Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Na én lehet írok a Kukirinnek hogy gyári hibás példányt kaptam...ugyanis már 650km van benne és nem akart alattam szét törni a váz vagy össze hajolni a futómű vagy esetleg szét robbani az egész roller...

De az biztos hogy holnaptól nem fékezek mert attól ugye szét törhet a motor, illetve el hajolhat vagy akár el is törhet a futómű, meg szerintem a kormányt sem fogom egyik kezemmel sem, így nem fog a kezembe maradni, mert ugye bármikor eltörhet ott is bármi.

Rendeltetésszerűen ha használja valaki, azaz nem ugratnak, nem rallizik/crossozik, nem megy vele 50-el öklömnyi kavicsos úton akkor nem fog eltörni sehol a váz.
Itt fórumon, vagy ismerőseim Kukirinjeibe több mint 1000km van és nem tört szét bennük semmi, hogy lehet? Varázslat?
Abszurd egy ilyen semmit mondó hulladék videót betenni ahol egy darab ember nem szólal meg hogy mégis, valójában hogy és milyen körülmények között használta a rollert.
Mert érdekes azt nem írják oda hogy pl egész nap ugarattak vele, ugye? Vagy hogy ment 50-el aztán valamiért szét tört a váz, de vajon mi volt az előzménye? Sima aszfalton ment vele mindig is és egyszer csak eltörik? Áá biztos nem ugarattak vele..
Ez most komoly?

vicc
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest