Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
Sziasztok, csatlakozom én is. Ninebot G30 max-al
-
xmad
őstag
G30 ra más is felrakta már az 1.7.13 at? Borzalmas
-
-
xmad
őstag
Kicsit bővebb tapasztalat a G30max ról ha esetleg valaki tervez majd olyat venni.
enyémben gen1 motor van. Gyárilag 25 a vége.
én átváltottam amerikai régióra, mást nem csináltam.
így 27-28 a max speed, és amikor merül akkor se veszi vissza a nyomatékot, most reggel 35% on volt az akku, nyomaték ugyanannyi, max speed 23-24.
lett tempomat, ami szerintem kenyelmes dolog főleg a hosszú egyenes bicó úton.
a sebessége szerintem a 25 is elég városban, azonban a nyíl egyenes bicó úton marha lassúnak érződik.
akku hatótáv nagyon jó, ha csak munkába járok vele oda vissza 8km akkor elég egyszer feltöltenem és kibírja a hetet, ez tetszik benne.
masszív, tartósnak igérkező cucc
rázós úton a csengő zörög, idegesítő,
full gázon haladva ha nem tempomattal megyek akkor a gázkar rugója is zizeg néha,
gumik szerintem nagyon jók, esőben se csúszkál, jól elvezeti a vizet.
tőlünk bicó úton el lehet menni a dunáig ami oda vissza 50km. Meglehetett járni vele és nagyon nem izgultam a hatótáv miatt.
ja, a régió váltás miatt érdekes módon ha rádugom a töltőre azt nem jelzi.. csak az appban látom hány % on áll
én ajánlom[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
válasz Thunderzolee #17198 üzenetére
Pl èn is leírtam, ha xiaoflasherrel állít lokalizàciót akkor lesz tempomat is es a max speed is nagyobb lesz, de gen1 motorral 28 a plafon.. gen2 vel megy 30 at..
USA régióra allitva
ehhez nem kell custom firmware sem
és enyem is G30E[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
G30 max állásában merül napi 1%-ot ez normalis jelenség?
-
xmad
őstag
G30 max-al vannak itt mások is?
-
xmad
őstag
aha nekem is az van. Sajnos nem a P hanem az E ugye az EU modell. de én átváltottam USA régióra. frissitettem egyiknap az 1.8.7-es szoftverre, így az amerikai régiósokok megkapták azt a funkciót, hogy állítható a kezdősebesség, akár 0km-re is. ami tök jó. az EU régiósok ezt nem kapták meg.. fck EU.
-
xmad
őstag
válasz bkiky01 #19067 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy jobb lett az indulási nyomatéka az 1.7.13 hoz kepest.(akkor még EU régión voltam) Az nagyon szar updatevolt, lehalabbis nálam sokkal gyengébb lett mint az elötte lévo fw-vel. Most nem tudom hogy mindegyik 1.8 -as szoftver ilyen vagy csak amit az amerikai régió kapott meg, de nálam ez határozottan jobb lett
-
xmad
őstag
válasz Peaceliker #19526 üzenetére
Én is erre gondoltam. Az meg elég tré, főleg annyi pénzért.
azért ha megvesz az ember egy említett G30
at ami segway, jó minőség,van magyar nyelvű ügyfélszolgálat… egy kínai csodánál mi van? Reménykedés hogy ne gyulladjon ki alattad vagy a lakasban😅 -
xmad
őstag
válasz Thunderzolee #20525 üzenetére
ninebot max a csopi neve
-
xmad
őstag
válasz Somatom #21016 üzenetére
ez nem hekkelt. a gen2 motor az ilyen alapból. próbálj ki egy g30P-t
én nem éreztem semmilyen diffit gyorsulásban, hogy annyira nyomatekos lenne a gen 1.
nekem is gen1 van most.. G30E csak átváltottam USA régióra, ezért tud menni 27-28 at kb 90%-os akkuig.. utána szépen vissza vesz. de van tempomatom és 0 ról indulás
de elképzelhető hogy sok múlik melyik szoftver verzióval van használva.. nem tudom.. az 1.7 óta kevesebb a nyomaték, mint amikor megvettem és akkor 1.5 volt rajta[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
elég a régió váltás. utána már az új szoftverben benne lesz neked is a tempomat meg a 0 ról indulás is.
de csak egyszer válts régiót és csak USA-ra.
csak mert volt valaki aki összevissza váltogatott aztán németben ragadt és onnan már nem is lehet elváltani.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
válasz Thunderzolee #21331 üzenetére
akkor jó. német fórumokon már azt irják akiknek van ilyen, hogy valszeg konstrukciós hiba lesz, a villa és a kormány külön életet kezd élni. 1cm holtjáték 30-40km után sokaknak. a segway pedig nem cseréli. bíztató
-
xmad
őstag
válasz atthany #21363 üzenetére
vissza lehet állítani bármikor. arra figyelj hogy az X-ek helyett a te rollered utolsó 4 karaktere legyen. tehat a sajat sorozatszáma utolsó 4 karaktere.
egyébként egy ismerősőm aliexpressről vett eredeti Gen2 motort. kicserélte, a régió maradt amerikain, sorozatszám magic serial
aztán teljesen feltöltött akkuval 37-el megy...
de még 50% alatt is 32...[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
ezt az utat már végig jártam. semmit nem ért amikor megvettem én is amerikára regisztráltam be. nincs benne GPS nem látja hol van, de ha EU piacra szánt modellt veszel akkor pedig egyértelmű hogy miért regisztrálod be hiába az appban.
egy mód. Xiaoflasher.. és akkor megváltozik egy karakter a sorozatszámban, onnan tudja, hogy Amerikai modell, ekkor a gyári applikáció is már G30P-nek fogja látni a rolid.
utána megkapod azokat a szoftver frissitéseket is amiket amerikának szántak. pl a legutóbbiba be lehet állitani a gyári appban, hogy 0-ról is eltudj indulni.. ne kelljen meglökni ha nem akarod.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
A típusából is.
Az f2 pro is hasonló lehet mint a G30 elnevezései
G30E - Tehát az E betű jelöli hogy EU régió
G30D - D jeloli a német piacra szánt modellt
A G30P meg a PRO modell, ezeket amerikába szánták, ezekben van Gen2 motor amit ide eu ba nem hoztak az idióta szabályozások miatt.amit láttam iponon F2 pro E -- az biztosan EU piac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest