- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
lehella #14128 üzenetére
'Inkább neki se állok előzni legközelebb.'
Kiszámoltad, hogy mennyi időt spóroltál az előzéssel? 10 másodperc? A piros lámpa miatt viszont semmit, de ha csak 1-2 km/h sebességkülönbséget tudsz kikínlódni a rollerból, akkor se jelentős.Mivel valós fizikai haszna nincs az előzésnek, ez csak pszichológia.
Kerékpárosként én sem szerettem 8-10" átmérőjű rolleres után menni, úthibákra sokkal érzékenyebb a roller, ezáltal lényegesen bizonytalanabb járműről van szó.Ha valamilyen járműnek közel azonos a sebessége mint a tiéd, nem nyomja a tarkód az ideg, ne akard megelőzni.
-
Tamás9x
őstag
-
Reggie0
félisten
válasz
lehella #13022 üzenetére
6150km.
Az oldalso kopast meg tudtak volna elozni azzal, hogy ha a vaz oldalfala es az akkupak koze ketfele osztjak a terkitolto szivacsot es nem egyik oldalra elcsusztatjak az akkut, masik felere meg egy nagy terkitoltot raknak.
Az akku elejenel a kopas a vezerlopanel elera allitott PCB-je miatt lehet, mert ott vastagabb az akkupak es persze nem oda raktak a ketoldalu ragasztot, hanem hatrebb, igy le tudott erni.
Szerencsere meg nem volt nalam veszes a helyzet, a kek muanyag alatt a fekete szinten az akku csomagolasa, azt epphogy elerte a kopas. De latszik, hogy figyelni kell erre.
Vegul kugoo S1 plus-bol eleg penge leszek, mar egy dashboardot szetforrasztottam, lemasoltam a panel formajat, hamarosan lesz sajat elektronikam is hozza.
-
Horn Ákos
csendes tag
válasz
lehella #12698 üzenetére
És a valóságban hány százalék lett belőle, mi lett az e-roller használati arány?
Legalább kétszer, háromszor annyit használom, mint vásárláskor terveztem. Nem gondoltam volna hogy ennyire bejön.
Azt írtad: "Egy roller meg mindig berakható a csomagtartóba, vagy ha lemerül kicsit hajtod"
Fordult már elő ilyen? Nem volt még olyan, hogy ne tudtam volna hazaérni mert hirtelen lemerült volna az akku. Olyan is talán csak egyszer, hogy nagyobb kört kellett volna tennem, de nem volt feltöltve az akku. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
lehella #12344 üzenetére
Kezdő rollerező vagyok. (korábban többnyire bringával, vagy gyalog jártam be a munkahelyemre, mert tömegközlekedéssel kb. 45 perc, két átszállás: busz, villamos, troli - bringával 10 perc - gyalog 25. Autót nem érdemes ilyen rövid távra beindítani)
A bringán simán dohányoztam menet közben. A rolleren is megpróbáltam, de úgy döntöttem, hogy inkább kibírom nélküle, mert nem nagyon merem fél kézzel sem elengedni a kormányt... -
PociAti
őstag
válasz
lehella #11857 üzenetére
Amúgy teljesen jogos felvetés, hogy ha az odaúton 30% volt a "fogyasztás", akkor hazaúton is annyi lesz? Viszont ha nem, akkor se történik semmi különös. Legfeljebb tolni fogja az utolsó pár kilométeren, mert észszerű keretek között szinte kizárt hogy nagy távolság különbségről beszéljünk.
-
PociAti
őstag
válasz
lehella #11855 üzenetére
Szerintem ha konzisztens módon tudnál közlekedni, iszonyat sok adatot gyűjtenél róla és nem foglalkoznál azzal, mit ír ki a roller vagy az applikáció, akkor ...
De mivel úgy is a maximális töltöttség környékén célszerű tartani az e-rollert, így ha jól csinálod nem igazán számít, hogy gyakorlatban milyen fogyást produkál alacsony akkuszint mellett.
Telefonnál és más eszköznél is megfigyelhető, hogy 100% környéki értékét gyorsan elveszíti, de utána már kisebb mértékben fogy a töltöttség a megtett km-ek után. Szóval a grafikon nem lineáris még akkor sem, ha végig ideális körülmények vannak (egyenletes tempó, szél és emelkedő nélkül, 20°C hőmérséklet mellett, vagy valami hasonló).
-
PociAti
őstag
válasz
lehella #11852 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "50%-on van az akksi"?
Mikor írja azt ki?
Menet közben, vagy amikor megálltál, vagy 30 perccel azután, hogy bevitted egy meleg helyre, vagy hagytad 2 órát állni a hidegben? Ugyanazon megtett távolság esetén lazán 30% különbség is lehet az értékek között.Korábban azt hoztam fel példának, hogy a 20-30 milliós elektromos autóknál, ahol az adatfeldolgozás mesterséges intelligenciával van megtámogatva, ott se tudják pontosan megmondani a hatótávot.
-
uniqm1
tag
válasz
lehella #11271 üzenetére
Nekem a 365--ön ez így volt (illetve még mindig így van), hogy egy gombnyomás a módváltás és dupla a lámpa. Főzött rom, de nem scooterhackinges, hanem egy fb csoportban kaptam (serial, gumiméret alapján gyártották). Derrick Sheng firmware - Angryxiaomira nézzen rá, akit érdekel.
Most G30 max II van helyette (mellette), erre még nem találtam hasonló megoldást. Kb 1-2 hónapja van meg, de még mindig nem tudtam megszokni, hogy egy gombnyomással a lámpát kapcsolom ki, sokkal jobban kézre állt a másik verzió. -
Dave™
nagyúr
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11137 üzenetére
Tökéletes. Én ezen semmi anomáliát nem látok. Az akksi százalék számítása
olyan, amilyen. Vannak még rejtett infók is a képen pl. mikor kerülhettél lejtőre:
felvett teljesítmény csökken, a sebesség nő.Ha ki tudnád exportálni csv-ben
lehetne vele még játszani, de szerintem a lényeget megtudtuk... ami paraméter
mérhető, azt méri, és logolja, ami meg becsülhető, azt becsli. Állásban ugye a
fogyasztás elhanyagolható (elektronika/lámpa), tehát az ott mért fesz közelebb
áll az OCV-hez mint haladás közben bármikor, ott pontosabb lehet a becslés...Ui: ha egyszerre lenne rajta ezen a zoomos verzión a fesz és a százalék...
Szerk a szerkre: perszehogy nem pontos. Erről van nagyba' szó. Lehetne ugye
pontos(abb), amire egyébként minden lehetősége megvan a vezérlőnek, hiszen
méri az áramot is (abból számolja a pillanatnyi teljesítményt), rejtély miért nem
használja. Vagy ha használja, akkor miért így számol. 3érv: azért. mert. xiaomi.De most már tényleg megnéznék egy fullos exportot az adott szakaszról, ahol
minden megvan logolva a táblában. Leginkább áram/fesz és sebesség.
Aztán lehet, hogy ilyet egyáltalán nem támogat az app, ahogy a Dragy sem. -
Reggie0
félisten
válasz
lehella #11132 üzenetére
Ha jol latom tobbszor is csinalt ilyet(27 percnel es 31 percnel is), csak ez volt a legnagyobb a grafikonban. Szeintem 0 teljesitmenynel es allo helyzetben korrigalja a becsult erteket.
(#11135) DigitXT: Ahogy elnezem, ott meg visszatoltes sem volt erdemben, hanem veszfekezett mechanikus fekkel.
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11132 üzenetére
Be kéne zoomolni kicsit a lényegre, mert így elég "zajos" a grafikonod.
Szerintem arról van szó, hogy a visszatöltés miatti emelt fesz okozza a
valósnál magasabb töltöttség visszajelzést, megállás után áll a valósra,
ám induláskor tovább esik, emiatt picit alámér, de később visszakúszik.Ha nem a fesz alapon becsülné a töltöttséget, hanem a mindenkori DC
áramot integrálná, csak fékezésnél tudna nőni a mért érték... (Állásban
állna nem meglepően, gyorsításnál meg csökkenne, de sosem zuhanna
alá a valós értéknek: pont azért lenne mérés, és nem becslés.)
Ui: feszt nem tudsz rávarázsolni? Rögtön alátámasztaná/cáfolná a fenti
elmélkedést: igazából a zöld értékeknél a mértékegység sem látszik.
(Mennyi? 30. Mi harminc? Mi mennyi?) Mindenesetre nekem ezt mondja
ez a grafikon: 400W gyorsítás, fesz esés, alálövi a százalékot (?), majd
200W-os haladás kisebb fesz esés, korrigálja (szép lassan): fékezésnél
meg ez a korrekció gyorsul fel. Egyben hosszú féknél túllövésbe leng. -
PociAti
őstag
válasz
lehella #11124 üzenetére
A villamos motoroknak különböző fékezési típusai vannak, mint pl. ellenáramú fékezés, vagy energia visszatáplálásos fékezés. Ez utóbbi esetben a motorból generátor lesz, tehát a rendszerbe (jelen esetben az akkumulátorba) tolja vissza az áramot, tehát fékezéskor (elenyésző mértékben) nő a hatótáv.
-
Reggie0
félisten
válasz
lehella #11121 üzenetére
Ha motorfekkel allsz meg es az visszataplal(xiaominal ugy tudom igen), akkor elofordulhat. Amelyiknel nincs visszataplalas( Pl Kugoo S1), azoknal megallas utan no a feszultseg es a kijelzett szint.
Ha toltotten/felig toltotten erosen ingadozik a kijelzes az mar jelzi az akku oregedeset, azert van, mert megno a belso ellenallasa, igy ugyannakkora terhelestol jobban ingadozik a feszultseg.
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11121 üzenetére
Őszintén megmondva, fogalmam sincs, hogy a Xiaomi mi alapján mér. Nekem
a legpontosabb infóim akkor voltak, amikor egy RC mérő XT60 csatlakozókkal
be volt iktatva az akku és a vezérlő közé. Az pontosan mérte az átfolyt töltést.Értelemszerűen álló helyzetben ez az érték nem változik. A feszültség viszont
a terhelés megszűnésével emelkedik.Egyetlen dolgot tudok elképzelni, ami
ilyet okozhat, mégpedig a rekuperációs fék, avagy közismertebb nevén regen...
Ez ugyanis fékezéskor emelt feszültséget generál (ezzel tudja tölteni az akkut).Ha tehát a töltöttségjelzés feszültség alapú volt, fékezéskor magasabb értéket
mutat, mely emelt feszültség a megálláskor megszűnik - így a százalék eshet.
De ez csak tipp! Kugoonál ilyen csíkokat mutató minigrafikon van csak, elvileg
a töltöttséget jelezné vissza, gyakorlatilag meg csak a feszültséggel szaladgál:
teljesen értelmetlen, csak összezavarja a laikust, hogy emelkedőn hogy merül!
(Nem merül az, csak a fesz esik nagyot, mert fos az akku, és 11A is leterheli.) -
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11092 üzenetére
Valamennyi óhatatlanul, de marginális. Itt ugye 2 hónapnyi eresztésről volt szó,
ami független a pumpálás módjától. (Amúgy a Xiaomi játszik ezzel, hogy minél
tovább érezd úgy, hogy nem eresztett semmit a kerék. A beállított felső határra
fújja a kereket. Értsd, ha 3.0 bar a célérték, akkor abszolút nem rögtön áll meg,
amikor azt éppen eléri, hanem túlfújja, 3.1-ig. PSI-ben még nem próbáltam, mit
művel, feltételezem, hogy hasonlót: elvileg a kijelzőjén látható, ha fölé ugrik.)
Ennek lehet az is az oka, hogy pumpálás közben nehezebb pontosan mérni az
éppen aktuális nyomást, mint amikor már áll a kompresszor, és inkább kicsivel
több legyen benne, mint kevesebb, mivel olyat még nem látott a világ, hogy egy
kerék állásban fújta volna magát, viszont ereszteni (idővel) szinte mindegyik tud.Somatom: attól függ. Van olyan "tej", ami konkrétan sz.rt sem ér, olyat nem...
Én végignéztem egy teszt videót, és örültem, hogy nem rendeltem be azt, amit
elsőre megláttam (mivel az a teszt alapján tényleg a "tej" kategóriába tartozott).
A sors iróniája, hogy a tesztben elvileg jól teljesítő Slime Tubeless nekem nem
működött egyáltalán: pontosan tudtam, hol van a defekt, direkt úgy forgattam a
gumit, hogy tuti lefedje, már csak bele kellett volna mennie, s tömíteni, de nem.Nem hogy fél perc, de fél nap után is ugyanúgy meg volt az eresztés: csalódás.
Mivel nem volt tele a padlás gumijavító cuccal kénytelen voltam új gumit venni...
Pedig ezek a trutyik elvileg a kisebb szúrt sérüléseket simán meg tudják fogni,
így alapvetően hasznosak lehetnek, de ha nem működik, utána szívás szerelni:
lehet, hogy célszerűbb lenne egy szett tartalék gumit is betárazni, tuti ami fix...
(Ja és még valami: simán elrontja a kerék centrírozását, ha sok van benne...)
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11084 üzenetére
Nekem mondjuk fűtetlen garázsban van, korábban meg hasonló fészerben lakott. Meg ugye ha kifejezetten boltba szaladgálsz vele, adott esetben kint kell hagyni, ott meg újra kihűlhet... De szerintem ez a kérdéskör inkább kemény mínuszokban érdekes (ahol mondjuk az elektromos autó simán használatban maradhat, és annak is probléma a hideg, míg egy kétkerekű - akármicsoda - szerintem eleve nemigen alkalmas olyankor*).
De ez legyen az én agybajom.
Minap is volt élménybeszámoló FB-on, hogy egy vonatsín keresztezése nem sikerült a hideg, nyálkás időben: kettős kéztörés... Van akinek megéri ez a kockázat (mert ő majd odafigyel, aki meg elesett, az béna volt). Lehet...
Én azért, ha megyek is valami extrém ok miatt hóban/fagyban (napi szinten kizárt), tuti motoros kabátban teszem majd, just in case.
Nekem ennyit megér, hogy ne törjem szanaszét magam, ha éppen nem adja ki a tapadás.
*: kolléga szerintem mínuszokban vállalta be azt az egy** utat, majd később szervizeltethette az akkut (M365), mert nem gyógyult magától. Mondjuk ha a saját épített akkumon szétcsúszna a balansz, sag shon... Okos BMS megoldja.
**: korábban is jellemző volt rá, hogy szöges gumival SMKP-val jár dolgozni hóban.
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11078 üzenetére
Ezt azért így nem merném kijelenteni pár hétnyi tapasztalás után...
Nem kimondottan szeretik a lítiumos akkuk a hidegben terhelést.
Részben pl. a kapacitásvesztésen keresztül is észrevehető a dolog,
de kollégám állítja, hogy a balance elmászott hidegben használattól.
(Ebben éppenséggel lehet is vmi, mert a roller kialakításától függően
a vezérlő fűti az akku egyik felét, míg a másik fele hideg marad...)
Elvileg hidegben nő a belső ellenállat, így nagyobb lesz a veszteség:
az, hogy ebből egyelőre még semmit nem érzékelsz, talán átmeneti.Úgy lehetne egzakt összehasonlítható, hogy egyik rollert csak télen
használjuk, adott távon, töltésciklussal, a másikat nyáron, ugyanígy,
és végül összevetjük a két akku teszteredményeit 1 év után. -
PociAti
őstag
válasz
lehella #11035 üzenetére
Én is 13k alatt vettem idehaza, és ebben a szállítás is benne volt. Árukereső árdiagramja alapján augusztus végén 10.890 Ft-ba került, egyszerűbb garanciális ügyintézés sem utolsó szempont.
Azért ha látsz valami jó akciót, nyugodtan posztold. -
Joshi
titán
-
PociAti
őstag
válasz
lehella #11009 üzenetére
Majd 15.000 km körül térjünk vissza rá, hogy mennyire éri meg egy 150-160k-ról kb. 50-70k-ra leamortizálódott rollerra 50k-t rákölteni. (Addigra valószínűleg kisebb, nagyobb sérülései is lesznek már.)
Az átlagfizetésekhez viszonyított ára a Xiaomi Proval egyénértékű rollernek várhatóan tovább fog mérséklődni. Saját célból én nem generáloztatnám újra a gépet, biztosan újat veszek majd helyette. A mostani ha sokat veszítene piaci értékéből, akkor megtartom magamnak esős napokra, illetve téli járműnek jó lesz.
-
Joshi
titán
válasz
lehella #10967 üzenetére
És miért fontos a Custom Firmware? Általában meghackelem a dolgaimat, de a Mi Pro 2-nél egyáltalán nem éreztem hogy szükséges lenne. Ugye a tempomat már csak a CF-ben működik, illetve CF-el megy a roller ~30Km/h-t. Nekem egyik se létfontosságú, de pl a Merida Shimano motoros bringámnál a 25km/h végsebesség ultragáz volt. Na nem mintha a Mi Home alkalmazásnak olyan nagy létjogosultsága lenne.
-
zhata
senior tag
válasz
lehella #10867 üzenetére
Így van, azt a leírt 45 km-t egy 45 kilós picikinai-ra tervezték. Ma és tegnep kétszer mentem be a munkahelyemre hidegben, 100->55 % lett a vége - 19 km megtett táv. (De jó hír, hogy ennyit merül nyáron is.)
45% alá nem nagyon szabad menni, a Xiaomi akksik töltési-kisütési viselkedésük miatt. Van két Xiaomi telefonom is, azokat is fullig kell tölteni, 30% alatt meg merülnek már, mint a Titanic. -
PociAti
őstag
válasz
lehella #10638 üzenetére
Szép és hasznos a diagram amit megosztottál.
Szerintem próbáld ki, hogy 22 km/h-nál magasabbra veszed a dive mód felső határát.. A jelenlegi érték kevésnek tűnik. Így most ha a forgalom 24 km/h kíván, kénytelen vagy a sokkal dinamikusabb sport módot használni.
Én amióta a Xiaomin a drive mód sebességhatárát kitoltam 27 km/h környékére, jószerivel csak azt használom. (Akkunak és motornak is valószínűleg jobb ez így.) Tempomatot visszavettem 3 másodpercre, így könnyen le tudom korlátozni magam kisebb sebességeken. -
Vodike
tag
válasz
lehella #10460 üzenetére
Szatyor akasztó van a feleségem rollerjén, de nem használja. Az oka az, hogy amíg egyenesen mész nem probléma, de amikor kanyarodsz, akkor elkezd a szatyor jobbra-balra lengeni és baromi zavaró. Hátitáska a megoldás.
Gyerekkel szerintem veszélyes rollerezni, mert rohadt könnyen lefejeli a kormányrudat.
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #10402 üzenetére
Gondolom mérte a hőmérsékletét, és ahogy ő használta, nem volt vészes.
Ha sokat menne emelkedőkön, ott neccesebb hasra emelgetni a korlátokon,
mert kis fordulatszámon a hatásfok is rosszabb. Én pl. megküldtem a 350W
motort 1500W-on. Nagyon ment! Aztán persze leolvadt... De előtte jó volt.Ui: a leírás alapján ez a fázis áram korláttal függhet össze. Tehát közvetlenül
megnöveli a max. nyomatékot. Ha a motor ki is bírja, a vezérlő az elfüstölhet.
(Talán vannak ismert limitek, amik hosszabb távú tapasztalatok alapján még
megjátszhatók, így nem kell mindig feltalálni a spanyol viaszt... Ha jól tudom,
komolyabb tuninghoz már a vezérlő "megerősítését" ajánlják nem véletlenül.)Szerk: egy elégett vezérlő, vagy motor biztosan nem garanciális kérdés.
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #10365 üzenetére
Az még teljesen oké. Csak nehogy abba hibába ess (mint én), hogy annyira
felhúzod, hogy megy mint állat, aztán az emelkedőn konkrétan leolvad a vas.
Szerk: esetleg az vezérlőre lenne még érdemes rámérni hosszabb nyektetés
után, mert az is baromira fel tud melegedni. Amikor már a cin olvad, az baj...Zotya0218: ebben a kérdésben azokra hallgass, akik tapasztaltabbak. Csak
azért bátorkodtam vészmadárkodni, mert 350W-ról 1500W-ra húzva a motort,
valóban nagyon jól szaladt a szekér, ám nagyjából fél óra után olvadt minden.Ui: egy barbecue hőmérőt akarok beleapplikálni a motorba, az majd bluetooth
segedelmével lejelenti, ha elkészült a steak. Vagyis szól még olvadás előtt.
Szerk: mivel többcsatornás, egyik jeladó megy majd a vezérlő mellé a táskába.
Azt konkrétan infrával valami 70 fokosnak mértem, nem volt kellemes megfogni. -
DigitXT
félisten
válasz
lehella #10359 üzenetére
hazafelé lesz érdekesebb, az végig emelkedik majd
Ott lehet igazán jól leégetni a vezérlőt és/vagy a motort...Síkon hajtva elég sok tuningot elvisel mindkettő, mert lényegében
csak a gyorsulásnál megy bele jóval több áram, ám az emelkedőn
olyan az erőkifejtés, mintha folyamatosan gyorsulni kéne, cserébe
a sebesség kisebb, a hűtés szarabb, a motor hatásfoka rosszabb:
ezek így együtt elég hamar össze tudnak hozni egy túlmelegedést.
(De természetesen függ az emelkedő mértékétől, a pilóta súlyától,
és attól, hogy maxon nyekteted-e ilyenkor, vagy lassabban mész?) -
P3Dr0
senior tag
válasz
lehella #10356 üzenetére
Ez az elméleti max ami károsodás nélkül kihozható a rollerböl. Igy is szépen melegszik a motor (gondolom a vezélö is) de még atom stabilan üzemel mások szerint is. Szóval ez egy biztonságos beállitás.
Ha a Throttle current raising coefficient értéket 500 ról 1200 ra állítod akkor indulásnál erösen kapaszkodni kell a rollerbe
Mondhatni "harap" a gép
Engem az idegesit,hogy amikor a roller eléri az 50-60%-os töltöttségi szintet akkor a dinamika lejebb csökken és a max sebesség is valahol 24-25 km/h ban maximalizálódik. Persze ez érthetö mert az akkumlátornak is véges a kapacitása.
Azon gondolkodtam lehet elférne egy extra akkupakk az eszközön.
Mindenesetre igy is elég élvezetes vele közlekedni szerintem. -
Horn Ákos
csendes tag
válasz
lehella #10143 üzenetére
Egy jelenségből, vagy helyzetből csak akkor lesz probléma, ha valaki problémát csinál belőle.
- A tempomat nem érintett mindenkit.
- A kormányrúd nyekergés valakinél meg csak addig nyekergett, amíg azokat a csavarokat meg nem húzta rendesen, amit összeszereléskor neki kellett a helyére tenni.
- Ilyen jellegű garanciavesztésről még egyszer sem olvastam. Talán mert nem is kell sűrűn garanciáztatni a Xiaomi rollereket, illetve ha nem a motor lett leégetve, és nem az eredeti fw van a rolleren, akkor valószínűleg nem fogják a szervizben valamilyen diagnosztikai szofverrel annak a nyomát kutatni, hogy előtte volt-e cfw a rolleren.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest