Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Semmilyen sértettségem nincs
Tapasztalatom van, és szerelhet ezeregy rollert, akkor sem fogja tudni az előéletét, csak amit elmond a tulaj mikor odaviszi, hogy ő pont aludt, a roller meg kettétört.Tök boldog vagyok, hogy a rosszul megtervezett Dualtron Citym még nem tört ketté a három ágú váz és a taposó csatlakozásánál, pedig DigitXt és FID is megmondta, sőt fényképekkel bizonyította, hogy ezen részen többeknek eltört a váz, és csak hegesztéssel körülményesen lehett javítani.
Tudom, hogy a csavarok itt nem lehet lazák, mert akkor az ismételt terhelés, lötyögés rövid úton anyagfáradásos törést okoz.
Odafigyelek rá, eddig több mint 2000km-t mentem vele, és lekopogom nincs baj, de tudom hol van egy gyenge pontja.
Tudom hogy nem estem vele, és azt is, hogy ha cudarul bánnak egy géppel az jellegzetes nyomot/ nyomokat hagy, függetlenül attól, hogy mit mond a tulaj.
A szerelő szakmát fitymálod le akkor, amikor azt mondnod, hogy a gépsárkány sérüléseiből nem tudja megállapítani egy rutinos szerelő, hogy azt mi okozhatta.
Ez bármilyen szerelő szakmára vonatkozik, nem csak a rollert szerelőkére.
Továbbra is ignorálod szakértőként azt, aki évek óta napi 8 órában rollert szerel, és tudásban, tapasztalatban magadat fölé helyezed.
Valószínűleg teljesen feleslegesen írtam le ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest