- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Na én lehet írok a Kukirinnek hogy gyári hibás példányt kaptam...ugyanis már 650km van benne és nem akart alattam szét törni a váz vagy össze hajolni a futómű vagy esetleg szét robbani az egész roller...

De az biztos hogy holnaptól nem fékezek mert attól ugye szét törhet a motor, illetve el hajolhat vagy akár el is törhet a futómű, meg szerintem a kormányt sem fogom egyik kezemmel sem, így nem fog a kezembe maradni, mert ugye bármikor eltörhet ott is bármi.

Rendeltetésszerűen ha használja valaki, azaz nem ugratnak, nem rallizik/crossozik, nem megy vele 50-el öklömnyi kavicsos úton akkor nem fog eltörni sehol a váz.
Itt fórumon, vagy ismerőseim Kukirinjeibe több mint 1000km van és nem tört szét bennük semmi, hogy lehet? Varázslat?
Abszurd egy ilyen semmit mondó hulladék videót betenni ahol egy darab ember nem szólal meg hogy mégis, valójában hogy és milyen körülmények között használta a rollert.
Mert érdekes azt nem írják oda hogy pl egész nap ugarattak vele, ugye? Vagy hogy ment 50-el aztán valamiért szét tört a váz, de vajon mi volt az előzménye? Sima aszfalton ment vele mindig is és egyszer csak eltörik? Áá biztos nem ugarattak vele..
Ez most komoly?

vicc
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest