Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rohir
tag
Üdv!
Ezekről a szőrnyetegekről valakinek van valami tapasztalata/véleménye? (vagy inkább bicajos topikba tartozik?)
AirwheelElsősorban azért figyeltem fel rá mert Volánbusz-ra egyszerűbb feltenni mint mondjuk rollert. Kick Roller tapasztalatom a téren az ezen a buszvonalon, hogy keresztbe fektetve borul/eltöri a bokám (hosszában meg egy üléssel előrébb lóg), állítva meg előttem levő ülés koptatja a fémet és a festést/hátsó kerék a belembe áll, első keréken gurul össze-vissza. Egyedül hátsó ajtónál van úgy hely, hogy le tudjam tenni anélkül, hogy bárkit is zavarna csak ott meg általában meg a szemetes van.
+ Tömör gumik szétráztak legtöbb helyen.Kugoo S1 Pro-t nézegettem, de azokkal ugyan ez a probléma lenne úgy 100k-t meg nem költenék rollerra, hogy csak a helyi kisvárosban használgassam.
Ezt látom olyannak, hogy helyközi buszokra egyszerűbb felvinni, letenni közvetlen magamhoz. Egyedüli problámám vele, hogy a kurvás X lábaim miatt nem nagyon fogok tudni manőverezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest