- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ahol hő termelődik és kopás is felléphet, ott a kerámia zsír a jó.
Golyóscsapágyba viszont nem tenném. Legfeljebb akkor, ha már az lesz az utolsó kenet. Lehetetlen kitakarítani egy golyóscsapágy belsejéből.
Eredetileg a tárcsafékek fékbetét tartó tengelyeihez kezdték alkalmazni.Valóban tudni kellene, pontosan mit akarsz kenni.
-
Líthiumzsír lesz az, amit keresel a forgáspontokhoz.
A motor (hátsókerék) kétoldalt levő csapágyát nem tudod "olajozni", mert zárt csapágyak, ugye hát vízálloaknak kellene lenniük, elvileg, így oda kb hiába fújkálsz be WD40-et (az amugy se erre való), nem nagyon hatol be oda, ahová szeretnéd, viszont remekül össze lehet kenni vele a hátsó felnit.
-
-
-
Akkor az egy rosszul beállított fék volt inkább. Mind a két roller ugyanolyan dobfékes.
A Segwayen alapból nem túl erősre van állítva, pont ezért, h ne lehessen a kormányt kitörni kapásból fékezkor.
Én 40-ről is tudom adagolni, nem biztos, h az a jó, ha mindig satufékez.
De szerintem csak erősebbre kellene állítani, ha neked gyengének tűnt. -
vigyorgó
tag
Eleve értelmetlen megadni a gyártónak önmagában egy fix hatótávot.Nem mindegy milyen sebességgel használod ,hány kilós vagy. Én ahol lehet maxon használom (25 km/h), ha letelik a vásárlástól számított két hét,elvágom a kábelt és 32 vel fogok menni vele. Tehát még rosszabb lesz a hatótávom.
Jó a roller,de egy nagy hátránya van, sokáig kell tölteni. -
-
-
PociAti
őstag
Inkább ne.
Főleg ha nem tudod mit változtat.Ha meghagyod az eredeti fw-t, akkor a későbbiekben nagyobb eséllyel tudod majd kedvedre módosítani a szoftverét. Persze lemaradhatsz valami hasznos újításról, javításról (aminek a jelenlétéről még csak nem is tudsz, de ha valami nagy fejlődés lenne, akkor annak úgy is híre menne.)
-
Sentosa72
csendes újonc
Nekem nem lötyög a kormány, mint ahogy valaki írta.
40mm az oszlop átmérő , 4-en 33mm asszem.Abszolut pozitív, főleg az ellenszélben. 4es nem tudta tartani az iramot.
Kicsit fura volt a hátsókerekes hajtás, 95 kg vagyok, emeli az elejét ha nem figyelek, hogy állok. szélesebb a gumi, 15cm el magasabb a kormány, kevesbé instabil ha véletlen 1 kézzel kellene fogni, (ezt nem ajánlom senkinek akkor sem.) Kicsit parázstam a dobfék miatt , de nem kell .A fék jó hatásfokú. 45km -t szerintem elmegy egy töltéssel.
Töltőcsati nagyobb, így véletlen sem lehet a 4-esbe csatlakoztatni.
App elsőre párosította. utomata világítás tetszik, bár én mindig bekapcsolom.
Warranty matrica megint béna helyen van , szegélynél emelni, mert levásik.
Lengéscsillapító , van hasznos ,tényleg jobb mint nélküle.54,12V az akkufesz 100% töltöttségen.
A grafikonokat a sisak applikációja generálja. LIVALL BH51M NSO
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest