Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
BKV-val szoktam kombinálni (busz, metró, villamos), semmi gond nem volt. Boltba is járok vele, szintén nyista probléma. Biztonsági őrtől meg kell kérdezni, ha akadékoskodik, hogy mi alapon?
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e. 
vikvuk
Márkától (és típustól) függ, hogy mennyit bír a kerék. Inkább a csapágy a kritikus szvsz, arra kell jobban ügyelni. Amúgy simán rá tudsz keresni neten, hogy adott kerékméretet milyen áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e.