Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tangerine
senior tag
válasz
SoundBox
üzenetére
Javaslom a felnyitható állú bukót. Nagyon praktikus. Pl beugrok a dohányboltba, vagy csomagot átvenni, le sem kell venni, csak felnyitom. Vagy ha állok a forgalomban/lámpánál és nagyon meleg van. Lehet vele nyitott állapotban is menni, de úgy nyilván kisebb a védelem.
Én ilyet vettem a nyáron (nem itt): [link]
-
-
-
-
válasz
SoundBox
üzenetére
De van, méghozzá a Ninebot Youtube csatornáján:
KickScooter F3 Series-Rear Fender, tail light -
-
-
válasz
SoundBox
üzenetére
Persze
:
Original Taillight for Segway ZT3 Pro G3 F3 E3 Electric Scooter Brake Light Rear Fender Safety Stoplight LED Lamp Parts - AliExpress 18
illetve vettem fékbetétet is:
Original Brake Pad For Segway Electric Scooter F3 and F3 Pro Disc Full-metal Brake Pads Accessories - AliExpress 18
Pótlámpából érdemes kettőt venni, én is annyit vettem.
-
válasz
SoundBox
üzenetére
A gyorstöltőt Aliról rendeltem. plusz ezeket:
Original 210W 53.6V 3.9A Fast Charger For Segway G3 F3 GT3 ZT3 Electric Scooter Battery Power Adapter Accessory Parts
Dashboard Silicone Case for Segway MAX G3 F3 F3 Pro Electric Scooter Display Screen Waterproof Cover Accessories - AliExpress 18
1M Scooter Line Protector Covers for Ninebot ES1 ES2 ES3 ES4 Max G30 for Xiaomi Mijia M365 M365 Pro Electric Scooter Accessories - AliExpress 18
Az akkumulátort a Mamba Rollerbázisból kapom. -
válasz
SoundBox
üzenetére
Szia, Segway-Ninebot F3 E-ből jelenleg már kettőm is van. Imádom!
Más kategória mint az E3. Például az F3 E-t lehet 200W-os 4A-es gyorstöltővel is tölteni!
Ez egy nagyon jó roller, és most fog érkezni a jövő héten a külső akkumulátor is hozzá!
Amivel egészen 120 km-ig is kitolható a hatótáv!
-
válasz
SoundBox
üzenetére
Nyugi, nem fog az olyan hirtelen.
Szépen lehet adagolni akkor is, ha elöl van a fék.Egyébként, h megértsd, a gyártók gondolatmenetét:
Ugye két független fék kell a rollerre, vagyis mindegyik kerékre egy valamilyen.
Az egyik lehet mondjuk egy elektromos fék, de ezt csak oda lehet "szerelni", ahol a motor van.
Amíg elöl volt a hajtott kerék, addig értelem szerűen a tárcsaféket a hátsóra tették.
De a legtöbb roller már hátsókerék hajtású, igy az lett az elektromos fékes, és a másik féket a másik kerékre szerelik, ami elöl van.Ezért nem tudunk ajánlani olyat amin hátul van a fék, mert már kb minden roller hátsókerék hajtású, és igy elöl van a fék.
De komolyan mondom, ne aggódj emiatt, nem hirtelen fog, normálisan adagolható.
-
válasz
SoundBox
üzenetére
Lengéscsillapítós roller nem sok van a pálcikarollerek között, de inkább ilyet vegyél, ha rosszak az utak. A kereted is elég nagy, belefér.
Xiaomi 5 Pro
Xiaomi 5 Max
Navee GT3 Max
Segway G2
Segway F3, F3 Pro
Segway G3A G2 használtan éri meg inkább csak (szerintem), olyan 150ezer körül ha találsz. (Nekem ilyenek vannak, módosított szofverrel 40-el is tudnak menni.)
Itt össze tudod a rollerek adatait hasonlítani.
Xiaomi 5-ös sorozat ismertető.Neon Literól váltasz?
Mekkora hatótáv igény kell?
A fentiekben már mindegyikben nagyobb az akksi, 40km-t hidegben is elmennek.
A fék az meg olyan, h inkább a nem hajtott kereket fékezi tárcsafékkel/dobfékkel, a hajtott kerék meg e-fékes.
Aztán a nagyobb teljesítményű rollereknél már mindkét keréken van tárcsafék is.
De örüljél inkább, h elöl van a fék, mert akkor legalább hátsókerék hajtású a roller, ami sztem jobb, mintha az első kerék lenne hajtva. -
DigitXT
félisten
válasz
SoundBox
üzenetére
25 Km/H-nál nincs is nagyobb teljesítményűre szükségem.
A 25 km/h nem teljesítmény: az egy végsebesség korlát, ami lehet tisztán szoftveres is. Magyarán lesz olyan roller, ami amúgy tudna sokkal többet is, addig is kiválóan gyorsul, viszont le van korlátozva, mert ilyen a szabályozás (jelenleg is vannak ilyenek a piacon). Mindazonáltal maradnak olyanok is, amik lomha csigák és többet nem is tudnak menni. (Ritka az ilyen amúgy, mert pálcikarollereket is előszeretettel "tuningolnak" a szoftveres korlát kiütésével 30-35 km/h-ra, ami nem lenne lehetséges, ha nem szoftveres lenne.
)hátsó fékest keresek (szerintetek ennek van jelentősége?)
Normálisabb rollereken van első és hátsó fék IS, amelyek függetlenül működtethetőek. Bizonyos piacokon ez forgalombahozatali követelmény (pl. Németországban)... Olyan,
amin csak hátsó fék van, szerintem nincs: értelme sem lenne, mert ha nagyon meg kell állni, akkor az első fék nélkül ez nem lehetséges, mert a súly az első kerékre terhelődik. Remekül lehet farolni egy blokkolt hátsó kerékkel, ha bicikliztél valaha, akkor ezt tudod.A max rászánt összeg 250e Ft. Remélem beleférek az igényekkel.
Mivel nincs jósgömbünk, nem tudjuk, hogy jövőre mi fér bele ebbe az összegbe...
Vélhetően jönnek ki újabb modellek is, a szabályozás meg kutya vacsorája: lebegtetik. Szerintem ma azon stresszelni, hogy mi lesz, ha kijön (mint a Szorulás című film), tök értelmetlen, főleg úgy, hogy amúgy se most akarsz vásárolni. Ha gondolod, várd meg, viszont ha nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz belőle semmi 2026-ban, akkor ne várj.
-
redjam
csendes tag
válasz
SoundBox
üzenetére
Igen, nekem is megforog. Egy bepréselt menetes hüvelybe megy bele, az forog és közben finoman pattog. Így, hogy megforgott, nem tudom, hogy ki lehet-e még tekerni, nem próbáltam.
Nem tudom mi a valós szerepe, mert a kormány elforgása szempontjából nem pozicionál, van mellette min. fél mm hézag mindkét oldalon. Talán inkább arra van, hogy ha kilazul felette a bilincs, akkor nem tudod kirántani a kormányt és nem lesz perec. -
PociAti
őstag
válasz
SoundBox
üzenetére
Tudja tartani a szállítási időt, mert az üllői logisztikai bázisból küldik a rollert, nincs közbeiktatott tökölés az eladó és a futárcég között.
Végül melyik típus mellett döntöttél?
A tapasztalatodra kíváncsi leszek. A kormány összeszerelés minimális ügyesség szükséges, aztán már lehet is menni vele. -
PociAti
őstag
válasz
SoundBox
üzenetére
Én nagyon ellene vagyok a tömör guminak, de igazán kíváncsi lennék rá mit tud abból kihozni az Okai. A Neon Lite rugózását is valahogy nagyon ügyesen megoldották. Váz geometriából vagy valahogy jól kezeli az úthibákat. Ott a hátsó keréknél van valami gyári lengéscsillapító... de a tömör kerék a hatótávot és a menettulajdonságokat is megváltoztatja.
-
válasz
SoundBox
üzenetére
Miért nem jó DHGateről a G30?
Pont 200ezer.30km-t nem sok roller tud.
Pro 2, Neon, F65i, F2 Plus, F2 Pro, Xiaomi 4 Pro.
A többiben kisebb az akkupack, (csak akkor lehet összehozni a 30km-t, ha mittudomén 15-el gurulsz).A Neon egy rugót is tartalmaz a tömör kerék mellé, ezért tömör az a kerék. Az elgondolkodtató, h a többi rollerénél miért nem alkalmazta a Neon ezt a megoldást.
-
H2o-pok
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
33K