- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #4824 üzenetére
1. Ezen a sáron biciklivel valószínűleg simán átmegyek.
2. Biciklinél sokkal könnyebben mer az ember hirtelen kormánymozudlatot csinálni, mint rollernél. Egyébként későn vettem észre, meg nem gondoltam, hogy ennyire számít az enyhe kanyar. Mindegyik bukásom sárhoz volt köthető. A Kugoo-val összesen kétszer buktam, az egyiknél pár centivel lementem a járdáról, mert az eső miatt le volt hajolva a járdára a növényzet... alábecsültem a bukta lehetőségét. Aztán még volt egy esésem a Kugoo-val, akkor beestem a berettyóújfalui rendőrkapitányság udvaráraDe ott sáros lett mindenem, mert az is esős volt, sáros füves területre borultam. Enyhén néztem úgy ki, mint aki a disznókkal együtt fürdött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest