünk is úgy őriztetni pitbull-lal a listát, köszönjük a "mindet pénzért adok" elvnek.
De csak csatlakozni tudok ez előttem szólókhoz, hogy ez egy szélmalom harc s az is marad.

Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!

(#3356) a2d2


a2d2
addikt

Sziasztok!

Egy sima csatornalistát linkek nélkül tudna valaki dobni, hogy kb miket lehetne nézni kodi-val?
Teljesen leszoktam a TV-ről, de 1-2 ismeretterjesztő csatorna lehet érdekelne.

Köszi!

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#3357) hhatika válasza huliganboy (#2621) üzenetére


hhatika
tag

a kvázitag az = TAG? :Y :R :))

(#3358) xtend válasza Nono0000 (#3355) üzenetére


xtend
senior tag

OFFFFFF
Igen sajnos ez az ország ilyen...félre értés ne essék, szeretem a szülőföldemet, de itt mindenért csak fizetni kell, mint a katonatiszt! Pl. bementem a trémobilhoz, hogy nem kell ez a nagy csomag ami most van, mert Finnországban dolgozom és csak ritkán járok haza. Erre azt mondták, hogy oké kisebbre vehetem, de akkor 105.000 Ft kötbért fizessek ki, mert ingyen csak nagyobb csomagra állíthatom az előfizum .... na ez igen!!! Odakint meg havi 15 euróért van 100 mbit/s sebességű 4G mobilnetem, amin nincs semmilyen korlát, torrentezhetsz, stb amit akarsz, nem fogy el az adat sem, mint itthon, hogy utána lecsökkentik a sebességet!

Az IPTV-ben meg snyz kollégának adok igazat, úgysem lehet 100% levédeni, hogy más ne férjen hozzá, így is úgy is kikerül :( Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet próbálkozni, meg hagyjuk abba...nem...csak a tényeket mondom!

(#3359) Teplic válasza snyz (#3353) üzenetére


Teplic
tag

Viszont, ha a streamet lehetne proxyzni és ugye te kiegészítőn keresztül a proxy szerverre auth-olsz be, akkor nem fogod tudni monitorozni, hiába nézed a hálózati forgalmat.
Viszont ehhez kell proxy szerver, jó nagy sávszéllel.
Mindenkihez egyedi link authot követően, ami változik.

És ezzel sok a baj:
Kell egy proxy szerver, akár VPS
auth részt megírni
ki fizeti a szervert? közösség összedobja?
Kinek szeretné, hogy a nevén legyen és más is szerkeszthesse a linkeket? na ugye..
stb, stb..

Szóval álmodik a nyomor. :(((

[ Szerkesztve ]

(#3360) consono


consono
nagyúr

Én most népszerűtlen leszek :) Úgy véditek az innen onnan összelopott IPTV listát, mintha a tiétek lenne. MErt sajnos arról van szó: illegálisan megszerzett és összegyűjtött linkeket terjesztetek és felháborodtok, hogy más ugyan ezt teszi, csak egy lépéssel később... Nem képmutatás ez?

Nyilván én is képmutató vagyok, hogy ezt felrovom nektek, mert én is az MS-és és az SB-vel, meg a többivel nézek filmeket, de számomra fura ez a nagy felháborodás. Persze nem én ölök bele órákat, hogy frissítsem a linkeket... Amúgy nem tud valaki jól működő német IPVT playlistet? ;]

"In God we trust. All others must bring data"

(#3361) justice84 válasza remex (#3351) üzenetére


justice84
tag

Igaz :R most visszaraktam és látom (ezt elfelejtettem) . De ha egy kicsit nehezebb kinyerni a linkeket akkor lehet már az a "plusz" munka nem éri meg neki ,hogy kinyerje és kirakja máshova. De persze ettől nem lesz biztonságosabb és hosszabb életű a link.

(#3362) szasanyi válasza consono (#3360) üzenetére


szasanyi
félisten

Ebben és más, hasonló témában is kettős a problémánk: egyrészt anyagi oldalról tekintve a hazai átlag tényleg nem engedhet meg magának sok mindent vagy csak más - néha akár fontosabb dolog - rovására. Másrészt erkölcsi vagy hozzáállásbeli probléma is van mivel azok sem mindig fizetnek akiknek egyébként az a költség nem jelentene gondod (ráadásul sokan nem élnek hanem visszaélnek néhány lehetőséggel ami miatt előbb vagy utóbb a többségnek is rosszabb lesz).
Sajnos több tekintetben is elmaradottak vagyunk a kapitalista átlagtól, ez az igazság.

(#3363) keb


keb
csendes tag

Kösz a repót meg a munkádat, egy ideig volt gondom androidon meg raspberry-n de most minden rendszeremen jól működik.

(#3364) horki válasza a2d2 (#3356) üzenetére


horki
tag

Ezen tényleg már egy ideje csodálkozom. A német adók, de nem csak a németek még az arabok is... mind hibátlanul működnek a tavaly nyáron volt egy pár napos kiesés, aztán azóta is minden működik hiba nélkül. Van olyan nap, hogy nem működik , de másnapra már tutira jó mindegyik. Egyszerűen nem értem, miért nem működik a mi listánk rendesen. Szerkeszteni kell orba szájba, kiteszik ide-oda, szolgáltató cseréli az IPt mindig gond van valamivel. Tényleg szélmalomharc

(#3365) xtend


xtend
senior tag

Én meg azt mondom, hogy örüljünk, hogy ez is van! Annyit "negatívoskodunk", hogy a végén elmegy a kedve az illetőknek és nem szerkesztik tovább a listát és még ennyi sem lesz mint most!!!!
Köszönöm mindazoknak akik fáradoznak érte, hogy nézhessem külföldről is a magyar adókat!!!!!!!!! :R :R

(#3366) remex válasza hunaqua (#3352) üzenetére


remex
tag

De igen, lehet hogy fizetősen is kérném még akár az MS-t is.
Tudod van UPC előfizum 3 HD-s box-al (mégis örülök egy jó ip listának, különösen az ott nem fogható prgramokkal, pedig tudok Digi Online-t meg TV GO-t is nézni), 240-es nettel, valamint a Google Music-ért is fizetek havonta (korábban Spotify Premium-om volt), a "pékeknek" is fizettem amíg léteztek, sőt ha lesz nálunk is Youtube Red, azért is hajlandó leszek fizetni, még ha a reklámokat egyébként másképp is ki lehet kerülni.
A Google Play-es alkalmazásokból is már több tucatot megvásároltam, mert szeretem ám a legális dolgokat is...
Fentieken kívül az itteni közösségért is próbálok/próbáltam már nem keveset tenni, és ha már IPTV akkor elárulom, hogy jópár most is működő linket is raktam már be a listába, ezzel "kockáztatva" hogy azok is megszűnnek.
...Tehát nem csak benéztem és beszóltam, ezért nem is értem a támadásodat :D

(#3367) hunaqua válasza remex (#3366) üzenetére


hunaqua
addikt

Nem támadott senki. :)
Viszont nem ez volt az irány akkor sem,amikor az MS-t megcsinálta a fejlesztője.
(hidd el én sem vagyok "rászorulva" az ingyen H"O-ra)

Akkor hány tag legyen? 10 vagy 20 vagy 50 vagy 500? Ezeknek meg még hány a koma,a sógor, a nagybácsi és akiknek még tovább megy?És egy Kodi-ja van,vagy három?
Szerintem ne ebben gondolkodjunk! :)

[ Szerkesztve ]

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#3368) urgoz válasza consono (#3360) üzenetére


urgoz
tag

Nagyrészt igazad van, de azért itt voltak olyan linkek, amelyek sehol máshol nem voltak publikálva... És mint tudjuk, a linkek élettartalma fordítottan arányos azok publikusságával.

Amúgy németekhez ezt használom IPTV simple-hez:
url: http://kodilive.eu/tv
logo: http://kodilive.eu/logo/

A németek elég stabilak (meg a lila színnel jelölt francia, olasz, angol, stb adók), mert a svájci Teleboy ingyenes iptv szolgáltatótól jönnek. Az epg megoldható a rytec epg downloader segítségével (superrepo services-ből telepíthető, aktiváló kód: 3025)

[ Szerkesztve ]

(#3369) pakpak válasza urgoz (#3368) üzenetére


pakpak
csendes tag

Azt nem tudom, hogy most mi legyen, mert így, hogy frissítsem a listát, egy jól működő linket berakok, és pár nap múlva megint ki lesz másolva. A munkám/munkáink, amit ezért teszünk.... ahh, nem is írom. :W
Elszomorít, hogy szétcseszi valaki.

(#3370) #79621120


#79621120
törölt tag

Én átpártoltam ezekhez IsraeLIVE és The Music Source .

(#3371) Rocky13 válasza #79621120 (#3370) üzenetére


Rocky13
csendes tag

Köszi!

(#3372) huliganboy


huliganboy
addikt

Kicsit furán érzem magam, mert én indítottam útjára ezt az egészet lényegében, de nem gondoltam, hogy ennyi sok gondot fog okozni. Én tudom, hogy ez nem végleges, és ideiglenes dolgok vannak benne, ezt így is kell kezelni, más kérdés, hogy valaki csócsálja a benne lévő még máshol nem publikált linkeket.

A kérdés, hogy ezt így csinálják e tovább a szerkesztők? Kérdés, hogy ha kikerül a link mennyivel növeli meg a terhelést, nem e a mi "állományunk" terheli e be, és szűnik e meg.. de nem akarok én ebbe bele menni...

Én annyit kérek ne essünk kegymásnak, főleg akik építik ezt az egészet, hanem inkább vagy oldjuk meg vagy menjünk e felé... Egyébként a vitát tartom a legjobb gondolkodtató módszernek, de nem úgy hogy egymásnak esünk...

(#3373) kalker


kalker
csendes tag

Filmecske nem megy!? :( csak megemlítem

[ Szerkesztve ]

A borban bölcsesség, a sörben szabadság, a vízben baktériumok vannak...

(#3374) pakpak válasza huliganboy (#3372) üzenetére


pakpak
csendes tag

Nem kell furán érezned magad, hiszen eljutottunk oda, ahol most van és együtt szerkeszteni, szerintem jó dolog, persze siker-bukás, e nélkül nem megy. Ha kikerül, hát az izgalmas, valamint forr a vér, mivel elég nehéz új linket találni, eddig sikerült is :) Terhelés, na igen, ha kikerült, onnantól szerintem már mindenki tudja mi a helyzet, mindenki azt nézi, tehát előbb utóbb megszűnik. Kérdés, csináljuk e tovább? Kérdésre válsz:
igen, legalábbis én, ha már elkezdtük :) Később majd meglátjuk, hogyan tovább :))

(#3375) csobi71 válasza pakpak (#3374) üzenetére


csobi71
csendes újonc

Egyetértek .Csak így tovább !!! :K

(#3376) Keef_Lee válasza urgoz (#3368) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Nekem egyáltalán nem működik ez a link amit a németekhez írtál.

[ Szerkesztve ]

(#3377) Keef_Lee válasza pakpak (#3374) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Egyetértek! Menjen tovább! :)

(#3378) hhatika


hhatika
tag

az xmltv.czo epg-t hogyan lehet hozzáigazítani/hozzárendelni a már meglévő saját csatornalistámhoz? pvr wmc-n keresztül használom, műholdas beltérivel

teljes névegyezőség kell: tehát pl "Muzsika TV", kisbetű-nagybetű-szóköz...?

köszi a felvilágosítást :F

(#3379) Keef_Lee


Keef_Lee
senior tag

Most fedeztem fel a PVR tools addont. Szolgáltatások közé telepíthető és bizonyos időközönként ütemezetten is több lista fájlból (helyi és url is) készít egy db m3u-t, amit a simple iptv client-el megetetve készül az egyben tv lista. Működik is így a saját lokális m3u lista és a pastebines mergelve.

(#3380) urgoz válasza Keef_Lee (#3376) üzenetére


urgoz
tag

Teljesen jól megy.
(Csak óvatosan kérdezném, hogy ugye nem böngészőben nyitottad meg, hanem az iptv simple client beállításánál másoltad be a linket?)

(#3381) Keef_Lee válasza urgoz (#3380) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Mind a kettőt próbáltam :) A simpleben előbb :)
Ezzel a PVR toolssal az igaz és üreset csinál.

Módosítom:
A pvr toolssal nem megy, de direktben a simple iptv clienssel megy. :)
Na most akkor hiába fedeztem fel a pvr tools-t az előbb :D

[ Szerkesztve ]

(#3382) consono válasza urgoz (#3380) üzenetére


consono
nagyúr

Tényleg jól megy, kipróbáltam, bár csak ironizáltam :) Gyakorlatilag ugyan ezt a csatornalistát használtam eddig is, csak a http://is.gd/marcelloss címmel...

[ Szerkesztve ]

"In God we trust. All others must bring data"

(#3383) hhatika válasza unravel (#3320) üzenetére


hhatika
tag

nekem megy a pvr-wmc és az iptv client is együtt, egymás után jönnek szépen a csatornák is...

(#3384) xtend válasza pakpak (#3374) üzenetére


xtend
senior tag

Így van, menjen tovább! Ha tudok, segítek :)

(#3385) Keef_Lee válasza consono (#3382) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Az egyik 730 másik 527 db-os...
De köszi a linket. :) Ezek hasznos dolgok lennének, ha lehetne belőle válogatni és menne együtt a mienkkel.
A "tiédben " pl még nem geo blokkolták a "sógorokét."

[ Szerkesztve ]

(#3386) ViktorHUN79 válasza Keef_Lee (#3385) üzenetére


ViktorHUN79
aktív tag

Aztis lehetne,hogy mindentől függetlenül csak1-1.5 vagy 2 hetente,frissítenétek a linkeket így nem annyira megterhelő,és a lopósoknakse lenne jó ha kéthétig várnának aztán egyből behalna miattuk a link,talán rájönnének,hogy semmi haszna így a lopásuknak.

(#3387) noni76


noni76
csendes újonc

Sziasztok Valamit nem értek olvasom nagyjából a forumot és látom ismét valaki szétgányolta :( Múlthéten nem arról volt szó egy vagy két ember szerkeszti a listát? Olyan csinálja aki ért is hozzá, én ezért is mondtam ha van időm és van új link megszerkesztek egy listát és elküldöm az illetékesnek aki ért hozzá és ő majd betölti. Miért nem így csináljátok egy vagy két embert megbízni aki érti is többit meg kizárni a szerkesztésből.
Bocsának nem okoskodni akarok de mint látom látjátok így mindig gond lesz ha sokan szerkesztik a listát :(

(#3388) ViktorHUN79 válasza noni76 (#3387) üzenetére


ViktorHUN79
aktív tag

Nem arról van szó amit írsz,hanem meghaltak a linkek mert valaki megint kiadta valami másik oldalra idegeneknek a listát!
NEM a szerkesztésel van baj!

(#3389) Arolotifar válasza hhatika (#3357) üzenetére


Arolotifar
őstag

Nem :)

"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."

(#3390) dh66e válasza ViktorHUN79 (#3388) üzenetére


dh66e
veterán

Mivel a linkek nem saját források hanem innen onnan van összeszedve így több tízezren férnek hozzájuk..Ezért döglenek meg.
Ami itt esetleg lekódolva kerülne listára az máshol szabadon hozzáférhető eredeti formájában.Ez halott ügy véleményem szerint.

(#3391) noni76 válasza ViktorHUN79 (#3388) üzenetére


noni76
csendes újonc

Jah értem hogy a nyaka szakadna le a helyéről akárki is az remélem olvassa. Gondolkodjon már el az hogy ha kiadja mi sem nézzük!

(#3392) Keef_Lee válasza dh66e (#3390) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Ezt már én is hangoztattam, hogy nem került ide még "titkos" url. Ezért számolni kell azzal, hogy máshol is lesz..., mivel eleve máshol is volt mielőtt idejött. Ettől persze még, aki innen vitte... annak a rák nyiszájja a zacskóját... :D

(#3393) dh66e válasza Keef_Lee (#3392) üzenetére


dh66e
veterán

Az utolsó mondatoddal egyetértek,bár én még nem láttam azt a bizonyos megosztást,ha valaki priviben linkelné megköszönöm.

(#3394) Teplic válasza dh66e (#3393) üzenetére


Teplic
tag

Rákeresel egy csatornára mutató linkre, kint lesz pár fórumon..

(#3395) Teplic


Teplic
tag

Nem nagyon néztem utána még, előbb megkérdezem hátha valaki tud tanácsot adni privátban:

Kereső botok gondolom vannak erre is, hogy stremaeket lehessen találni. Magyar Streameket.
Mert linkben legritkábban szerepel a csatorna neve, de mellette leírásban általában benne van.

Sniffelni oké, hogy lehet, de ahhoz meg kell nyitni a hivatkozást és a forrást akkor már ki lehet nyerni.
Engem ezért kifejezetten kereső botok érdekelnének. Olyan streamek találásához, amik nincsenek kint public fórumokon. Akkor be tudnék szállni én is a szerkesztésbe. Van(nak) éjjel-nappal futó gépe(i)m, azok ráérnének keresgélni.
Szabadidőmben meg pakolnék fel linkeket.

Valakinek tapasztalat?

(#3396) dh66e válasza Teplic (#3394) üzenetére


dh66e
veterán

Közben megleltem.Aki fent van a pastebinen megtenné hogy rászól?Nem tudom hogy email címe publikus e .

(#3397) Keef_Lee


Keef_Lee
senior tag

osmc Jarvisra most jött update. Ma nagyon bátor vagyok, had jöjjön! :)

[ Szerkesztve ]

(#3398) urgoz válasza ViktorHUN79 (#3386) üzenetére


urgoz
tag

Ha nincs új link, akkor nincs mit frissíteni. Ha meg van mit, és lehetőleg gyorsan, mielőtt még behalna. Ez egy ilyen műfaj.

Amúgy szerintem a lista használhatósága sokkal inkább függ a döglött linkek kitakarításától, mint attól, hogy mikor és mennyi új kerül bele. Sokkal jobb, ha csak 50 adó van, de annak a 98%-a működik, mint ha 500, és a 90% döglött... Pedig a működő adók száma mindkét listában kb. ugyanannyi.

(#3399) Teplic válasza urgoz (#3398) üzenetére


Teplic
tag

Elmondva ezt egész szépen hangzik.

Viszont sok olyan is van (jelenlegi listában is), ami kedveltebb adó és megy már akár fél éve is, de lehal időnként napokra, hetekre is. Aztán ismét működik. Ezzel nem tudsz mit tenni, nem tudod mikor fog feléledni.

Honnan tudod egy-egy stream meddig fog élni? Véglegesen leállt-e, vagy még majd újraindul?
Ilyenkor listából kiszedni, visszatenni szerintem őrült munka, és ez nem éri meg.

Ez az én véleményem. Ezért engem nem zavar, ha van egy-egy adóhoz akár több link is, amelyek lehet inaktívak.

(#3400) rooney8


rooney8
aktív tag

egyébként ezeket a stream-eket honnan sugározzák? mi a forrás? miért halnak meg, ha sokan nézik?
bocsi a hülye kérdésért, de abszolút nem vagyok benne ebbe a világba, viszont érdekel a dolog:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.