Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
Ma érkezett meg gearbest német raktárából egy Xiaomi ES808-am. Akinek esetleg van ilyen az elárulná hogyan lehet andoid alkalmazással párosítani? Alapból a manual nem árulja el és nem is működik...
Egyébként kellemes járgány, dekás town 9 volt idáig, de elég más érzés egy elektromos. Egyedül a gázkaron idáig nem találtam jó fogást, minden más rendben van. Féltem h lassú lesz, mert az m365 ugrósabb járgány de nincs itt semmi probléma. Járdán ahol néhány ember is megfordul kb. _max_ 15 amit még biztonságosnak érzek, a max 20-at csak ritkán kietlen sík szakaszon lehet kihasználni. A 30-at meg nem is értem más járgányon minek is, ahhoz már bukó kell. Legalábbis városban ez a szitu. Gearbest akcióban eu raktárból 300 usd-ért megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest