- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
PociAti #20611 üzenetére
A defekttől való rettegés trehány / rendkívül szerencsétlen emberek által irreálisan fel van nagyítva.
Rengetegen vagyunk, akik pár ezer km-t beletettünk a rollerünkbe defekt nélkül. Ez leginkább csak egy dolgon múlott: rendszeresen (nagyjából havonta) ellenőrizzük a gumi nyomást, és nem engedjük hogy lapos legyen a kerék.
Háááát. Nekem egy Xiaomi M365 van, épp belépve a 8000 km-be, csörög zörög már szegény, mocorog a kormánynyak, de volt olyan hét amikor két defektet is kaptam! Igen! És külső belsőt is cserétem akkor. Csak ne létezne bicó utak mellett a királydinnye. Gondolom nem kell bemutatnom senkinek
Persze tömör gumin én is gondolkoztam, de lehet már szét is esett volna a rolim.Az tutti, hogy a kövi roller az 10" lesz, és zselés
Szóval megértem a gumidefektes parát!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest