Új hozzászólás Aktív témák

• lehella

senior tag

Sziasztok,
    van esetleg itt más is, aki szerelt már ilyen [link] indexet a rolleréhez?
    Nekem egy Xiaomi Pro2 van, akartam rá indexet, van némi előnye, végül megrendtem és beszereltem, de nem a legmegbízhatóbb darab! Bekapcsolom a rollert, tökéletes villog balra-jobbra, sípol is közben. Azonban menet közben változó időtartam után elmegy a sípolás, vagy teljesen a villogás funkció is. Ilyenkor ki és bekapcsolás megoldja azonnal.

Úgy néz ki ez a cucc, hogy van egy három állású kapcsolója, amit a vezérlő kijelzőbe kell bekötni egy Y csatlakozóval a fő kábelkötegbe. Alul az új féklámpa-index vezetéket és a két első indexet összehozom egy 5 csatis Y vezetékkel és megy a roller alaplapra, kvázi plug&play bekötni. Ebből arra gondolok, valamilyen digitális jellel kommunikálhat. Kontakthibára is gondoltam, de az összes csatit átnéztem, megmozgattam. Azt is megfigyeltem, hogy ha lehúzom a bal első vagy jobb első indexet, simán működik az összes többi, ugyanígy a hátsó hármas lámpa vezetéktől is függetlenül villognak elöl.Amikor az index funkció nem megy, a hátsó lámpa világít/villog fékezésre ugyanígy illetve a roller is ugyanúgy üzemel.
    Van esetleg valakinek tippe vagy mélyebb ismerete a xiaomi technológiával vagy hogy működhet egy ilyen index, miért okoz ilyen furcsaságot? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés