Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
Ma leszállította a posta a Sinobi 1132 kék változatát. Az Ali születésnapj akciójában vettem a Sinobi Factory Store - ból mindenféle kedvezménnyel 16 $. Érdekes módon a csomag Malájziából érkezett. A doboz az órán és az igazoló kártyákon kívül egy bőr karperecet tartalmazott gondolom ajándékkén.
Az óra kézbe fogva szebb mint a képeken. A méretét ideálisnak találtam. Ami külön tetszik az az óra átmérő és vastagság aránya, Az óratok kidolgozása meglepett , sokkal elnagyoltabbat vártam.Nagyon pozitív a véleményem. Nagyon úgy néz ki nem lódítottak az óra paraméterei megadásakor. Amiről nem győződtem meg az a szerkezet. A hátlap szerint vagy seiko, esetleg myota.
Eredetileg egy nívós submariner homage órát szerettem volna nem automatát, ezt csak a kedvező ár miatt rendeltem meg de most örülök- -
consono
nagyúr
válasz gipsztigris #9792 üzenetére
Kösz!
46.4 mm?????
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
titán
válasz gipsztigris #9792 üzenetére
Szép fogás. Az eredetije: [link]
És ha jól látom, Seagull van benne
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
@mriya@
őstag
válasz Rodzser Mór #9790 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz consono #9789 üzenetére
Szerintem hamar meg lehet szokni. Szép - mondhatni kitűnő - a kidolgozása egyébként. A gombok szépen járnak. A számlapon a óránkénti fém lemezek, a festések, feliratok, vonalak hibátlanok. Egyedül ami hiba, a lünettán a számok bemélyedések és 2 karakterben nem teljes a fekete festés, de ez engem nem zavar. És szerintem acéltokos (pedig Alloy van írva a honlapon), 78g-ot mértem szíjjal.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9787 üzenetére
Kár, hogy ilyen nagy, mert nagyon tetszetős!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
titán
-
Rodzser Mór
senior tag
Megjött a baba Liandu órám márkajelzéses papírdobozban, az óra bedugónyelves műanyagtasakban, plusz kendő [link]
A mérete nem az, ami a honlapon van, kicsit nagyobb. A valós méretek: átmérő korona nélkül 45mm, vastagság 14,3mm, tokfültávolság 22mm. A szíj bőr utánzat, de nem annyira merev, mint a többi órámnál, hordható. Egy szilikon szíjra majd lecserélem. Szerencsére nem rendeltem még meg a másik szíjat, mert akkor 20mm-es rendeltem volna a honlap szerint és nem 22-eset, ami a jó méret. A mutatók szépen foszforeszkálnak zölden. És amire vágytam és bejött: halk az óra, minimális hangja van, nem zavar. Így valószínűleg tényleg japán szerkezetes. Ezt a 12 dollárt bőven megéri! Nekem kuponnal 8,5 dollárba került.
Még van egy pár típus itt a Liandu órák között, amik tetszenek, pl: [link][link]
Nem kizárt, hogy ezek közül valamelyikre még ráfanyalodok.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Erre Miyota szerkezetes Debert-re licitál innen valaki?
Nekem nagyon tetszik ezért gondoltam veszek egy másikat is mert nincs szívem az enyém eladni annyira szép.
DE azóta egyszer volt jó áron liciten most meg féltávnál már annyi amennyiért én vettem.
Lehet túl felhívtam rá a figyelmet?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
@mriya@
őstag
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #9782 üzenetére
Ez igaz ezért kérdeztem meg.
-
Breki
veterán
Új Órás honlap.
Akarjátok, hogy bekerüljön az összefoglalóba?
(#9775) xcvbxcvb
De jó, volt olyan érzésem, hogy várnom kell vele és lám bejött.Szerintem kérdezd meg, az Ebay topikban, de én nem mennék bele ilyenkor Case-t kell indítani.
Annyiért kell adnia amennyit kiírt.#9779) Bicskás
Nemcsak én ajánlottam, van itt egy profi szíjtesztelőnk. :-)
Örülök, hogy bevált ![ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
Rekord, egy hét alatt itt volt a Breki által javasolt ZLIMSN NATO szíj, semmi szaga nincs, elfogadható minőség, valódi követési kód, jó a hossza még az én vastag csuklómra is, ajándék stiftkiszedővel, és négy stifttel meg egy köszönőlevéllel együtt jött a bubis borítékban, le a kalappal.
Ha szeretnétek teszek fel képet, a játszós órámhoz vettem, és elégedett is vagyok velük, megy nekik a maxi pozitív visszajelzés.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gagyilovag #9712 üzenetére
A 20 -as óratartó dobozért csak engem akar lehúzni a kínai 22 dolláral utólag ? Ezekkel az "órás" kínaiakkal elég sok bajom van .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
Breki
veterán
-
törölt tag
Ami az én kezemben volt, az nem volt gázos. Egyetlen hibáját láttam, hogy a képeken a percmutató egészen kint van a széléig. Az eredetin talán úgy is van, de ezeken a klónon elég rövidke volt.
És talán a vastagsága. Egy ilyen egyszerű kvarcszerkezetet sokkal vékonyabb tokba is lehetett volna tenni.
-
biega
aktív tag
Ezek a Nomos klónok nagyon tetszenek, de nem bízok a 4-5$-os órákban. Sajnos az itt ajánlott Stowa-t már nem találtam. Tudnátok ajánlani valami hasonlót?
-
titán
válasz Real_Necro #9760 üzenetére
igen, de ott nem kínálja fel, lehet, hogy csak telefonon nem látszik.
-
Real_Necro
veterán
Az gondolom tiszta, hogy a korabbival ellentetben most a #### Ft = ### $ reszre kell ranyomni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
AndrewBlase
senior tag
Ebay, Banggood, GearBest, Fasttech, egyre megy.
A fizetési ablaknál ha forintban szerepel az összeg, akkor biza a paypal vált. Alatta ott van a váltási árfolyam. Erre kattintva lehet előcsalogatni azt az ablakot, ahol át tudom állítani, hogy minként történjen a váltás. Mentés, és kész. Egész pontosan 4 kattintás.
"Hátránya", hogy csak az adott tranzakciónál áll át. Tehát utánna ugyanúgy be kell lépni a my paypal-ra, és ott visszaállítani.Szerk: Látom, beelőztek.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
titán
válasz Real_Necro #9756 üzenetére
Nekem nem adja fel pár hete. Korábban volt, de már valamiért nincs.
-
Real_Necro
veterán
Amikor fizetesnel kivalasztod es belepsz a paypal accounttal, kiirja neked forintban mennyi, valamint hogy milyen konverzioval valtja, utobbira rakattintva ugrik fel az ablak ahol at tudod allitani, hogy ne a paypal, hanem a bankod valtsa, igy vissza ugrik az eredeti valutara az osszeg.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Breki
veterán
Ezt a Seiko-t ismeri valaki?
-
knoxhu
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz AndrewBlase #9747 üzenetére
Nekem sokszor nem jelenik meg az az opció fizetéskor és nem lehet állítani. Nem tudom mitől függ.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz AndrewBlase #9747 üzenetére
Ezt hogyan pontosan?
Ebay-ról beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Avicularia #9746 üzenetére
Még az a szerencse, hogy fizetés elött két kattintással vissza tudod állítani. Nem kell külön bemászni a paypal oldalára, és ott hosszas keresgélés után átállítani.
Miért mindig én???
-
Avicularia
veterán
Szoktam ezt figyelgetni, mert elég régóta ezt csinálják, de a legutóbbi filléres vásárlást is a bank váltotta, illetve a múltkori 3 órás angliai vásárlásom ami 201.6 font volt rendesen lett ráterhelve a számlámra, nem a paypal váltott, hanem a bank.
Most viszont belépve és ellenőrizve nekem is vissza volt állítva hogy a paypal váltson
Nem tudom mennyire lehet megbízni egy ilyen cégben, aki ilyen sunyi technikákhoz folyamodik a több profit reményében és ráadásul úgy eldugja az állítási lehetőséget, hogy földi halandó csak leírás után találja meg.
Ha egyszer én beállítom a konverziót, mi az hogy ők kérdés nélkül visszaállítják? -
tlala
addikt
Nem tudom, hogy kinek mennyire hasonló, de én ezt rendeltem az asszonynak ezüstben/fehér szíjjal, és nagyon tetszik neki.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz gagyilovag #9740 üzenetére
-
-
AndrewBlase
senior tag
válasz gagyilovag #9729 üzenetére
Tökmindegy mit csinálsz, időnként visszaállítja.
Pár hete a Paypal oldalán beállítottam (sokadjára), hogy a bankom váltsa, mentettem is. Egy darabig jó volt, ma meg ismét azzal fogadott, hogy a Paypal vált. Jellemzően a Visa kártyámat állítja át, a Maestrot nem.Sajnos nem újkeletű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki hasonló órát ajánlani? Csak ami arany rész, az legyen ezüstben.
Úgy 15 ezer forinting. Replika most nem érdekel. -
Z10N
veterán
Azt ertem, hogy 1 perc utan nem mer tizedet. A problema az, hogy nem all vissza nullazasra neha. Magyaran tobbszor kell ilyenkor resetelni, de egy ido utan nem reagal. Ezert el kell inditani megint es resetelni.
Korulmenyes.
Ahogy latom akkor neked is es masnak is meghajlitott springbarral erkezett. Ez viszont baj, mert akkor a szij felrakasakor hanyagok es hozza nem ertok voltak.
Ui: Koszonom a leirast, mivel azt nem adtak hozza, bar nem olyan bonyolult
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
gagyilovag
aktív tag
Nekem nem állította át,igaz egy bő hete frissítettem a kártyaadatokat,mivel lejárathoz közeledtem,és akkor úja beállítottam!
Ha beállítjátok a váltást oké-zátok,a (submit) utána ahogy visszaléptet az előző oldalra,ahol a kártya opciók szerepelnek,ott ki ne hagyjátok a SAVE gombot,mert akkor legközelebb megint a paypall vált2.:
a 20 darabos óratartóról vélemény,tapasztalat?
Breki,te mintha írtál volna valamit az ekkoráról?[ Szerkesztve ]
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Banki sms-ben nekem is kevesebb volt, mint az utólagos elszámolásban, amikor a 44mm-es Parnis jött.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Aske
aktív tag
Ez ok, csak meg azt volna jó tudni, mekkora a spread napszaktol függően. Mert akkor nem mindegy mikor fizetsz. Pl. a jaratos devizák esetén banki nyitvatartasban mondjuk 2% a spread a devizakeresztre. Azonkívül meg akar 6% is lehet. (Hétvégén, éjszaka)
Nézte már ezt valaki?
-
Real_Necro
veterán
-
titán
Igen, ma én is vettem pár apróságot, és láttam, hogy visszaállt paypal váltásra, ráadásul nem tudtam azonnal visszaállítani sem ebayen. Mivel apróságok voltak, nem érdekelt, de nagyobb vétel előtt biztos, hogy visszaállítom a paypal fiókban.
-
Breki
veterán
Nagyon fontos.
Szerintem berakom az összefoglalóba is.
A többség biztos tudja, de ha egy embernek újat mondok már megérte kirakni.
Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért
A Paypal egyik legnagyobb haszna abból származik, hogy elképesztően rossz árfolyamon váltja át neked előzékenyen a vásárlásaidat forintra, hogy ne a bankodnak kelljen ezzel foglalkoznia.
[link]És hogy ez most miért került elő?
Én ezt egyszer beállítottam, gondoltam nem lesz szükség többször rá.De mivel elvileg 3-4 órát eladtam a hétvégén, kellett rendelnem egy újat, megyek rá, hogy fizetés paypal de visszautasított, nézem a virtuális kártyán, biztos elfogyott róla, de nem 21 ezer van rajta.
Nézem a fizetésit Ebay-en a fizetési beállításoknál 22.500 van. Mondom mi a f....
Bemegyek a paypal-ba hát a szemétje nem visszaállította mindet az ő átváltására?
Beállítom és simán tudtam fizetni.Tanulság amiért beírtam, minden vásárlás előtt ellenőrizzétek le a paypal beállításokban az átváltást mert sajnos visszaállítgatja.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Valószínűleg indiai felújított, újrafestett darabról van szó, 12-20 dollár körül szoktak menni ebayen a jobban sikerült darabok, a gyengébben sikerültek 5-8 dollárért. Naponta 50-100 darab megy fel aukcióra ugyanattól az eladótól.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
ITT azt írják, hogy ha túl közel van az "automatic" és a "21 jewels" szöveg a számlapon a középponthoz képest illetve a betűtípus is picit más akkor lehet hamis Seiko 5 -ösről beszélni. Kicsit lejjebb még ír egy-két apróságot illetve vannak fotók hamisítványokról. Nem biztos, hogy a tiéd is az, de persze sosem tudni. Esetleg rakj fel róla közeli és jó minőségű fotókat is.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Demens
tag
Üdvözletem! Először írok ide, de lenne néhány kérdésem. Sikerült szereznem egy Seiko 5-öt, kifejezetten olcsón jutottam hozzá, mivel törött volt az üvege és a fém csat is ki volt "nyúlva". Az eladó alkatrésznek árulta, de kis rázásra elindult szépen a szerkezet és a dátum/nap állítás is működött. Gondoltam mit veszthetek, elhoztam. Apósomnak van egy órás ismerőse, ő is kedvező áron tett rá gyári kristály üveget és kicsit kitisztította. Most nagyon szép és imádom. Felmerült bennem azért a gyanú, hogy hátha hamisítvány, ezért kutakottam a neten. Ebben a fórumban is találtam infókat, meg külföldiekben is és ezek alapján eredetinek tűnik, azonban van pár gyanús dolog. A korona ezeknél a modelleknél szépen belesimul a tokba, itt azonban kilóg kissé. A számlapon pedig a 12 és 6 óránál lévő indexeket mintha újra ragasztották volna, mert a ragasztó kissé kifolyt és nagyon közelről lehet is látni. Ha van itt hozzáértő, kérem tudna e segíteni, illetve tanácsot adni, mi alapján lehetek biztos a dologban. Előre is köszönöm a segítséget!
-
gagyilovag
aktív tag
Na mit találtam?(meg is rendeltem):
-
Breki
veterán
Én nem szeretem a pilótaórákat, de tudom, hogy sokaknak tetszik ezért szólok.
Ezt most 20.000-ért árulják a Facebook-on az szerintem egész jó ár úgy hogy itt meg lehet nézni és egy nap alatt ideér.
-
Breki
veterán
válasz 5-ös kezelő #9709 üzenetére
Köszi ezek hasznos infók !
-
5-ös kezelő
senior tag
Sok szép modelljük van. Nekem tankos 420-as van és 100819-es. Szerkezet a gyenge pont, ha nem tudod magad megcsinálni a szervizt. És kicsi a számlap, erős csuklón nem mutat. Mutatók is rosszul láthatóak gyenge fényviszonyoknál. De én sem bírtam kihagyni a vételt.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz Real_Necro #9683 üzenetére
Lesz mibe pakolni a rántotthúsos zsemlyét! 😎
-
Breki
veterán
Azért ez jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
A Parnisom (Miyota 8215) az első napi kínzás után (ráztam picit, szenvedtem a szíj leszedésével) napi 6 sec-et késik. Most összesen 35 sec-et késik a valós időhöz képest, ebből vagy 20 sec volt az első napja, amikor teljesen "lemerült" állapotánál kezdtem hordani és pumpálni bele a járástartalékot. Egész jó szerintem.
KVARNSJÖ LEATHER BURGUNDY szíjat (cheapestnatostrapsről) nem ajánlom, kopik a festése 1 hét után. Úgy néz ki tényleg egy normális 10k HUF-os bőrszíjat kellett volna vennem.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
csubuka
addikt
Gyakorlatilag ez a Sinobi meg a Reginald (az már nagyon közel áll a Rolex koppincs kimerítéséhez számomra, bár ott lehet, hogy NATo szíjra cserélhető a szíj legalább) a piac legolcsóbb acéltokos órái nem? Utánuk ugrásban 20k Forint körül kezdédnek az ilyen-olyan Parnisok.
Ez a Sinobi tetszik amúgy, 20 dodót simán megérhet, még ha cserélhetetlen a szíja akkor is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest