Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kapott a roller két apróságot: egy csengőt (a figyelmetlen gyalogosok ellen), és egy ledes lámpát, ami sötétben bevilágítja az utat (kátyúk ellen). Hátra is kéne valami, konkrétan valami macskaszemre gondoltam, de gondban vagyok az elhelyezésével. Egy ilyen rollerről van szó: [link], mivel a sárhányó fékként is szolgál, oda nem tudok rakni semmit, hanem a vázra kell erősítenem valamit. Lehet ilyen cuccot kapni, amit mondjuk öntapadósan fel tudok rakni, hogy hátulról látszódjon? Másik, hogy láttam ilyen kis cuccot, amivel ugye sebességet, távolságot, stb. lehet mérni, de ezek a kütyük kerékpárokhoz valók. Vajon rollerre is fel lehet rakni? Például egy ilyet? --> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest