Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Dolphine #32749 üzenetére
Ilyen maga a böngészős elérés is, egy qrva nagy káosz, a kiegészítő csak azt követi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bozek
nagyúr
-
blakey
titán
válasz Dolphine #32757 üzenetére
Akkor nézz meg egy másik műsort. Van amikor böngészőből néztem egy-egy műsort és borzalmas volt a követés, elől az 2. rész, a hatodik valahol hátul, majd a 2-5 együtt egy harmadik helyen. Lehet, hogy most kezdik rendbe szedni, de eddig bármikor meg akartam nézni valamilyen adást akkor a teljes adás "darabjai", mert ugye ciki egyben összeszedni, szétszórtan voltak elérhetőek. Na nem mintha annyira érdekelne a tv2.
Pl. ez miért nem megy le egy adásban? miért kell blokkonként adni? RTL-nél ez legalább egyben van.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #32758 üzenetére
Teljesen igazad van!
Akkor úgy írom, hogy a Mintaapák jónak tűnik és remélem a Doktor Balaton is ilyen lesz, mármint a weboldal! Az utóbbi azért érdekel, mivel a Drága örökösök alkotói készítik, azt meg szerettem! Egyébként egy TV2 műsort sem nézek!pube111
CE, de majd akkor ránézek![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Az lenne a legjobb megoldás, hogyha be lehetne állítani, hogy csak az adások jelenjenek meg!
Tudom, hogy van szűrő, de az nem alapértelmezett és minden egyes alkalommal és oldalon be kell írni!
A sorrendet nem tudom, hogy miért nem úgy kezeli, mint például az RTLMost kiegészítőnél. Lehet a weboldalról nem tudja mésképp "lehívni", nem tudom.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #32760 üzenetére
A Drága örökösök nem A keresztanyut készítik?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
Természetesen nem ugyanaz!
link
Akkor úgy fogalmazok, hogy tetszett a stílusa a sorozatnak, mármint az Örökösöknek. Remélem hasonló lesz a Doktor Balaton is!
Örülök, hogy ezt tisztáztuk, de a lényeg, hogy fura a TV2 struktúrája. Így a fő "probléma" nem oldódott meg!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Sziasztok. A következő gondom lenne. A Kodi egy Raspbery pi3-on fut, teljesen jól működik. TV-t cseréltünk, és a HDMI CEC nem működik. Az előző egy LG 47LA620a-volt, ott Simplinkel szépen csatlakoztattam, és a TV távirányítójával tudtam szépen is kapcsolgatni a Kodit. Az új egy LG 50UN4003LB. Amikor összedugom a HDMI kábellel, kiírja, hogy csatlakoztatva, és az eszköz alkalmas az univerzális távirányítóval való használatra, de nem történik semmi sajnos. Valaki járt már így, tudna segíteni a beállításban?
-
BowmanHUN
csendes tag
Sziasztok!
Most próbálgatom ezt a Kodi szerver (UPnP) dolgot.
Kodi kiszolgáló egy RP3b+-on fut, a Kodi kliens pedig egy Xiaomi Mi Box S-en,
Szerveren a UPnP-nél bekapcsoltam mindent Mi Boxon VLC látja is viszont a Kodi-n a Videó forrás hozzárendelésnél nem dobja fel a UPnP kapcsolatot.
kliensen is állítani kell valamit ehhez? -
brazos
senior tag
válasz kovbandi82 #32768 üzenetére
-
-
brazos
senior tag
válasz kovbandi82 #32771 üzenetére
Na ne mondd már, a leírás friss, lásd a linkelt weboldali letöltési bejegyzést.
Ebből az első link a saját webböngésződben nyitja meg a html-fájlos kézikönyvet, direkt emiatt a második linket, a letölthető zip csomagot linkeltem be neked, mindkét leírás friss, ez év dec.23.-i jegyzésű, és a megadott típushoz való kézikönyv. Gondolom 23.-a óta még nem frissítették az os-t, így tehát a leírás az adott típus legfrissebb leírása. Az viszont lehet, hogy a te tv-d nem a legfrissebb kiadású, vagy még azon a régi firmware van rajta. Ellemőrozd le a tv-d firmeare számát, abból iderül minden. Ez a hivatalos LG weboldalon letölthető legfrissebb firmware:[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Régebbi LG tévéken távirányítón kapott SimpLink gombot, újabbaknál input gomb megnyom, és ott találod valahol. Nekem jobb alul jelzi (amikor input menüben vagyok), hogy zöld gombra tette a SimpLink -et.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
brazos
senior tag
... Csak az enyémben nincs már Simplink opció, elvben automatikusan ismeri fel az eszközöket. ...
Tévedsz, a Simlink funkció alapból ki van kapcsolva, azt neked kell bekapcsolni, az, hogy felismeri az egy dolog, de magát a tv-ben lévő Simlink funciót neked kell kézzel sk. bekapcsolnod.[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz aldebaran #32779 üzenetére
nálad van a gond, mert én is és szerintem még rengetegen ff -et használunk és minden kép hibátlanul megjelenik.
Hát hogyne. Két böngésző szerint is Nem biztonságos, valószínűleg mindkettőt én írtam...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
cof
veterán
válasz brazos #32777 üzenetére
Vagy csak egyszerűen ne használjunk ilyen béna oldalakat aminek nem tellik filléres https tanúsítványra sem. Azt hiszem, hogy már a MindigTV topikban is szóvá tettem neked ezt a kellemetlenséget, hogy a http beágyazott képet nem jelenítik meg már a böngészők biztonsági okokból. Van a PH-nak normális képfeltöltője amit lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
consono
nagyúr
válasz CirrMee #32780 üzenetére
Sima http, nem https a link, gondolom ezért szól, valami beállítás lehet, vagy policy, ha olyan verziót használsz, mert nálam is simán mutatja a FF..
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FerNandor
őstag
Hali,
A Yatse az arra is jó (fizetős verzióban), hogy egy az egyben átküldje a telefont az Android boxra? Egy alkalmazást próbálnék majd ki rajta (Zwift), mert a laptopom gyenge lesz hozzá. Telefonon futna az App és azt szeretném megjeleníttetni TV-n egy boxon keresztül, amin CE fut. Ha nem, akkor mivel működne ez az elképzelés?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
brazos
senior tag
válasz bivalyos #32786 üzenetére
how-to-fix-kodis-youtube-quota-exceeded-problem
how-to-increase-an-exceeded-youtube-api-daily-quota-limit.aspx[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz bivalyos #32790 üzenetére
Ne hallgass rám, de ne csinálj semmit. Holnap már jó lesz. Nekem ez volt tegnap. Jó volt, majd Scrapeltem egy csomó sorozatot és ezt írta ki. Ma már jó lett úgy, hogy nem csináltam semmit.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
takraj (sajnos a topic-beli nevét nem tudom, de majd felfedi magát, ha szeretné) pull request-ének köszönehtően új verzió érhető el az RTL Most addonból a repo-ban. A változások:
- Prémium tartalmak megkülönböztetése csak akkor, ha nincs hozzá érvényes előfizetés
- Ha egy műsor több évadból áll (vagy valamilyen bontásban kínálja az RTL Most), évadok listázása almappaként, lapozás helyett
- Hiányzó előfizetéshez kötött tartalom lejátszásának megtagadása, dialógusablakkal
- Figyelmeztetés, ha előfizetés hiányában a mappában minden tartalom elrejtésre került
- Apróbb hibajavítások a kivételkezelés területén, informatívabb hibaüzenetekKöszönjük!
Alex
-
róland
veterán
Mostanában le vagyok maradva a KODI kiegészítők terén.
Létezik Spotify kiegészítő hozzá?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest