Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz KelemenUhr #3415 üzenetére
9mm azért nem hű, de vékony. Csal a fotó rendesen. Nagy durung órám 11mm-es.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz pulutodurumo #3431 üzenetére
pont akartam írni
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ha barchoba, akkor szerintem (egyértelműen) a bal oldali a drágább.
-
titán
válasz gipsztigris #3473 üzenetére
Jó sokat zabálhat. Vagy csak gombnyomásra írja ki?
-
titán
válasz DoItYourself #3478 üzenetére
Néhányszáz eurós kategóriában van egy német tengeralattjárós designos búváróramárka, amelyik baromi jó steampunk (még dugattyú is van rajta) órákat csinál svájci eta automata mechanikával. Ha hazaérek megkeresem.
-
titán
válasz DoItYourself #3481 üzenetére
Azaz, a kedvencem. Akkor nem tudok újat mutatni. A forgószámlapos órái is nagyon tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Rodzser Mór #3527 üzenetére
Kinek hogy. Én se raknám fel órára, de attól még másnak tetszhet.
-
titán
válasz 5-ös kezelő #3613 üzenetére
Csak a lelkére kötni, hogy a vízben ne nyomkodja.
-
titán
válasz Mr.Csizmás #3631 üzenetére
Jesszus, ez valami 1985-ből bentragadt készlet?
-
titán
válasz pulutodurumo #3635 üzenetére
A nyolcvanas évek másik hülyesége a dallamos casio órák voltak, amelyek minden órában csipogtak kettőt (püty-püty). A nyolcvanas évek végére általános iskolában mindenkinek csipogós órája volt, ezért minden egész óra körüli pár percben nem lehetett tanítani a folyamatos csipogás miatt. Az a hangos csipogás mekkora marketingötlet volt, egyszerűen mindenki hordta magával a reklámhordozót, terjedt is, mint a rák. De mivel a 90-es években én közép- és fősulira jártam, a folyadékkristályosok további forradalmából (ezek szerint volt még távirányítós is) kimaradtam. Középiskolától a swatch volt a divat (ha csóró voltál/voltam, akkor q&q, meg egyéb ócskaságok), a folyadékkristályos a gyerekek órájának számított.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz pulutodurumo #3641 üzenetére
A világ csomó részén már régóta (évtizedek óta) parkolópályán van. Nem lettek se bénábbak, se hülyébbek (illetve nem lettek hülyébbek, mint mi).
-
titán
válasz DoItYourself #3643 üzenetére
Még a harakiri mellett is tudok mutatni 23-50-2000 nyomós érvet. Mindent összetetten kell vizsgálni. Amíg nem a folyóírással bohóckodik, addig is csinál valami mást helyette, tehá annak a plusszá be kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz gagyilovag #3664 üzenetére
Ilyen órám van, és az enyémben semmilyen tömítés sincs. Pont tegnap szedtem szét
Nem tudjátok, hol lehet hozzá csak csatot kapni, esteleg a gumiszíjjal együtt?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz pulutodurumo #3669 üzenetére
Nekem egy automata Jaragarom van (nem ilyen), és másfél-két év alatt atomjaira hullott. Pedig nem egymagában használtam, hanem rotációban.
Nem az óraszerkezet, hanem a ház adta meg magát. Üveglap, számlap, szíj.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Megjött a Bewell fa karórám. [link]
Állati jó néz ki, és valami elképesztően könnyű. A tonnás Hanowámhoz képest szinte nem is létezik, de még a kínai fém, sőt műanyag óráimhoz képest is csak levegőből van. Nagyon szép a fa (ében és jávor kombináció) és nagyon szép a kidolgozás is. A szíj meg a ház is vastagabb, mint a megszokott, mert fából kell anyag, hogy ne legyen törékeny.
Holnap csinálok róla saját képet.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 5-ös kezelő #3744 üzenetére
én fogom kirágni a szút, ha megpróbálja
-
titán
válasz Szoszo94 #3785 üzenetére
A Julius koreai márka, nem kínai Persze, kínában gyártanak, mert még az olcsó svájci márkák is kínában gyártják a házat, de attól még a márka, a fejlesztés, a design és a minőségbiztosítás koreai. Nekem is van egy Juliusom, nagyon masszív, tartós darab. És a felirat nem X20A, hanem a Julius márkajelzés koreai nyelvű átirata [link]
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 5-ös kezelő #3808 üzenetére
Seiko 5 az egy darab. Ráadásul az unalom fokmérőjeként is használható. Tehát ha nem akarom megunni az életem, akkor kell mellé még egy csomó kínai óra. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy a Seiko 5-t nem találom, úgy belepte a por.
-
titán
válasz szaszlaci #3858 üzenetére
Az alap, húszezres Seiko 5 egy jó óra, de az össz értéket a (még mindig legolcsóbb japán) szerkezet képviseli. A 100% ingerszegény ház tervezését pedig rábízták tanoncokra. 30-ért sokkal jobb házat és olcsóbb, de pontosabb (kvarc) szerkezet kapsz, szerintem nem ördögtől való. Pédául a legolcsóbb svájci kvarcot sem kapod meg 40 alatt.
-
-
titán
-
titán
Japán igen, svájci nem annyira, azok 70-80 eurótól indulnak (swiss eagle, hanowa). Inkább közepes európai márkák férnek bele, amik persze kínában gyártatnak. Mint pédául a DeTomaso. De azért hozzátenném, hogy ezeket nem ajánlanám senkinek. Van DeTomaso órám, és egy kalap szar a kidolgozása. A jobb kínaiak kenterbeverik. Egyedül a szerkezetek érnek valamit, mert a legjobb svájci Ronda quartz (némelyikbe még az 5040-et is) szerkezeteket építik be. Értem én, hogy no love for quartz, de a mutatós, századmásodperces stopper akkor is látványos, ha quartz. De mivel maga az óra ocsmány (legalábbis ennyi pénzért), nem szeretem. Kicsit drágábbért az olcsó, belépő, de valódi svájci márkák ezerszer szebbek. 70-80 euróért már rozsdamentes házat, rozsdamentes szíjat és valódi (10 atm) vízállóságot kínálnak nagyon finom kidolgozással, amit se kínaiban, se olcsó európai webmárkában nem kap meg az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok