- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi m365 rollerrel közlekedek én is.
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃