Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Ehhez hasonló(inverz LCDs) órát keresnék kinaiban ami kicsit designosabb, de legyen megbízható és háttér világításos.
SKMEI Mennyire számít jó minőségűnek?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz pulutodurumo #6814 üzenetére
Az nem gond 197cm vagyok és arányos a csuklóm a testem többi részével
Köszi az infót!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Ilyen replika órákat hol lehet vásárolni?
Kollégám törököknél vett egy replika rolexet ami nagyon jól néz ki, jó a kidolgozása és kb 10-12e Ft volt, ennek már jópár éve és hibátlanul megy azóta is.
-
Czimby
addikt
Nem szeretem ha más azért akar nyerészkedni mert kattintott 2-t.
Ezeket az órákat is berendelték valahonnan, kérdés, hogy honnan.Régen iOffer tele volt copykkal, de mostanában nincs ott semmi.
Emlékszem mindenki árulta az eredeti Ray-Ban-t a vaterán 8-10e-ért, és 3e alatt lehetett ott megvenni /db.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Most jutott eszembe egy jó órás story!
2 hete jöttünk haza Portugáliából és Münchenben kellett átszállnunk, volt egy kis időnk így szétnéztünk a reptéren, volt egy hatalmas órás stand, kb 20 asztal mindegyikben más márkák, feléről még nem is hallottam.
Nézegettük a 20.000 eurós Breitlingeket és odajött a milf, hogy fel szeretnénk-e próbálni.
Kollégám: "I Dont know... how fast can you run?"
Ezen mindenki elkezdett iszonyatosan nevetni, a néni vette a lapot, és mondta, hogy ő elég lassú de a kollégája sokkal gyorsabb és rámutatott a security-s srácra
-
Czimby
addikt
válasz petipetya #6861 üzenetére
Azt hittem még szerkesztési időben vagyok hátha ki tudja cserélni a linket.
Amugy igazad van, ember az ilyen, legalább Chatrubate vagy valami, de index fórum
Viszont témához visszatérve, Curren fém órák felületkezelése időtálló valamennyire?
Feltűnt, hogy ő itten a Casio EF 539 -em kópiája és akkor az ezüst/fekete mellé lenne egy full fekete majdnem olyan órám.
-
Czimby
addikt
Ne vedd fel, csak hülyültem, meg próbáltam segíteni, hogy tudd javítani a linket, de kicsúsztunk az időből.
Remélem nincs harag!Igen azt írják is, hogy csak dísznek vannak, kicsit zavar is a tudat, ha működne többet is adnék az óráért 2x ennyit is, mert a Casio-t sajnálom melóba felvenni. (Szervizes vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Reginald Submariner kópiát melyik eladótól érdemes bevásárolni Alin?
Ezek ugyanott készülnek ahol a Megir órák elvileg?
-
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #8635 üzenetére
-
Czimby
addikt
A most felkapott Benyar-ról találtam egy videót ahol egy hónap után a felső kismutató nem áll vissza középre, ez kalibrálható vagy maradandó hiba?
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #8689 üzenetére
Ezt hol írták, mert én meg már berendeltem...
-
Czimby
addikt
válasz gagyilovag #8773 üzenetére
Melyik típus a Benyarból?
-
Czimby
addikt
válasz gagyilovag #8778 üzenetére
Dejó én is rendeltem belőle...
Egyébként azért érdemes kipróbálni egy másik elemel, mert találkoztam már olyannal, hogy a fesz megvolt, de áramot mégsem akart adni magából.
-
Czimby
addikt
válasz gagyilovag #8789 üzenetére
Mondtam én :-D
A kínai elemekkel meg aksikkal gyűlt már meg bajom
-
Czimby
addikt
Megir 2011 - en a másodperc mutató nem vonalra ugrik, lehet ezt kalibrálni vagy beállitani?
-
Czimby
addikt
A Benyar órámon kopásnak indult a szij. Lehet hozzá külön kapni jobb minőségben vagy esetleg fémeset?
-
Czimby
addikt
Az óra topikból elhajtottak...
A shop-ot ismeri valaki? Merjünk innen rendelni?
Vagy valami ajánlott replikás shop van esetleg?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz gipsztigris #11965 üzenetére
Köszi az első értelmes választ!
A fórumozók által hordott órák nagyon nagy százaléka a neves gyártó befutott modelljének koppintása,
nincs is ezzel semmi gond, csak nem értem miért nem lehet normálisan válaszol.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz 5-ös kezelő #11969 üzenetére
Igazából azért a kérdés mert nem szeretném ha átvernének minket, pl ez a webshop.
FB-s csoportoktól meg isten mentsen, aki újat árul a berendeltet akarja eladni 2-3x árakon :-D
Berendelni meg mi is betudjuk, ne nyerészkedjenek már annyira.Nekem sem tetszik egy kicsit se, de haveromnak ilyen az ízlése.
Én alapból irtózok a gumi szíjas óráktól.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Megjött a tevise 8378-am.
A színjátszás most állítottuk be.Viszont nem tudom az időt bármikor szabad ezen állítani?
Ha kihúzom a koronát nem áll meg a másodperc utazó.Valamint mit mutat a két sub dial?
Az egyik 12 a másik 24ig van skálázható.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest