Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#31867) brazos válasza dzz (#31866) üzenetére


brazos
senior tag

Nem kell mellédumálni.
Az első kérdésedre az első válaszban már megkaptad a választ: nincs ilyen plugin.
Viszont te említettél magyar hangsávot, erre kaptál megoldást, hogy ezt hogyan, honnan lehet beszerezni, és a már nálad meglévő -ami valszeg szinte biztosan egy francia nyelvű filmverzió lehet- filmanyagba betenni.
Na, ez nem tetszett neked, jöttél a kifogásokkal, hogy így a torrent, meg büntetik, de közben elköpted, hogy van ám neked is ncore accountod, de te soha nem töltesz le, se onnan, sem a netről. Nyavajogtál, hogy nem mennek a 720-as Netflix anyagok, szaggatnak, de azt csak az utolsó válaszodban árultad el, hogy egy gyenge boxod van, meg még egyéb probléma is van vele, holott másnál simán megy a 720-s netflix stream.
Na, erre reagálva írtam vissza, hogy furcsán állsz hozzá.....
Tudod, ha eleve kérdezek valahol, akkor minimum annyit illene megadni, hogy milyen filmhez kell a magyar hangsáv, továbbá milyen boxod van, amin nem megy a 720-s stream, csak akadozva, stb. És ne a segítőknek kelljen ezt kitalálni, hogy te mire gondolsz, vagy mivel rendelkezel. (vagy kellhet e esetleg magyar felirat a már neked meglévő, és valahonnan letöltött filmedhez! - mert ugye te nem töltesz le, na persze.....)
Mivel így álltál hozzá, most már juszt sem kapod meg tőlem a film SD méretű verzióját, ami amúgy 940MB méretű, és angol nyelvű, hiszen a válaszodban írtad, hogy neked megy az angol, meg a német nyelv, ezért is kerestem rá erre segítésképp a neten, és ha én megtaláltam, te is meg fogod találni, ha igazán érdekel, csak jól kell majd hozzáfogni. Ehhez amúgy passzol a már megkapott magyar feliratfájl, ezt nem véletlenül linkeltem be.
Szóval hajrá, neki lehet állni -magad uram- keresni, így jártál, ezt magadnak köszönheted.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.