Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Csapágy téma: nekem ugye az első nap elkezdett csikorogni az első kerék, visszavittem, megcsinálták. Aztán leellenőriztem a hátsó kerekeket, éreztem, hogy nem gördül olyan simán és halkan a kerék. Utánanéztem kicsit, és azt láttam, hogy a gyárilag alkalmazott 200-300 forintos standard csapágyak elég silányak, ABEC5 "szabvány" ide vagy oda, olvastam panaszkodni másokat is, hogy hamar elhasználódnak. Mivel nem akarok csikorgó, akadó csapággyal közlekedni, én is elmentem SKF csapágyat venni, szintén a 608-2Z-t vettem meg. Már a boltban feltűnt a 300 forintos csapágy mellé téve, hogy sokkal halkabban és simábban gördül, nem véletlenül került ennek darabja 900 forintba. Most tesztelem a cuccot, azt várom, hogy nem csak halkabb és simább gördülésű lesz, de sokáig is fogja bírni a strapát.
A kerékkel nekem is van egy kis gondom, mégpedig az, hogy nincs rendesen kiegyensúlyozva. Nyilván valami fröccsöntött cucc, valószínűleg a vastag gumi miatt van benne némi egyenetlenség, ezt nagyon sima felületen érezni, bár az egyenetlen aszfalton ez nem érezhető.
A suhanással egyetértek: nagy élmény rollerezni.
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézzenek csak, nem tudják, hogy milyen praktikus cucc.