Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biega
aktív tag
Rendeltem egy Bumvor NATO szíjat (is), tegnap végre megérkezett a 60. napon, viszont rövid, csattal mérve 257 mm. Tudnátok egy olyan márkát ajánlani, ami 265mm + csatt, vagy csattal legalább 275mm és valójában is akkora?
NATO szíjat visszahajtva szeretem hordani, és ez már sajnos rövid hozzá (korábban rendelt bőr NATO-m is).
[ Szerkesztve ]
-
mr.perfect
tag
válasz Mykeee0923 #11583 üzenetére
természetesen nem a kinézetről volt szó, hanem a kidolgozás minőségéről ami mindenképp hagy némi kivánnivalót maga után..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
titán
válasz gagyilovag #11591 üzenetére
Ez a hivatalos citizen szerviz, az áraikkal sincs semmi gond. Ebben benne van a tömítettségmérés, és szükség esetén a tömítéscsere ára. Egyből nem rossz az ár.
Nekem a múltkor ingyen levették a szíjat a Bulovámról, mert kifogott a saját szerszámaimon.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
sandró60
addikt
válasz @mriya@ #11587 üzenetére
13 éve van már egy atom pontos fény energiás órám.Lehet,hogy ez kényeztetett el
Casio az én órám nem titánium.A linken lévőn kb ugyanaz.
Az órában lévő akkumulátor figyelmetlenségből teljesen lemerült.Meg is ijedtem.Hirtelen felindulásból elvittem óráshoz.Ott hagytam egy napra mivel ő azt javasolta,hagyjam nála.Ő egy asztali lámpa fénye alá tette.
Másnap visszamentem és megnyugtatott,hogy az óra "életre"kelt.Azonban figyelmeztetett,hogy máskor figyeljek a töltöttségre,mert elég drága egy akkumulátor csere.[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz sandró60 #11586 üzenetére
A manapság készült kvarcórák többségét nem lehet szabályozni.
Ahogyan sikerül levágni a kvarckristályt, úgy fog járni az óra.
Sajnos ez nem csak a kínai óráknál van így , többszázezres svájciaknál is előfordul komolyabb pontatlanság.Ha valóban pontos órára van szükséged, válassz egy olcsóbb rádióst!
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
sandró60
addikt
válasz @mriya@ #11582 üzenetére
Nekem ebből a típusból van [SKMEI 1258] zöld és fekete színben.A szakmámból kifolyólag(esztergályos) nem vagyok annyira megelégedve a pontossággal.Nap 1-2 másodpercet siet mind a 2-óra.Azért nem dobom el
Apropó lehet valahogy ezeket a digitális órákat pontosítani[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #11584 üzenetére
az enyém is a khaki váéltozat, a komámé a zölddel díszített fekete lesz.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz mr.perfect #11578 üzenetére
Nem vitatom, hogy van jobb.. körbe is lesek köztük ha már említed..
Nekem tetszik tényleg... az ízlés meg nem vita dolga[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Értem, köszönöm
Olvastam az összefoglaló linkekben egy cikket ezekről a szerkezetekről. Nem húzták le nagyon. Egyszerű, mint a faék, több érdekes, jó, olcsósító megoldással, de alapban nem nagyon gáz. Ha ez is ilyen, akkor megéri megvenni, még ha automata is.Poco F5/pro
-
@mriya@
őstag
Megérkezett a Skmei, szép nagy számok vannak rajta.
Rendeltem egyet a komámnak is, egy szép feketét.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
mr.perfect
tag
válasz Mykeee0923 #11570 üzenetére
te jó ég.. ne mondd már, hogy ez ajánlott kategória.. 1 dollárt se ér, nem10-et.. pl. sok Megir van olcsóbban és sokkal jobb kidolgozással...
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
T0mcs
tag
válasz han_lev #11572 üzenetére
Sajnálom nem vagyok órás nem tudom mennyi féle kínai szerkezet van ...
De azt gondolom mind 1 féle hiszen winnert is a jaragar gyártja meg még sok mindennek adja az alapját. Talán a Parnis kivétel de ott más az ár is Inkább attól félnék hogy ezek a 20$ is szerkezetek nem túl komolyak hiszen még kínai mértékkel is olcsók. Nelem van Rolex replikám /subm./onnan de quartz, nem foglalkoztak automatával, cserébe pontos
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz petipetya #11573 üzenetére
Bocsi.. belinkelni hirtelen igy tudom...
A dátum, de működik.. úgy mint a raketa órámon .. azt tekerned kell az órával rendesen , nincs gyors állítás.. de így max 6 napot kell tekerned
https://www.aliexpress.com/item/Cool-Army-Business-Wrist-Watch-Men-Casual-Date-Day-Waterproof-Leather-Plaid-Aviator-relogio-masculine-W224101/32708217744.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.qJXsq5
-
petipetya
nagyúr
válasz Mykeee0923 #11571 üzenetére
Kérhetek hozzá linket? Kifejezetten tetszik. Van water resistant felirat a hátlapon, és működik a dátum kijelzése is?
"nincs rá lezsóidő"
-
han_lev
senior tag
Köszi!
Nme tudom, a számlap, illetve a számlap körüli tükrös gyűrű (ez az ami a winner ben meg a Tievise-ben nem tetszik) más. Kicsit szebb a Sewor.
Persze sokat jelent a szíj, meg a csat is.
valamint a Winnernek üveg az alja. Az valahogy nekem nem jön be.
Persze a döntő inkább az lenne, hogy melyiknek a "jobb" a belső szerkezete, ha lehet ilyet elvárni egy kinai márkától. vagy gyakorlatilag mindegyiknek ugyanaz? És csak a "doboz" meg a szíj minősége lehet eltérő?
Poco F5/pro
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz Mykeee0923 #11570 üzenetére
-
Mykeee0923
csendes tag
Üdv fórumtársak.. megosztom veletek egy kellemes tapasztalatot
TIEDAN W224101
Olyan occó, date-day órát nézegettem ami a mostani chine divattal ellentétben nem nagy átmérőjű. Ez egy negyvenes amolyan divat-pilot-diver óra. Nincs 10 dolcsi, annak az értéknek nagyon megfelel. Látszik kisebb ragasztás nyom az üveg alatt, minimális luméja is van. A fekete bevonat meg kérdés, de nem várok extrát.. összkép mégis nagyon jó. Ajánlott kategória
-
wierra
senior tag
TSS órákkal van esetleg valakinek tapasztalata?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
han_lev
senior tag
Átolvasva a topikot úgy gondolom, megrndelem, aztán majd látjuk.
Egy Megirt rendeltem már, azzal elégedett vagyok, illetve egy Tievis automata nagyon szép, és jól megy.
A Tievisben is van hasonló, csak kicsit nagyobb, és nekem nem olyan nagy a kezem. A Sewor egy kicsit kissebb, ugyanolyan számlap, automata.
Arra mondjuk kiványcsi lennék, hogy a Tievise automatája és a Sewor automatája közül melyik a jobb (ha van ilyen két kinai között) vagy ugyanaza?
Poco F5/pro
-
knoxhu
senior tag
válasz 5-ös kezelő #11561 üzenetére
Köszönöm, a számból vetted ki a szót.
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Erről az óráról, vagy úgy egyáltalán a Sewor automatákról valakinek valamilyen tapasztalata?
Átnézem a topikot is, bocs, hogy most így hírtelen felindulásból írokPoco F5/pro
-
szbalogh
addikt
-
pprod94
aktív tag
válasz Digitalpimp #11546 üzenetére
Olvastam a hozzászólásod, de nem tudhattam, melyikre vonatkozik! Ha ennyiért elketyeg 5 évet.. Minden esetre jópofa kis órák. A párát majd figyelem, köszi, hogy jelezted!
-
knoxhu
senior tag
válasz Gabbbb #11554 üzenetére
Semmi bajom a Phobiossal, de azért ne emlegessük egy lapon egy Seikoval. Csak arra, mutattam rá, hogy ha ennyit rászán akkor az már lehet jobb vétel, még akkor is ha nem zafír üveges.
Amit linkeltél az meg Citizen homage inkább.
A Casio MDV106-1A meg egy nagyon jó vétel. A mellé kell még egy?
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz knoxhu #11550 üzenetére
SKX007 -nél nincs zafír üveg, bár az tényleg egy elég szép óra, ahogy a Phoibos kvarc verzió is 180-ért, az már zafírral és sokkal jobb vízállósággal, bár ez gondolom legtöbbünket nem érdekel, kinek nem elég a 20 bár? XD
Itt a phoibos skx homage: http://phoiboswatch.com/products/phoibos-mens-px005c-1000m-dive-watch-black.html
-
Land
veterán
Invictaban nagy a szórás.
Esetleg nézz rá a Phoibos órákra is: link
Quartzból: acél tok és szíj, 300M WR, svájci Ronda szerkezet, zafír üveg, tehát minden földi jó benne van. 99 dollár, bár ahogy látom most nincs készleten itt.
170 dolcsiért hasonlót adnak, de automata szerkezettel.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
biega
aktív tag
Szeretnék egy Sub klónt kvarc szerkezettel, a Reginald és az Invicta között vacilálok.
Mivel az Invictáról jót és rosszat is olvasni, nem tudom, hogy megéri-e a 2-3x-os árkülönbséget.
100m és 200m-es vízállóságot írnak az óráikra, max. esőben ázok el vele, vagy a kézmosásnál kaphat vízet, ezt kellene kibírnia.
Viszont a legfontosabb, hogy NATO szíjjal használnám, ezért átszerelhetőnek kellene lennie.Mit gondoltok, Reginald vs. Invicta Sub?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz pprod94 #11545 üzenetére
A feketéről írtam kicsivel fentebb. Pontos, de nem szabad lógósan hordani, mert a zár megeszi a szíjat belülről. Meg a vízállósága is elég gyatra, legalábbis az enyémnek. Esőben is hajlamos bepárásodni belülről.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
T0mcs
tag
Érdekes
https://youtu.be/OAvBq6FbAtE
-
Gabbbb
senior tag
válasz Digitalpimp #11541 üzenetére
Egy többszázezres mechanikus akár az ükunokád felnőttkorát is megérheti. Azért van rá rövid garancia, mert drága szervizelni őket. A drága, de egyszerű kvarc pedig lenyúlás
-
Digitalpimp
senior tag
Én elnézem a sok több százezer forintos óránál is, hogy csak 1-2 év garancia van rá. Akkor egy noname-től mit akarunk? Olcsó, megveszed, bejön vagy nem. Nekem van 5 éves Curren és Ohsen, semmi bajuk. Az Oshen-en még mindig fenn van a króm, pedig napi hordásban volt, a fekete Curren is fekete még, csak a spiáter szíjat néhol belül megette az acél zár. Mondjuk ezt a réztokos Casio szétrohadt dolgot nem igazán értem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
gagyilovag
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #11528 üzenetére
Rendben vannak a MEGIR órák!
-
Gabbbb
senior tag
-
@mriya@
őstag
válasz marec1122 #11533 üzenetére
Van némi különbség a kínai Casio, és a noname gyár minőségellenőrzésében!
Meg is látszik a végtermékekben.Rendeltem játszásiból egy Skmei-t, kíváncsi leszek rá.
Ha nem jön be, majd jó messzire fogom hajítani.[ Szerkesztve ]
-
biega
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #11522 üzenetére
Köszi a linket
-
marec1122
senior tag
válasz 5-ös kezelő #11528 üzenetére
Persze világos hogy nem örök élet garis de hát ez is kínai mint a casio. van egy casio edifice illuminator wr100m órám és az azért elég jól bírja már kb 10 éve. De lehet kipróbálom tényleg mert sztem elég mutatós óra.
Breki
Na az általad említett listát én nem találom pedig nem hosszú az összefoglaló. A listára gondolsz akkor viszont azok fölé nincs írva hogy megbízhatóak e vagy csak sima felsorolás és szerepel benne az amúgy nagyon lehúzott jaragar is. Tényleg nem kötözködöm és lehet csak én nem látom e listát.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Breki
veterán
válasz 5-ös kezelő #11522 üzenetére
Ez van más szìnben is?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz marec1122 #11523 üzenetére
Jól néz ki, messziről komoly órának látszik. Ennyiért ha még működik is ideig-óráig, már nyertél. Ha meg órát szeretnél, rossz topikban nézelődsz. Megbízhatóságot ne várj ennyiért kínai időmérőtől. Casio w-800 tökéletes és megbízható hosszú távon kb. ennyiért, de azzal nem lehet "villantani".
Tudom, nem vigasztal, a sokkal többe kerülő Vosztok Amfíbia automatám sem megbízható, de tetszik. Ha ez a Megir élőben is olyan szép, mint a képen, és neked tetszik, sztem próbáld be. Aztán várjuk a tapasztalatokat /kieső gombok, leeső mutatók, pattogó krómozás, stb. stb. vagy azt, hogy megérte az árát/.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az óra mennyire befürdős? [link]
Tudom hogy nehéz ezt így megmondani de ez a megir mennyire megbízható úgy álltalában és mit várhatok ettől az órától minőség szempontjából?
És ha lehet ilyet mondani akkor melyek azok a kínai márkák amik elfogadható minőségűek úgy álltalában. Pl tetszenek a naviforce órák is.
[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Mai akciók.
-
norby_42
aktív tag
Tudom, már lejárt lemez, de Nomos-ból tudtok olyat, aminek biztos működik a másodperc mutatója?
Eat pasta, run fasta
-
biega
aktív tag
Nagyon rég nem volt szilikon szíjas órám, van olyan bevált szíj, amit tudnátok javasolni?
Az Alin van bőven, de sok a "kacat" közöttük, jó lenne egy tipp[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Úgy látszik Parnis-t lehet így is rendelni. :-)
-
szbalogh
addikt
Mai festegetés.
A diver egy Phoibos acéltokos Ronda 515 kvarc. Rendes szigetelés mindehol, rendes kis óra.Tokfülek 22mm-re egymástól.
A Curren pedig egy nagyonolcsó kínai. Ezt is kimázoltam ha már egyszer festegetek. Nem sikerült valami jól, 3000-ért vihető ha kell valakinek. A 12,6 és 9 indexek zöldek a többi mélykék.Nick: HE_Storm
-
sandró60
addikt
válasz petipetya #11387 üzenetére
Köszönöm még egyszer neked,hogy ilyen órát síkerült rendelned nekem A márka SOKI
Az árához képest(880 Ft) meglepően jól néz ki és fél nap után még pontos is.
A teljes óra belső elég hosszú ideig tartja a "fényt"persze előbb lámpafénynél "fel kell tölteni"
Sajnos a képek nem egy profi géppel lettek készítve-elnézést
Inkább a foszforeszkálást akartam illusztrálni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest