Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Csapágy téma: nekem ugye az első nap elkezdett csikorogni az első kerék, visszavittem, megcsinálták. Aztán leellenőriztem a hátsó kerekeket, éreztem, hogy nem gördül olyan simán és halkan a kerék. Utánanéztem kicsit, és azt láttam, hogy a gyárilag alkalmazott 200-300 forintos standard csapágyak elég silányak, ABEC5 "szabvány" ide vagy oda, olvastam panaszkodni másokat is, hogy hamar elhasználódnak. Mivel nem akarok csikorgó, akadó csapággyal közlekedni, én is elmentem SKF csapágyat venni, szintén a 608-2Z-t vettem meg. Már a boltban feltűnt a 300 forintos csapágy mellé téve, hogy sokkal halkabban és simábban gördül, nem véletlenül került ennek darabja 900 forintba. Most tesztelem a cuccot, azt várom, hogy nem csak halkabb és simább gördülésű lesz, de sokáig is fogja bírni a strapát.
A kerékkel nekem is van egy kis gondom, mégpedig az, hogy nincs rendesen kiegyensúlyozva. Nyilván valami fröccsöntött cucc, valószínűleg a vastag gumi miatt van benne némi egyenetlenség, ezt nagyon sima felületen érezni, bár az egyenetlen aszfalton ez nem érezhető.
A suhanással egyetértek: nagy élmény rollerezni.
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc.